Jump to content
GIGN Forum

Anime >.<

>hollow<
 Share

Recommended Posts

nee, skam. maacies izteikties ar pareizajiem vaardiem. latv. val. stundas bastot nav labi.

p.s. runaajot par to, ka Tev nepatiik. ir taada paruna:"ja nav nekas labs, ko teikt - tad nesaki neko". ok ?

Bl* tu esi smiliez.de_2428.gif Es esu skatijies un man nepatiik vienkarsi , tu laikam doma ka nesu redzejis , bet esu!!

Mana uztvere tas ir murgs , man vienalga ka daziem patiik!!

Laikam viss kas patiik tev un nepatiik man uzreiz ir nosodams???

Varbuut ari ir draza ja tu skatijies sud* - kr4 pasaki ko tu skatijies...!

--

Es Skatos un diezgan reali tas ir naruto kadreiz bija vacu kanala kaut kada reala multene par zeenu/meiteni kursh/kura parvertas to par zenu to par meiteni...

L' date='May 15 2007, 16:27'] Varbuut ari ir draza ja tu skatijies sud* - kr4 pasaki ko tu skatijies...!

--

Es Skatos un diezgan reali tas ir naruto kadreiz bija vacu kanala kaut kada reala multene par zeenu/meiteni kursh/kura parvertas to par zenu to par meiteni...

par to zenu un meiteni tas ir naruto apraksts? 36.gif lol biggrin.gif

nu es zinu ka pa jeti iet naruto un mans bratos skatas jo es vinam uz datora nelauju skatities un saku lai gaida akd pa ejtix ies krutaas shippuuden seerijas (bet es zinu ka neies jo jetix sax) nu tatad pa jetix vai citiem aknaliem ir stulbi skatities iznemot to orginaalo japanu anime kanalu http://ani.tv/ jo tajos citos kanalos ir kkadas debiilas anglu vai kadsas citas valodas ar neorginaalajaam balsiim kuras saxo un skatities japanu valoda un lasit anglu subtitrus ir daud labak neka klausities kkadas debilas anglju balsis neorginaalajaas valodaas

Bl* tu esi  smiliez.de_2428.gif Es esu skatijies un man nepatiik vienkarsi , tu laikam doma ka  nesu redzejis  , bet esu!!

Mana uztvere tas ir murgs , man vienalga ka daziem patiik!!

Laikam viss kas patiik tev un nepatiik man uzreiz ir nosodams???

haha. Ieraudzītu tu skolniecītes īsajos svārciņos uzreiz aizmirstu visus savus aizspriedumus un sāktu siekaloties pie ekrāna. Anime sūdos mēdz būt inčīgas arī asiņainās ainas (apmēram līdzīgi kā pirmajā kill billā, kur stāstīja par to japāņu čiksu, kuru tēlo Lūsija Liu).

Atceros pirmā anime multene kuru skatījos bija kaut kāda Sandija vai kaut kas tamlīdzīgs, kura dzīvoja meiteņu skolā (es biju nēēēēnormāli sīks, kādi 5-7 gadi un man baigi patika smile.gif ) Bet tagad lai es kaut ko tādu skatītos smile.gif Vienīgais kas man saista ar anime ir eternal love for final fantasy smile.gif Un tur jau mazs sakars ir ar meitenēm ar acīm lielākām par dūri, bet storijam u.c. šitiem.

es zinu, ka kautkad skatijos tādu ''shaman king'' seriālu. tas likās interesants. a Pinky vispār vari pateikt kādu labu melno anime filmu, kuru trakeros var atrast. reāli patīk tās, kur leilākoties kāds kadu novāc - diezgan labi izskatās.

no vienas filmas baigā aina palikusi atmiņā - džeks skrien pa asiņu jūru kur vidū, laikam uz krusta, ar smalkām stieplēm piesieta meitene viscaur un tad čalīts, kas sēž augšā pavelk stieplīti ciešāk un tālāk jau zinat kas notiek...

rusty, taa aina ir no kaut kaada anime music video, esmu arii redzeejis. emm, asinjainas animes, ja ? hellsing, elfen lied, evangelion, berserk, saikano, gunslinger girl, black lagoon. nav jau tikai tiira slepkavoshana, ir arii sizhets. smile.gif

Agrāk es uzskatīju, ka normāla eiropieša mentalitātei anime ir pilnīgi nesaprotams un neatbilstošs, un ka lielākā daļa anime geeku ir vienkārši lūzeri, (gluži tāpat kā fantasy ūbercienītāji un LARPisti.)

