EDD Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ev robert pajavta sanai mos kas buutu ja tadas urlas kaa tie kas mani sodien skatijas (iznemot tevi) kas ar viniem buutu par to akd vini atnaktu un gribetu man pa purnu sadot + ja tu sanu pazisti nutad aizeij ciemos cik zinu dziives vietu nav mainijis vai ar uzvani vinam ja protams tev vina mob numurs ir + sana dzivo preteja maaja man THU NEUSTRAUCIES, hollow, saņa tevi šoreiz nepaglābs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 Domāju ka šodien ir laba diena asins izliešanai! Atkliek uzpiest katalogu atrast draugu kas pazīst ļoti labi TTP un viņs pazvanīs dooge! ^^ Tad 100% dzekam neveixsies! nu ne ne! Ta nenotiks... plans bus pavisam savadaks! Nobiedesim vinu, kad vins nemaz negaidis! Kada rita vai vakara pec skolas! ;0 un ari uzfilmesim un bildes sataisisim, lai butu ko atcereties! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 sing up 4 clan RŽU ŅIMAGU. hollowam nabagam jau ceļi trīc varu iedomāties cik viņš būs laimīgs kad vecāki viņam šitajās brīvdienās piedāvās braukt uz laukiem kur parasti negribās braukt āāā bled šitas topiks noteikti ies zelta fondā. VISUS LINKUS lūdzu saglabājiet - teiksim hollow to lapu izdzēsa nu i vsjo. varbūt caur googles kešu vai web archive var atrast. Tā ka saglabājiet. tie teksti ir pērles. viss es tinu. hollow, lai tev labi šodien guļas. Nebrīnies ja pie stikla akmentiņi klaudzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 nu ne ne! Ta nenotiks... plans bus pavisam savadaks! Nobiedesim vinu, kad vins nemaz negaidis! Kada rita vai vakara pec skolas! ;0 un ari uzfilmesim un bildes sataisisim, lai butu ko atcereties! Beefs gribu redzet Labi jadodat uz Neldu k-ko nopirkt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 nu ne ne! Ta nenotiks... plans bus pavisam savadaks! Nobiedesim vinu, kad vins nemaz negaidis! Kada rita vai vakara pec skolas! ;0 un ari uzfilmesim un bildes sataisisim, lai butu ko atcereties! Beefs Un protams padalīsities ar mums?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 laimigu tacinu ciemos pie manis laipni gaidiiti juus visi, nemat veera man nav 20 bet 15 atskiriba no jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 laimigu tacinu ciemos pie manis laipni gaidiiti juus visi, nemat veera man nav 20 bet 15 atskiriba no jums That won't save your ass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 paldies , hollow, tagad jau pat bez saņas palīdzības zinu apmēram, kurās mājās dzīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 laimigu tacinu ciemos pie manis laipni gaidiiti juus visi, nemat veera man nav 20 bet 15 atskiriba no jums kur tavs bravūrīgums? Kur lamuvārdi? Kur nomīzēji-kucesdeli? Kur dauņi, kropļi? Kas ta nu? Mēli noriji? r&r karte would be appreciated. VIss. bled es jau kavēju. tinos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 nu ne ne! Ta nenotiks... plans bus pavisam savadaks! Nobiedesim vinu, kad vins nemaz negaidis! Kada rita vai vakara pec skolas! ;0 un ari uzfilmesim un bildes sataisisim, lai butu ko atcereties! Beefs Nu es jau draugam pastāstij ka drīz adresīte buus! Bet okt! kr4 cik daudz cilvēku vajadzēs sasaukt? Lai ta riktīgi bixes piemīstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) ok im geting bored ;( davai sakat kavtko interesantu... brauksiet vai nee? es te no garlaiciibas nospragsu, do'h cik var gaidit :@?? EDIT: emmm... macho, tev nav jeegas dirst virsu tu tikunta smuki adod visu atpakal Edited May 25, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 jā tik tiešām es nedomāju, ka tas hollows ir tik liels "otmorozoks". Tik liela mute - respektīvi derētu to muti aizbāzt ar kko[To nu jūs varat paši izdomāt ] Dumbass Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 kur tavs bravūrīgums? Kur lamuvārdi? Kur nomīzēji-kucesdeli? Kur dauņi, kropļi? Kas ta nu? Mēli noriji? r&r karte would be appreciated. VIss. bled es jau kavēju. tinos. Vislabāk butu tos postus salikt listaa! ^^ kur vinsh nodirsis lai ir ko parēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Viens screens no vinja lapas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ok im geting bored ;( davai sakat kavtko interesantu... brauksiet vai nee? es te no garlaiciibas nospragsu, do'h cik var gaidit :@?? EDIT: emmm... macho, tev nav jeegas dirst virsu tu tikunta smuki adod visu atpakal chaliit tu kaartiigi uzsprasies Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Viens screens no vinja lapas. eij dirst 95 w Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 ok im geting bored ;( davai sakat kavtko interesantu... brauksiet vai nee? es te no garlaiciibas nospragsu, do'h cik var gaidit :@?? EDIT: emmm... macho, tev nav jeegas dirst virsu tu tikunta smuki adod visu atpakal hollow! Sadot tev pa muti nav tas sliktakais, ko cilveki seit var izdarit! Tev japriecajas, ka isteniba neviens tevi ta riktigi sist netaisas, jo mes ar galvu draudzejamies, bet tapec nevajag iedomaties, ka ar to ari viss beigsies! Piemeram - pavizinaties ar mums jau tu vari - ta tak na sisana? Kurs gan ietu sist 15 gadigu bernu.. paga - ljauj velreiz pateikt so vardu - BEEERNU! Ideja par pastaigu no Carnikavas ir laba! Tur ari vilciens iet - btw! ;P Galvenais - nesatraucies! Sodien vari gulet mierigi ... btw - uz gign tusu brauksi? Beefs p.s. ja - tas esmu es ar zagi! paskaties galvenaja lapa manu profilu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) eij dirst 95 w Tavi teksti tik tiešām vienas pērles es vienkārši nevaru. Derētu uzcept tādu grāmatu hollowa īpašo vārdu rokasgrāmata lol Edit : Man tiktiešām tīk tā bīfija bilde, kur ir motorzāģis!! Edited May 25, 2007 by Wanna' be nothing Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 Tavi teksti tik tiešām vienas pērles es vienkārši nevaru. Derētu uzcept tādu grāmatu hollowa īpašo vārdu rokasgrāmata lol O! piem - mes sarakstam visus tavus postus uz lielas lapas un kopa ar tavu bildi no rita izlimejam tava skola?!?! tas gan butu kruta, ne?! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 eij dirst 95 w Idiot, iemaacies atshkjirt winus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 p.s. ja - tas esmu es ar zagi! paskaties galvenaja lapa manu profilu! nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 hollow! Sadot tev pa muti nav tas sliktakais, ko cilveki seit var izdarit! Tev japriecajas, ka isteniba neviens tevi ta riktigi sist netaisas, jo mes ar galvu draudzejamies, bet tapec nevajag iedomaties, ka ar to ari viss beigsies! Piemeram - pavizinaties ar mums jau tu vari - ta tak na sisana? Kurs gan ietu sist 15 gadigu bernu.. paga - ljauj velreiz pateikt so vardu - BEEERNU! Ideja par pastaigu no Carnikavas ir laba! Tur ari vilciens iet - btw! ;P Galvenais - nesatraucies! Sodien vari gulet mierigi ... btw - uz gign tusu brauksi? Beefs p.s. ja - tas esmu es ar zagi! paskaties galvenaja lapa manu profilu! Vispār pazīstams draugs kuram 15 gadi,6gadi kikboxa! Takā 1vs1 ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 O! piem - mes sarakstam visus tavus postus uz lielas lapas un kopa ar tavu bildi no rita izlimejam tava skola?!?! tas gan butu kruta, ne?! Beefs go on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts