anfisa Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) vincister, tas nebija smieklīgi P.S SR, lol.. Edited May 22, 2007 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Samuray - caljus skaita rudeni! 1.mais junijs ir atslegas vards! Es, personigi, uzskatu, ka varetu sodien pat novelties uz 37. (tirgus veras valja 16:30 un yahoo cenu var verot ar 20min delay t.i. jau 17:00 vares redzet kritumu, kuru es prognozeju). Es domaju, ka novelsies tapec, ka tur ta periodiski notiek uz augshu un uz leju.. :/ Kas attiecas uz alinu - nu es tiesam neplanoju visiem saukt alinus, kas ir vairak par 50-60 sanitmi pudele... tapec, ka ta ir naudas izskerdesana. Tad labak dzeram visiti! Bet varetu pardesmit kastes (luxusu vai gaiso vai cesu) uzsaukt attiecigi kada gign tusa. Tas butu daudz krutak! Beefs Bleed Beefy es tureeshu tevi pie vaarda !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 4als varkas bida tagat ir 40.38 kas jadara lai man ar tads butu ?! un ja nav noslepums cik piki iegrudi ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 4als varkas bida tagat ir 40.38 kas jadara lai man ar tads butu ?! un ja nav noslepums cik piki iegrudi ?! atver hanzabanka arzemju nasdaq akciju brokera accountu (ap 10Ls). Ieliec konta naudinu un sac tirgoties! Loti vinekarsi! Suda akcijas! sarauj ! maksajat tacu vairak.. :/ Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Re, kā krīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 uj cik jau mazs 38.89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 41.25 Izskatās, ka mums spīd aliņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 atver hanzabanka arzemju nasdaq akciju brokera accountu (ap 10Ls). Ieliec konta naudinu un sac tirgoties! Loti vinekarsi! Suda akcijas! sarauj ! maksajat tacu vairak.. :/ Beefs Tikai beigās pasaki ar cik nopelniji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Man lūdzu tērvetes senču! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 30, 2007 Author Report Share Posted May 30, 2007 jaaaa.. izskatas, ka pat pirksu jaunu moci..! uu jee babe! gaidam 1mo! bet ta ka finanshu pazinjojumi jau aiz muguras, domaju, nav par ko satraukties! Alinu liksu visiem un kopa. tas bus vairakas kastes dazadu alu, bet... nu bez izvritbam... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 jaaaa.. izskatas, ka pat pirksu jaunu moci..! uu jee babe! gaidam 1mo! bet ta ka finanshu pazinjojumi jau aiz muguras, domaju, nav par ko satraukties! Alinu liksu visiem un kopa. tas bus vairakas kastes dazadu alu, bet... nu bez izvritbam... Beefs Saki tikai kur un cikos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 gaidam zinojumu no tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 vēl tikai viena diena un mums būs aliņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 veel tikai diena un man buus eksaamens + alinsh + darbs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Cikos tev jazin ? Tiesi 00:01 (1 maijs) ,vai nedaudz velak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 kad veras valaj tirgus 16:30 minutes. principa svarigi, lai to dienu ta cena nenokrit momenta, ka tirgus atveras. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 43.17 būšu pieticīgs-Bauskas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) jaaaa.. izskatas, ka pat pirksu jaunu moci..! uu jee babe! gaidam 1mo! bet ta ka finanshu pazinjojumi jau aiz muguras, domaju, nav par ko satraukties! Alinu liksu visiem un kopa. tas bus vairakas kastes dazadu alu, bet... nu bez izvritbam... Beefs tad jau veco vareesi paardot un uz weekendu iziiret tervetes alus rupnicu un dabas parku prieksh gign p.s. 43.99 norm Edited May 31, 2007 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Palika vel nedaudz vairak par 30 minutem un stav stabili uz 43.99 !!! Ceru ka buus ^^ Edited June 1, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Labi! Var sito topiku lokot. Skaidrs, ka bus! Nekas netaisas slikts notik! Karoce - alinu uzsauksu kaut kada GIGN tusa tikai tiem, kas tur ieradisies (tb nakamaja GIGN tusa). Domaju, ar 10 kastem pietiks... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Karoce - alinu uzsauksu kaut kada GIGN tusa tikai tiem, kas tur ieradisies (tb nakamaja GIGN tusa). Domaju, ar 10 kastem pietiks... Beefs tad jau ieradīsies ap 100 cilvēki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Karoce - alinu uzsauksu kaut kada GIGN tusa tikai tiem, kas tur ieradisies (tb nakamaja GIGN tusa). Domaju, ar 10 kastem pietiks... Beefs Un pamegini tikai piechakareet savu shiivi savadaak atpakal nedabuusi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Bet paņem arī puskasti ar Corona, un puskasti ar Desperados . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Un prieksh manis panjekjer EURO bundzhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 0xDeaD Nevaig pal'igus kastes aiznest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now