Adik Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 kautka negribas ticeet... nu ja raksta tvneta un ir homepag tad laikam buus... bet kka nereaali priek6 Latvijas +pretendees uz 8pasaules briinumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 2.Samazināsies Inflācija kaads tur sakars ar inflaaciju?! Tu maz pats saproti, ko tas vaards noziimee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Vismaz labi ka nav tālu no manām mājam! Varēšu aizbraukt ar riteni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Ja pat uzbuves SO fakeno sienu ,tad to sienu rotas Ar markieri Skaisti vardi!!! Edited April 20, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) 2.Samazināsies Inflācija kaa gan uzbuuveejot kkadu sienu inflaacija samazinaasies? tjipa uzbuuvees to briinumu, un tagad benziina cenas u.t.t vairaak nebuus tik augstas? p.s Skam, un peec tam varees ar markjieri rotaat cietuma sienas! Edited April 20, 2007 by Feik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 vispaar hunja jau nav. neredzu tur nevienu slikto pusi. un tiem, kas neko veel nesaprata, tad shaj sienai nav nekaada sakara ar muusu valdiibu. es, piemeeram, samaksaaju tos 3.5ls un buushu 1. sektoraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) A visapar ja taa padomaaju, kapeec, gan nee Nenozeloju 3.50 Ls un pieteicos, turistiem buus uz ko skatiities, un novelejums tiem, kas joprojaam domaa, kad taa ir liela huinja - padomajat Latvijai ta ir iespeja izcelties un piepelnities Edited April 20, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Buutu kaut viens, kas saka, ka taa ir huinja pamatojis daudz maz logjiski, kapeec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Samērā reālks pasākums, un kas tur domā, ka tas viss nāks no valsts naudiņas! NĒ! Lieta tāda ka, ja savāks 2 miljonus cilvēku, kas katrs noziedos pa 3.5 Ls vai ārzemēs 5 Eiriki, tad tas projekts tiks arī realizēts. Teorētiski, ja visi 2 miljoni sapiķos to naudiņu, tad projektam būs 7 miljoni, nemaza summiņa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Latvijai ta ir iespeja izcelties un piepelnities Kāda nah iespēja izcelties un piepelnīties Latvija jau iozcelās ar sammitu un jēga kāda? Nekādas tu sajuti to izcelšanos tikai ar to ka sammita likā nevarēja iziet ārā. Labi izcelsies Latvija un kas notiks vēl vairāk cilvēku zinās ka blakus Krievijai ir maza valstiņa ar 2milj iedzīvotāju? Jēgas nekādas. Un par to piepelnīšanos es domāju ka tās sienas apmeklējums būs par velti varbūt saņems kādu naudu par to, ka tas "brīnums" atradīsies uz mūsu zemes. Nu vēl kādi ienākumi par to ka tūristi uzturēsies viesnīcās, un mīzīs pie Rīgas pieminekļiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Jaacer latvieshu baalinji Ar kriitiknjiem , markjeriem Shim paari neies Savas pubertaates laikaa Buutu dikti skumiigs skats Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 Kāda nah iespēja izcelties un piepelnīties Latvija jau iozcelās ar sammitu un jēga kāda? Nekādas tu sajuti to izcelšanos tikai ar to ka sammita likā nevarēja iziet ārā. Labi izcelsies Latvija un kas notiks vēl vairāk cilvēku zinās ka blakus Krievijai ir maza valstiņa ar 2milj iedzīvotāju? Jēgas nekādas. Un par to piepelnīšanos es domāju ka tās sienas apmeklējums būs par velti varbūt saņems kādu naudu par to, ka tas "brīnums" atradīsies uz mūsu zemes. Nu vēl kādi ienākumi par to ka tūristi uzturēsies viesnīcās, un mīzīs pie Rīgas pieminekļiem Uz sienām nereģistrētajiem cilvēkiem būs jāmaksā par objekta apskati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Tamerlan izskataas, kad tev vajag kaadu baldrijaani iedzert Tu tikai noliec, bez realiem skaitliem un faktiem Ja gribi paskaidrojumu kapeec, noderees un kaa noderees, pamacies skolaa ekonomiku un ievadu turismaa p.s. Ja nesaproti ko runaa nomierinies Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Ir tikai viens BET! Kas notiks, ja nesavaaks tos 2 ljimonus cilveeku?! Kur paliks taa nauda, kas ir savaakta?! Piem. savaaksies kaads ljimons taa 8. briinuma atbalstiitaaju, bet ne 2! Normaali - 3.5 ljimoni vakra kaadam! Ja ne pat vairaak. Un tas ir pilniigs bullshits, ka vinji tjipa to naudu ziedos Sarkanajam krustam, ja nesavaaks to 2 ljimonus...Bet taa jau ideja nav slikta - vismaz no naudas kaashanas puses! