samuray Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 vispār samuray's sen nav redzēts... bija jākož Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 davaj vechi. Pa radio izdzirdeeju "naaciet kapaat peintbolu pifpaf trasee 6km no riigas" un uzreiz atcereejos par visu shito. Davaj, taisam! Kursh uznjemas paogranizeet? (es nevareet, man ir vasaras darbi ^^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 bija jākož svēta lieta, svēta lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 svēta lieta, svēta lieta. tagad esmu atpakaļ ierindā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) Tatad, ta ka pagaidaam izskataas baigais izmirums, laikam jauznemaas buus tas pasaakums Vieta, nu es garaam braucot iemochiiju Latvijas peintbola klubaa, vieta man vislabaak patik no visaam, tapec domaju to arii mees varetu nemt. Tur piedavaa lielakaas iespejas Latvija, kartes ir visvairaak un var izbaudiit riktiigu Unreal Tournament. Pagaidaam cenas izskataas taadas 12 ls pirmais komplekts +100 bumbinjas. 3 ls nakamaas 100 bumbinjas. Cenas Man pasham tur kadreiz bija sakari, varbut varettu letaak dabuut, bet to redzees veeel Ta ka daudziem te ir autinji, varbuut varetu visus samest pa mashinaam, cels nav taals ja brauc no centra es domaju ja mashina seezh 5 cilveki (iznemot celica) pa 2 ls buus lab no cilveka. Kopumaa varetu finanses buut uz kadiem 20-30 ls. Pasha sakumaa sheit ir cilveku lists, kas buutu brauceeji ! Bencik Enjoy Ali Rusty Goodman Moby Beefy MAcho Sharigan Rayus Hollow life Raprock Overmind Manuvietuienem... Samuray Big_Shit Cipruss flashback Cash Minority Dream Wolfblade Outlawz Orc Jonathan Blade Dodiet man 7 dienas laika, uzzinashu sazinashos ar to vietu, un tad arii izdomasim datumu p.s. Es domaju lidz janiem jau nu vajadzeetu uzriikot Tatad laika no 1-23 junijam, un es domaju kad laikam jau janem briivdienas buus. Par datumu veel pats nevaru pateikt, kad tochna tieku tapeec savus variantus pats veel nevaru ieteikt Edited May 22, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) ja mani kaads atceeras tad es ar vareetu pieteikties , ir ieprieksheeja pieredze , taapt kaa dog esmu dabuujis pa galvu no tuvas distances normaals puns bija. Ja juus domaajat taisiit ilgaaku pasaakumu tad vareetu meegjinaat dabuut aldara alu pa puscenaam, bet ja pasaakums ir uz paaris stundaam tad droshvien taadu pakalpojumu nevajag. p.s. ir mashiina, var sabaast iekshaa liidz 9 chaljiem ja 4 tup universaalja bagaazhniekaa Edited May 22, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 bencik, ām tas paradzēts 1 dienas pasākums? un kurā vieta apmēram tas notiek. vārds rīgas apkaimē man ne bum bum. ja ko maina tad 1. 5. 7. ir eksāmeni 9 kl. bet tas jau neko nemaina, jo ''sīko'' maz...m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 bencik, ām tas paradzēts 1 dienas pasākums? un kurā vieta apmēram tas notiek. vārds rīgas apkaimē man ne bum bum. ja ko maina tad 1. 5. 7. ir eksāmeni 9 kl. bet tas jau neko nemaina, jo ''sīko'' maz...m? Ui, pareizi viss junijs ir examenos... blin Nu ko saakam domaat kuru examenu var nokaveet Njaaa baigi suudiiigi ar laikiem sanaak.... Karoche pariit buus iespeejamie datumi, tad arii izvelesimies Es planoju kaa 1 dienas pasakumu, drizumaa tak lielais vasara pasakums, labaak veel paciesties, lai tad lielaaks priecins sadzert buus. Vieta ir 5 km no Rigas, un Orc ja tev ir mashina tikai labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 labāk būtu pēc jāņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) Pagaidaam cenas izskataas taadas 12 ls pirmais komplekts +100 bumbinjas. Skolniekiem - 10 Ls un studentiem - 11 Ls. grupām virs 15 cilvēkiem ir atlaides un sākumā iedod 50, nevis 100 bumbiņas p.s. abi ar fb netiekam 16.06. (jādejo 12.kl. izlaidumā) un 25.06. - 01.07. (nometne) Edited May 22, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Skolniekiem - 10 Ls un studentiem - 11 Ls. grupām virs 15 cilvēkiem ir atlaides un sākumā iedod 50, nevis 100 bumbiņas Cash tas bija aptuvenais rezumee par cenaam, taja linkaa katrs var atrast savu izcenojumu un ja brauksim vairaaki, tad pavisam citi noteikumi, kaut kaa taa Manis peec taisam peec janiem man vienalga, tikai galevanis nevajag paraak veelu parlikt, jo tuvojaas lielais gign party, man kaut ka negribetos tos abus jaukt kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Cash tas bija aptuvenais rezumee par cenaam, taja linkaa katrs var atrast savu izcenojumu un ja brauksim vairaaki, tad pavisam citi noteikumi, kaut kaa taa Manis peec taisam peec janiem man vienalga, tikai galevanis nevajag paraak veelu parlikt, jo tuvojaas lielais gign party, man kaut ka negribetos tos abus jaukt kopaa lielais gign party būs augusta beigās, cik atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 lielais gign party būs augusta beigās, cik atceros Tad jau redzees, bet paljube es domaju lidz julijam vajadzeetu kaut ko sameisterot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Tad jau redzees, bet paljube es domaju lidz julijam vajadzeetu kaut ko sameisterot... tas der Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 a kur tas atrodas? parak daudz ko lasit + macho un edd ar dodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 a kur tas atrodas? parak daudz ko lasit + macho un edd ar dodas? viņi lido Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Tad jau redzees, bet paljube es domaju lidz julijam vajadzeetu kaut ko sameisterot... atcereesimies to, ka esmu apsoliijies uzsaukt vietinju kur pachillot un pasuukt alinju, bet par to uztaisiishu topiku kad buushu lv, lai nesanaak baigi garaa sprieshana... par teemu, es arii buutu ar mieru pashaudiities, atkariigs no datuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Jonny, tur jau awp nav Par pashu pasaakumu, buus vien jaameegjina tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ok gaidu datumus. un protams ja braucu tad arii gaidu kas brauc ar manu grabazhu . lielais gign tuss agustaa. Es tam tusam vareetu noorganizeet baara leti, alus mucas, teltis 4x4 metri un kaadu galdu , veiniigi man vajadzeetu LAIKUS pateikt kur tas buutu un kuraa vietaa , ja lotgalee vai vidzemee tad taaa hujovaak + veel vaajadzeetu dabuut busu ar kuru to visu aizvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ok gaidu datumus. un protams ja braucu tad arii gaidu kas brauc ar manu grabazhu . lielais gign tuss agustaa. Es tam tusam vareetu noorganizeet baara leti, alus mucas, teltis 4x4 metri un kaadu galdu , veiniigi man vajadzeetu LAIKUS pateikt kur tas buutu un kuraa vietaa , ja lotgalee vai vidzemee tad taaa hujovaak + veel vaajadzeetu dabuut busu ar kuru to visu aizvest. Neiesaku braukt ar Orc... cik nav bijusi stasti, kad 4tri jauniesi brauc un visi nomirst, jo vaditaja masinas interfeis pavajsh. Padsani - AR ORC NEBRAUCAT, JA JUMS DZIVIBA DARGA! Liekat vins masina mantas tikai! Un pasi braucat ar citiem (salienat tur 8 masina, ja) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 tauta mieriigi, vistrakaakais man ir bijis smadzenju satricinaajums avaarijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 tauta mieriigi, vistrakaakais man ir bijis smadzenju satricinaajums avaarijaas Nu paskataties uz puisi.. 2 gravji, cik tur avarijas.. Ja vel jus salona, tad vispa japazimejas. nu es teiktu 68% varbutiba iadzivot. Un tas avarijas tev pa cik ilgu laiku ir sakrajusas? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) iisteniibaaa jaa varu piemineet ka visas bija ziemā meenesha laikaa, staazhs man ir 2,5 gadi, bet nu vasaraa es veel nereizi neesmu mashiinai paari nodariijis, vieniigi izsitu stiklu vienreiz, jo atsleega nedarbojaas , netiku iekshaa. aa un es graavjus arii saucu par avaarijaam, saskreejies ar citu mashiinu es neesmu kaada ir tagad varbuutiiba ? Edited May 23, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ok es ar jums pasakat kad kur un cikos + iedodat kads ma4o un edd picture taa noderes.. laigan atradisu tikunta tur pat un tad redzesim kurs te ir botz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Hollow nogalinies pret sienu. Mulkjis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts