ELipse Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) Pirmais ko vēlos pateikt ir milzīgs paldies Sh!ne kas man palīdzēja ar logu tekstūru un kāpnēm LIELS PALDIES Karti var novilkt te screens te Lūdzu nevērtējiet bargi es ar VHE taisu tiaki divas nedēļas (pieredze maza) Edited April 21, 2007 by ELipse Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Pirmais ko vēlos pateikt ir milzīgs paldies Sh!ne kas man palīdzēja ar logu tekstūru un kāpnēm LIELS PALDIES Karti var novilkt te Lūdzu nevērtējiet bargi es ar VHE taisu tiaki divas nedēļas (pieredze maza) Kur sreeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Hmm ko, lai saka nav kur piesieties Man patīk, labi izdomāts nav liela īstenībā, labākā he granate mape ko esmu redzējis, lai gan ieraudzīju vienu grafikas gļuku, bet tas tāds mazs un nepiesiešos ja interesē tas ir ūdenī, kur sāk T tajā pusē. Dodu 9/10 jo tā zeme spīdēja kā zelts un bish grauza acīs , bet varbūt tā ir mana PC vaina Labi esi izdomājusi vienkārši bet game play jautrs un kemperiem nav tur ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 PS - IZDOMAJIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ^^ pwnd BTW: ūdens necaurspīdīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) tu esi jocīgs kādēļ .log failu ieliki? (kompailēšanas logs) tūlīt mapi pamēģināšu, tad arī novērtēšu! P.S.- EDIT: kāds prikols no tā ūdens? caurspīdīgs arī nau UN, varēji jau pacensties labāk un k-ko citu uztaisīt, nevis k-kādu sīku HE mapi Edited April 21, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 lidziga mape jau ir redzeta. tenis laikam saucaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 vispaar mape man patika, tikai tas uudens pilniigi bez tolka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Paspēlēju drusku pret botiem un bija rezultāts 150:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Luudzu ieliec screenus!!! P.S. gribu redzeet pirms velku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 Udens ir domats tadiem kuri salecieksa domadami ka var izpeldet cauri un un tu iemet he un boom visi mirusi bet ja gribat varu uzlikt caurspidigu nav problemas =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now