Jump to content
GIGN Forum

Pareizi Mamma Teica - Bija Jamacas!

MADKILL
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Apzinos, ka shii nav taa pati labaakaa vieta kur to jautaat, bet vai kaads nezin oficiaali cik 9. klasee var buut gadaa nesekmiigas atziimes, lai pielaistu pie eksaameniem? Un ja eksaamenus noliek normali, tad parcelj uz nakamo klasi. Tikai ludzu rakstat, kas tiesham zin. Varat arii pateikt, kaa jums skolaa tas notiek, ja nezinat kaa ir oficiaali.

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sveiki. Apzinos, ka shii nav taa pati labaakaa vieta kur to jautaat, bet vai kaads nezin oficiaali cik 9. klasee var buut gadaa nesekmiigas atziimes, lai pielaistu pie eksaameniem? Un ja eksaamenus noliek normali, tad parcelj uz nakamo klasi. Tikai ludzu rakstat, kas tiesham zin. Varat arii pateikt, kaa jums skolaa tas notiek, ja nezinat kaa ir oficiaali.

izneemumu nav? Nu iznemot kukulis utt.

baaa.... man sanaak 4. nesekmiigas  sad.gif

Varēsi izbaudīt velvienu gadiņu devītājā. gf hf.

kuros priekšmetos, edgara jaunskungam ir nesekmīgas, btw ?

Edited by minOrity

viens čels 9. klasē vnk atpirkās no ekšiem. nezinu kam un cik maksāja un nezinu arī kāds bija oficiālais iemesls nerakstīsanai, bet fakts ir tas, ka viņš nerakstīja.

p1mp1s nah mad.gif

laikam kāds pagrīdes ārsts būs glābis to pidiņu

Edited by cash^

viens čels 9. klasē vnk atpirkās no ekšiem.

Bļa, es atceros. Tjipa čalis mācījās tā uz 6niekiem matemātikā, a kad rakstījām izmēģinājuma darbu - šim 8% pareizi 4.gif

Učenīte saprata, ka kaut kas nav tā kā vajag un baigo škandāli uztaisīja, atklājās, ka viņš tur kaut kā baigi čītoja ar tiem KD, bet laikam viņa senči tai arī samaksāja un beigu beigās arī drošības dēļ atpirka no eksāmeniem smile.gif

Guest enjoy
es 10 mācos un man 2 nesekmīgās ( ja būs 3 tad draudz izmešana naughty.gif )

p.s gan jau nedabūšu 3-šo..

Man ir 3... :/ Bet ceru kādu izlabot

Tak veesi dabuut taas ziimes, man klasee kaadi 5 neliks eksaamenus! 1 variants - aizej pie psihologa, pasaki galiigi neiet ar atziimeem, depresija (kautko uz to pusi), shis tev liks kautko pareekjinaat un ganjau dabuusi to ziimi, varbut vieniigais mazleit jaapaluudzaas. 2 variants - aizej pie traumataloga, vainu pa 10ls vai kaadu labu staastu ka sasiti galvu un nespeej koncentreeties un dabuusi ziimi. GL!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...