Norek Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 damn!!! es varu tikai warnot tos, kas posto "Problēmas un risinājumi" sadaļā tagad man nāksies viņus meklēt šajā sadaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 nu tipa jau itkā loģiskāk ir, ka ja esi atbildīgs par konkrētu sadaļu tad tur arī wārno. kļova, ja uzpiež member details, tad tur warn nemaz nav redzams samuray: vajag gan veco oranžo, gan vēl kādu oranžo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 QUOTE Drīz sāksies pilsoņu karš starp Zatlera atbalstītājiem un Zatlera nodirsējiem smile.gif P.S jau aizet smiliez.de_2523.gif es taa nedomaaju jo zetlera atbalstiitaaji vien taada saujinja ir . un kaa vispaar vinju var atbalstiit ? uz kaada pamata? ko vinjsh ir izdariijis lai vinju atbalstiitu ? kautka ipatneji kad quotes teksta neparadas smailijs, bet " smiliez.de_2523.gif " shitads txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 iepriekšējā forumā moderiem, bija iespēja iečekot sīkāk ip adreses, atrast visus memberus un postus, bet šeit rāda, ka pieeja liegta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Vajag vajag shito pamainiit, shitaadi forumi ir 131523, a vecais gign forums bija viens Bet es domaju worms nav ar roku taisiits sashtukos akut ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Principā es esmu sācis aprast un teikšu, ka man pat diezgan normāli patīk. Un jā, meniks par to ieminējās - kaut ko AXIS skinam līdzīgu arī vajag. Anyway, van Helden arī pāris lapas iepriekš bija normālu skinu uzracis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Sorry par dubultpostu - vnk nespēju slēpt savu sajūsmu par fīču, ka pie posta parādās tā numurs, uz kura uzspiežot tiek iegūts tiešs links uz postu Baigi noderīgi, agrāk bija jāčakarējās, lai tiktu pie tā linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ak dievs ku briesmiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Baigi noderīgi, agrāk bija jāčakarējās, lai tiktu pie tā linka. nebija gan, vajadzēja nospiest uz Posted Link to comment Share on other sites More sharing options...
mаcho Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 un izskataas, ka ir veel joprojaam aaksti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 aaksti... Haha, izskatās, ka nav gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 awww, vairs nevari piereģistrēties ar citu nikiem? awwww p.s. awwwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 macho jauns niks ? Skinu veel vaig , un viss buus keda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 p.s. awwwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 nevar izdarīt tā, ka var redzēt, cik pārējie ir vārnoti un par kādiem iemesliem? Tā kā boot.lv tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 I like that Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 kāpēt tas tevi interesē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 warnu logi ir laba lasāmviela, bet nevajag visiem pieejamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 o jā, lasāmviela ir laba, bet lai lasa tie, kuri spēj to mainīt. es gan gribētu varnot visā forumā, ne tikai vienā sadaļā, kā nekā neaprobežojos tikai ar vienu sadaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 boot.lv moderatori (ne visi) ir idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ak dievs, cik tajos warnos pareizi viss ir sarakstīts Es ceru, ka gigns nekad nenonāks līdz tādam līmenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Galīgi nepārskatāmi, man nepatīk. Tagad vēl vairāk negribas šeit nākt. Tas pats arī ar netgames. Tur arī moderatora panelis pazudis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Viena trakoti tizla lieta - Tagad pievienotaas bildes automatiski nesamazina, turpretii taas, kas ar adresi ieliktas samazina. EDITS: pld ir izlabots Edited June 5, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 normaals skins esmu jau pieradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Forsha neliela fiicha ir tas, ka var redzeet, kas topikaa posto un kas to vnk lasa. Postotajs ir sliiprakstaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now