Bet manas domas krasi mainījās, kad mūsu rajona grāmatnīcas skatlogā ieraudzīju ieliktu pavisam reālu, taustāmu Gundamu. Gundams maksāja ~3.70 ls, un tam komplektā nāca visdažādākie sitamie un šaujamie rīki. Redzētais mani ārkārtīgi satricināja - atnākot mājās un joka pēc googlē ierakstot gundam, es uzzināju, ka tas ir grandiozs anime brends. Kopš tā laika esmu ārkārtīgs anime piekritējs. Ik pa laikam - apmēram reizi pusgadā - es cenšos sadabūt kautko no aktuālākā anime un parasti piespiežu sevi to noskatīties. Diemžēl manā uztverē 99% no redzētā ir iespiedies kā pilnīga kaka. UN jau labu laiku es cenšos saprast kas var tā patikt anime, bet nu neizdodas. Tad jau labāk skatīties friču uzņemtos rimekus amerikānu filmām, piemēram 3 mežonīgos eņģeļus, kliedz! un Martu - Kapličū Izlaupītāju.

Tas protams ir mans personīgais viedoklis un nevienam to neuzspiežu. patīk man paķēzīties par tēmām, kuras man liekas muļķīgas un viss.

Un jā, es esmu snobs sad.gif

nez .reiz iegadajos vienu cietni kkadu un tur ieksha bija anime " Sin sirority" or kkka taa smile.gif

enivei bija labs smile.gif par meitenju school un mis Juriko smile.gifsmile.gif naiss biggrin.gif tur visas meitenes valejas ar visaam un otradi + veel kkadi knaabjaini dzheki ( maska tada ) tur vinjas fukaja krustu scheersu ...

nonirdzos labi.. bija pat tik vertiigs ka paradiju draugiem alu dzerot ( ciemata verigs notikums) - wnk nebijam tadu ipatnibu manijushi... smiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gif

nu citas animes mani galigi nesaista vienigi var skatities final fantasy un naruto story zinaa un mani baigi saista kautinji lidz ar to naruto mani saista

par final fantasy daudz neko nezinu bet spele bija forsha un cik atceros kads man kko teica ka anime ari ir skatama

Edited by m3rsy

Ja pokemoni skaitās anime, tad pirms pāris gadiem es biju kaislīgs anime fans. Atceros kā atnācu mājās no skolas un skaitīju cik fiškas skolā esmu vinnējis/zadējis. Tad beidza rādīt pokemonus, nāca yugioh un pārējie sūdi, kas man konkrēti besīja(laikam daunisma līmenis vairs nebija tik augsts tongue.gif ).

Tagad vispār neko tādu neskatos. Tā vietā labāk noskatos kādu seriālu vai filmu. Bet visam savs laiks, gan jau kādreiz iepatiksies man tas anime.

Neesmu nekaads anime fans un nevaru teikt ari kaa nepatiik, neko daudz neesmu skatiijies no anime. No anime vairaak fascinee vieds tieshi kaa tiek paraadiita kustiiba.

Divas dienas aptkalj nopirktu "Spirited away" DVD, zinajau ka ljoti labs gabals un arii bij, jau divas reizes noskatiijies esmu. Zinu ka "Ghost in the shell" arii ir ljoti labs, lai gan tikai bish esmu paskatijies dazhus kadrus no vinja.

Par animee varu teikt tikai ka tas ir ljoti iespaidojis animaaciju un ilustraaciju musdienu pasaulee un bez taa dzheka ko beefs piemineeja musdienu makslas industrija butu daudz savaadaaka. Taa kaa vai tev patik vai nepatiik anime, vinja taapat tevi iespaido katru dienum, jo dalja reklaamas industrijas izmanto anime panjeemienus.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...