vintage Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Vislabākā ir "Krūmiņa beķerejas" Zemeņu torte, mm, mēli norīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) No tortēm nezinu, bet vispār no saldumiem droši vien ka šokolāde. Konkrētus produktus nenosaukšu, jo daudz kas iet pie sirds, bet varbūt tomēr varētu pieminēt Lindt izstrādājumus - tāda bauda! P.S traffic, Tev celiakija? Nē, pag, ja Tu esi resns, tad nevar būt. P.P.S Lol, es arī atceros, kā bērnībā ēdu baltmaizi ar cukuru . Edited May 22, 2007 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 šašliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Cielaviņa piekriitu galvenais wnk jogurts daudz nu man jau arii alus riigts neliekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Griljāžas un druvas cigoriņu saldējums. Riktīga ņamma. Es vispār esmu kritis uz saldējumiem, nez cik tonnas jau esmu apēdis p.s. cielaviņa vairs nav tik kruta kā agrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 arii cielavinja i bik nolaidusies a man ta ome tadu cep..ai njamma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 šašliks ahahahaha (tik sen nebiju lietojis shito) tu pac esi shashliks, lol o ja senak baltmaize uz pannas cepta ar cuku lol tie tik bij laiki vel man nezheligi garsho viitinaati kalmaari Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 par cik saldumus vairs needu, tad gruuti spriest..bet cik atceros tad medus kuuka bija ok.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 medus kūka un cielava Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Griljāžas un druvas cigoriņu saldējums. Riktīga ņamma. Es vispār esmu kritis uz saldējumiem, nez cik tonnas jau esmu apēdis p.s. cielaviņa vairs nav tik kruta kā agrāk. macho,es vienreiz apēdu to saldējumu...Zini es pusdienu skaloju muti pie krāna... Edited May 23, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Kad biju maziņš taisīju sev sapņu torti. Margarīnā iebēru cukuru un visu pēdu. Garšo banānu saldējums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Jogurta, Saldējuma, Biezpiena tortes.. (mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Kāda oriģināla atbilde? Es mājās vnk pa brīvo laiku ēdu cukuru. Laikam tāpēc tik resns esmu. Kad mājās nav cukura, tad prasu, lai man no Rīgas atved suši. Vot tie arī ir labi. 10 gabaliņus mierīgi var notiesāt. p.s. es tā pat nevaru ēst produktus, kur ir miltie iekšā, tai skaitā tortes. Bet vēl lielāks kaifs ir ēst garšīgu baltmaizīti ar kko garšīgu virsū, tad kad to nedrīkst p.s.s. Tas ir joks gigi, bet ēst miltu produktus es toč nevaru Bet kas saka, ka es tos arī neēdu? Man par to tikai katru mēnesi naudiņu kontā ieskaita p.s.s.s. laukos ir baigi forši, jo tur cukurs ir tādos gabaliņos saspiests p.s.s.s.s. Nezinat, kur pazudis p.s.s.? Pamēgini sālskābmaizi ar cukuru! 1x ta iegaršojās psc vnk! Snicker,Tupla,Medus kūka,šokalādes un karameļu saldējums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 aaa un vel pashtaisiits cukurgailiits, vnk panjem kausaa cukuru, samitrini uudenii un vaari lidz palike dzeltens, biki patur saldetava un njam, aa riktiigs naisjiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Fazer šokolāde Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 aaa un vel pashtaisiits cukurgailiits, vnk panjem kausaa cukuru, samitrini uudenii un vaari lidz palike dzeltens, biki patur saldetava un njam, aa riktiigs naisjiks Kapēc jātur leduskapī? Jā cukurgaiļi ir garšīgi tikai es taisu savādak! CUkuru->Pienu->Kad bruungans->Uz karotītēm->Vēederaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Jogurta, Saldējuma, Biezpiena tortes.. (mm) mmm... nevaru nepiekrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 roko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 No torteem pagaidaam vislabaak atminos kaut kaadu tumshu, shokolaades kuuci kaa gardaako. 2 nedeeljas tagad riitu iesaaku ar, imo, kaut kaadu lietuvieshu plombiiru aplietu ar Spilvas shokolaadees desertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Tortes, kūkas neēdu jau no tās reizes, kad pagaršoju pirmo. Hmm, laikam jau konfekte "Serenāde" varu daudz apēst, ļoti garšo! + tējā ar 4 karotēm cukura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now