Jump to content
GIGN Forum

_Yu-Gi-Oh__

Mirstīgais
  • Posts

    423
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _Yu-Gi-Oh__

  1. Īsti nezināju kurā sadaļā likt, tapēc iemetīšu šeit. Tiek rīkots CS 1.6 kauss ar balvām. Info Formāts: 5on5 Sākums: 6.septembris, 18:00 Balvas 1.vietai: Piespraudes ar bildi: http://cs.mostwanted.lv/cup/champions_cup1_winner.jpg un slots katram spēlētājam (5) cs.mostwanted.lv PUB serverī uz 2 nedēlām. Reģistrācija un spēle caur šo lapu: http://cs.mostwanted.lv/cup/index.php?lapa=kausi&id=39 http://cs.mostwanted.lv Administrācija.
  2. Nu teiksim es kaut kā tieku pie hltv consoles un tad vnk piekonektēju pie noteikta servera un uztaisu record.
  3. Vai ir iespējams kaut kā attāli kontrolēt un pārvaldīt HLTV? Teiksim HLTV ir uzmests uz kāda PC, pie kura arī ir ftp piekļuve.
  4. Tādēļ, ka tev nav izveidots config fails, kurā būtu visi parametri ar kuru palīdzību tava lapu varētu piekonektēties pie mysql <?php $db_host = 'db_hosts'; $db_user = 'db_uname'; $db_password = 'db_parole'; $db_name = 'db_vards'; $connection = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_password) or die(mysql_error()); mysql_select_db($db_name, $connection); mysql_query("SET NAMES utf8"); ?>
  5. _Yu-Gi-Oh__

    E107

    Tāda nav! Tev grūti e107 uz hostinga uzlikt bezmaksas?
  6. Vai kāds zin, kur būtu iespējams lejuplādēt filmas "Redline" soundtrak'us. Izmeklēju googli un atradu tikai tādus torrentus, kur reģistrēšanās ir par maksu. Tie, kas vēlas mani sūtīt uz googli vai dc(revconnect) var iet pakārties.
  7. Tiek rīkos Counter-strike 1.6 turnīrs, tieši tiem, kuri nav dzimuši par datorpelīti rokā. Turnīrs notiek pa grupām un tajā katrā komandā spēlē 4pret4 (Tas nav tadēļ, ka serveris švaks). Sīkāka informācija http://gaming.wc3.lv
  8. Kad taisi forumā jaunu sadaļu, tad skaties, vai nav iespējams uzlikt kaut kādus īpašus access, kas ļautu postot tikai adminiem.
  9. Tuti http://php.lv http://gfx-dream.lv Iesaku Frontpage, ar ko pats sāku veidot mājaslapas dizainu...
  10. Vai ir iespējams kaut kā piereģistrēt motorolleru, kuram vairs nav reģistrācijas dokumenti, ja man ir galvotāji (arī motorollera bijušais īpašnieks), kas apliecinātu, ka motorollers nav zagts?
  11. Kā to saprast, kā lapu var sataisīt latviski? Varbūt pateiksi kāda tev tā lapa ir? CMS?
  12. Nebūtu jau slikti, ja pirms došanas man linku būtu apskatijies vai links maz strādā. (Šo tematu jau skatijos)
  13. Nepieciešams links uz jau gatavu cs serveri, kur to būtu iespējams lejuplādēt par brīvu. Bez addoniem, metamod, booster un citām lietām. Pliks serveris!
  14. _Yu-Gi-Oh__

    Steam.

    m79.lv 9ls ar santīmiem
  15. Tu pārbaudi vai viņa tev nav pienākusi pie 'spams'.
  16. Tiek veidots NHL 2008 Pasaules čempionāts. Visi, kas spēlē NHL 2008 ir laipni aicināti piedalīties. Čempionāta ir iespējams piedalīties 16 cilvēkiem. Čempionāta beigās iespējams uzvarētājam būs naudas balva . Sīkaka informācija: www.MindTime.lv/forums....
  17. tur tak cp ir visi tie kodi sarakstīti kādi strādā uz ucoz. online kods ar tur ir.
  18. kr4 iekš forum.php; viewforum.php, etc. Koda sākuma ir include "side_left"; un pašā apakšā side_right. Tos kodus izdzēs arā un gatavs.
  19. tas ir tas! Esmu taisijis nezskaitāmas reizes pēc tās pamācības. Viss iet. P.s tu gadijumā nebano ar veco komandu?
  20. Pircis es neesmu no rokām un nekad arī nepirkšu. Pirku skaistā iepakojumā m79.lv veikalā
  21. Lieta tāda, ka kad kāds runā caur cs'u man pazūd apkārtējā skaņa un paliek tikai tas, kuru saka tas cilvēks. Tiklīdz viņš beidz runāt tā skaņa ir atpakaļ istajā skaļumā. Nezin kāds, kas pa lietu? :\
  22. bļad atpišās ar jautājumu, kur esmu pircis. PIRKU LEGĀLI, VEIKALĀ!!!!!!!!!!!!!!. ESMU JAU SPĒLĒJIS ĀRZEMJU SERVEROS. Problēma ir tikai vienam serverim un es zinu, ka tā nav mana, bet viņa vaina. Tad nu arī prasu... kas serverim varētu būt par vainu?
  23. Nē. Es vnk iedomājos, ka man tāds ir un gāju serverī.
  24. Lieta tāda, ka ejot noteiktā serverī ar CS STEAM izlec, 'You Have Been Banned', bet ejot tajā pašā serverī caur non-steam tiek iekšā. Kāds nevarētu pateikt, kas tā par vainu ir serverim?...
×
×
  • Create New...