siruss Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Te mans necilais darbiņš... Uzmeikoju traileriti sava klana muuvikam... Nekas ipash, jo tapa kādu 1 h, bet nu pox izdomāju ielikt! ... DOWNLOAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) omg un viens frags, no kura nekā nevarēja saprast? Būtu labāk uztaisījis vnk bildi no mūvija beigām, ka mūvijs coming soon utt. Piedod, bet neko labāku par lielu kaku es tur neredzēju. 1h taisīts? omg es laiku nepaskatījos un mūvijs jau ir izdzēsts, bet tur bija max 1min, kur nekas nebija parādīts. Vienīgi tas, kā teroristi un counter-teroristi skraida pa mapi. iespaidīgi 1/10 edit: tomēr 2/10 par labo kvalitāti. Edited May 15, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 (edited) Redz, ku mēs vissi gudri! EDITD: Tas ir traileris nevis muviks... Edited May 15, 2007 by siruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Es saprotu, ka traileris, bet kaut fragu ielikt, kādu momentu no filmiņas? Tolks skatīties, kā pa mapi skraida kkādi cilvēciņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Būs mūviks būs fragi! Nesaskatu jēgu trailerī, kkadus fragus bāzt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Es atkal domāju, ka traileris ir domāts, lai parādītu, kāds apmēram šis mūvijs varētu būt, bet ko gan var izspriest pēc šī trailera? Pilnīgi neko. Tikai to, ka būs mūvijs kaut kad un viss. Labi pietiks spamot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 tas ir tads kā intro traileris Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Agree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ooooo tas tik muuvijs , gribu redzeet isto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 mmm, mūvijmeikings ir labi nostrādāts, BET lai nu kāds būtu treileris, vajag kaut 5 fragus vai ko tamlīdzīgu, lai aizrautu publiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 omg un viens frags, no kura nekā nevarēja saprast? Būtu labāk uztaisījis vnk bildi no mūvija beigām, ka mūvijs coming soon utt. Piedod, bet neko labāku par lielu kaku es tur neredzēju. 1h taisīts? omg es laiku nepaskatījos un mūvijs jau ir izdzēsts, bet tur bija max 1min, kur nekas nebija parādīts. Vienīgi tas, kā teroristi un counter-teroristi skraida pa mapi. iespaidīgi 1/10 edit: tomēr 2/10 par labo kvalitāti. Beidz vinju ap*****!Nav ne vainas - varbuut vieniigi vareeja nedaudz variaak fragus ielikt un viss... quality arii tiiri normaala.Uzmeiko labaaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Normāls intro 6/10! Varēji tu noteikt kauko skaistāku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) ŠITo man parādīja tajā yy.lv - Servera parslodze, meginiet velak. EDĪTE: tRAILER`is tāds paforšs Kad būs MŪVIJS ? Edited May 15, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) n/v! Galiigi nepatika PILNĪGI NEKAS! Edited May 15, 2007 by spyker-cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 pec intro varetu spriest ka normali effekti bus u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 and that all? p.s pfffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 pec intro varetu spriest ka normali effekti bus u.t.t Efekti Tipa tur daudz efektu uzlikts? Mazs bērns tādu uztaisītu, tur ir visvienkāršākie efekti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Efekti Tipa tur daudz efektu uzlikts? Mazs bērns tādu uztaisītu, tur ir visvienkāršākie efekti! Okay. Nosauc ludzu ka sauc effetu, kas ir pashas beigas.. Kad tiek nolikts c4! P.S Muviks bus pec kada pusmenesha!, un arī būs smuki effekti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Man ljoti patika! bet par cik es esmu izlasijis visus tavus tutorialjus gfx-dreamaa domaju ka tu vareeji uztaisiit veel labaaku! ar nepacietiibu gaidiishu muviju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 Man ljoti patika! bet par cik es esmu izlasijis visus tavus tutorialjus gfx-dreamaa domaju ka tu vareeji uztaisiit veel labaaku! ar nepacietiibu gaidiishu muviju! Vareju jau uzmeikot, bet vnk bija slinkums un nebija laika.... Muviks bus labāks... Jakas es neesmu moviemakers es esmu designer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Vareju jau uzmeikot, bet vnk bija slinkums tb tad netaisi ja slinkums Skaidri saprotams ka tu nezini kas ir trailers Butu ielicis katra speletaja labako vai kadu labu fragu uzraxtitjis kas bus muvika kadi speletaji sitas pec ziepjoperas izskatijas 4/10 kvalitate tapec btw tew patch vispar bija uzlikts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Sorry.. nepatika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 N1CE... Kavalitāte 4ist 10.! Mdā, nebija interesanti skatīties, bet... kā pats teici - movie atspēkos Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) yu gi oh, paa tavu jau noteikti labaks buus.. Edited May 16, 2007 by hEat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Man patika ,bet tas frags kkads stubs 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now