MADKILL Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Sveiki. Apzinos, ka shii nav taa pati labaakaa vieta kur to jautaat, bet vai kaads nezin oficiaali cik 9. klasee var buut gadaa nesekmiigas atziimes, lai pielaistu pie eksaameniem? Un ja eksaamenus noliek normali, tad parcelj uz nakamo klasi. Tikai ludzu rakstat, kas tiesham zin. Varat arii pateikt, kaa jums skolaa tas notiek, ja nezinat kaa ir oficiaali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 hahaha. 3 nesekmīgas - pielaiž. 4 - nepielaiž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 9. klasē jau nekas, a 12. ja kaut viena nesekmīga tad ir žopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 Sveiki. Apzinos, ka shii nav taa pati labaakaa vieta kur to jautaat, bet vai kaads nezin oficiaali cik 9. klasee var buut gadaa nesekmiigas atziimes, lai pielaistu pie eksaameniem? Un ja eksaamenus noliek normali, tad parcelj uz nakamo klasi. Tikai ludzu rakstat, kas tiesham zin. Varat arii pateikt, kaa jums skolaa tas notiek, ja nezinat kaa ir oficiaali. izneemumu nav? Nu iznemot kukulis utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Nē, nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 3 nesekmīgās un tevi pielaiž pie eksāmeniem, bet atliek eksāmenā kaut vienā dabūt nesekmīgu un varēsi atkārtot eksāmenus nākamgad. Īsāk sakot savāc eksāmenos un gadā kopā vairāk par 3 nesekmīgām un čau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 baaa.... man sanaak 4. nesekmiigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) baaa.... man sanaak 4. nesekmiigas Varēsi izbaudīt velvienu gadiņu devītājā. gf hf. kuros priekšmetos, edgara jaunskungam ir nesekmīgas, btw ? Edited May 16, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Paprasi Skolotajam veel paspet kaut 1 izlabot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Vari iet strādāt par to, kas vincisteram signaturē Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Tāpat kā Rembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 es 10 mācos un man 2 nesekmīgās ( ja būs 3 tad draudz izmešana ) p.s gan jau nedabūšu 3-šo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Vari iet strādāt par to, kas vincisteram signaturē vnk TIK izdevies joks. daunis jpt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) viens čels 9. klasē vnk atpirkās no ekšiem. nezinu kam un cik maksāja un nezinu arī kāds bija oficiālais iemesls nerakstīsanai, bet fakts ir tas, ka viņš nerakstīja. p1mp1s nah laikam kāds pagrīdes ārsts būs glābis to pidiņu Edited May 16, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 Varēsi izbaudīt velvienu gadiņu devītājā. gf hf. kuros priekšmetos, edgara jaunskungam ir nesekmīgas, btw ? Tam iipashi nav lielas noziimes. Mby ja maaciitos kur Tu, buutu savaadaak, bet ko nu vairs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 a labkie laiki Nezinu kapec, bet mani atbrivoja no eksamenu liksanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Pielaiž vienalga ar cik, tikai beigās neizsniedz atestātu, bet papīrīti, kurā rakstīts par palikšanu uz otru gadu 9.klasē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 viens čels 9. klasē vnk atpirkās no ekšiem. Bļa, es atceros. Tjipa čalis mācījās tā uz 6niekiem matemātikā, a kad rakstījām izmēģinājuma darbu - šim 8% pareizi Učenīte saprata, ka kaut kas nav tā kā vajag un baigo škandāli uztaisīja, atklājās, ka viņš tur kaut kā baigi čītoja ar tiem KD, bet laikam viņa senči tai arī samaksāja un beigu beigās arī drošības dēļ atpirka no eksāmeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 dā normālā ģimnāzijā kā vispar ar 3 nesekmīgajām var tikt? P.S man pazīstams viens čalis, kas baigais sportists. viņam arī iedeva zīmi, ka atbrīvots no visiem eksāmeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Top nākamais slotas operators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 es 10 mācos un man 2 nesekmīgās ( ja būs 3 tad draudz izmešana ) p.s gan jau nedabūšu 3-šo.. Man ir 3... :/ Bet ceru kādu izlabot Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Tak veesi dabuut taas ziimes, man klasee kaadi 5 neliks eksaamenus! 1 variants - aizej pie psihologa, pasaki galiigi neiet ar atziimeem, depresija (kautko uz to pusi), shis tev liks kautko pareekjinaat un ganjau dabuusi to ziimi, varbut vieniigais mazleit jaapaluudzaas. 2 variants - aizej pie traumataloga, vainu pa 10ls vai kaadu labu staastu ka sasiti galvu un nespeej koncentreeties un dabuusi ziimi. GL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Un ja dabon zimi un neliec tos ekshus tad parcelj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Un ja dabon zimi un neliec tos ekshus tad parcelj? Jaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 nesaprotu , kapēc visi tikai sāk uzstraukties gada beigās !? par to tak jādoma 2 semestra sākuma jau : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now