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Ir tikai viens BET! Kas notiks, ja nesavaaks tos 2 ljimonus cilveeku?! Kur paliks taa nauda, kas ir savaakta?! Piem. savaaksies kaads ljimons taa 8. briinuma atbalstiitaaju, bet ne 2! Normaali - 3.5 ljimoni vakra kaadam! Ja ne pat vairaak. Un tas ir pilniigs bullshits, ka vinji tjipa to naudu ziedos Sarkanajam krustam, ja nesavaaks to 2 ljimonus...Bet taa jau ideja nav slikta - vismaz no naudas kaashanas puses! buutu palasiijis, kas tur rakstiits - zinaatu. Ja nesavaaksies 2milj, tad visu to naudu novirziis labdariibai un kam tur. Nosleedza kkaadu liigumu ar sarkano krustu. 2 tamerlan, brauc luudzu prom uz Iiriju, tur viss ir kruta. Edited April 20, 2007 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 tieshaam, ja redzeeshu, ka tur savelk tie 2 milj cilveeki, tad registreeshos vai kas tur jaadara! es maksaaju naudu par to lai, manu vaardu ieskraapee, nevis labdariibai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Bet tas viss buus gatavs tikai pec kadiem 5-7 gadiem taa kaa vel jau ir laiks lai domatu par berniem Nu ja nesavaks tos 2miljonus tad visa nauda aizies labdaribai SARKANAJAM KRUSTAM!Bet domaju ka 2miljoni nu savaksies diezgan veikli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 ceru, ka pasaulee cilveeki buus nedaudz optimistiskaaki, nekaa sheit, un noziedos taas simboliskaas kapeikas projekta realizeeshanai... Jo padomaajot, par to, ka hvz cik peec tiem gadiem, kad 8. pasaules briinums buutu pabeigts un es vairs neseedetu pie pc dienu dienaa un negaidiitu nedeeljas nogali, lai pieliktu gjiimi...aizbraucot uz turieni un ieraugot tur savu vaardu justos vnk lepns, par to ka esmu pielicis pirkstu 8. pasaules briinuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) ceru, ka pasaulee cilveeki buus nedaudz optimistiskaaki, nekaa sheit, un noziedos taas simboliskaas kapeikas projekta realizeeshanai... Jo padomaajot, par to, ka hvz cik peec tiem gadiem, kad 8. pasaules briinums buutu pabeigts un es vairs neseedetu pie pc dienu dienaa un negaidiitu nedeeljas nogali, lai pieliktu gjiimi...aizbraucot uz turieni un ieraugot tur savu vaardu justos vnk lepns, par to ka esmu pielicis pirkstu 8. pasaules briinuma... Johny vnk izrava vardu no manas mutes Un ja arii nesavaaks ir tik zheel 3,50 labdaribai noziedot? Blin pashi nodzer 20 ls viena vakaraa ,a riskeet ar 3,50 vienreiz gadaa ar iespeju, kad tavs vards tiks ierakstiits vesturee gruuti... Max kur musdienas nav naudas kashana? Bediigi skatiities uz jums lielajiem un varenajiem pofigistiem Edited April 20, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Diemzel neizkatas pec brinuma! Ja dzeki celtu kaut ko LIELAKU! Mizligus granita stabus stutetu gaisa un taisitu lielaku stonhedgu un tur tos vardus kaut kur kruta rakstitu, tad es saprastu, bet sita nolikt kiegelus... neizskatas iespaidigi... iespaidigi vinji varetu gazties - ka domino! Beefy p.s. ja to sudu tomer uzcels, tad ir izdevigi tur nopirkt vietu reklamas laukuminjam! Edited April 20, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 nu, ko lai saka - grandiozs bizness. viņi var jau savākt tos <2 000 000 cilvēkus ar naudiņām un tad pēkšņi pazust nu nav man ticības mūsu latviešu bāleliņos kaut kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Ja jau tie buutu kkaadi ljevie purni, bet reaali tie visi ir Latvijaa zinaamas sejas, ka shito visu organizee. Zheel, ka visi taadi dirseeji Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Ja jau tie buutu kkaadi ljevie purni, bet reaali tie visi ir Latvijaa zinaamas sejas, ka shito visu organizee. Zheel, ka visi taadi dirseeji Vot tur jau taa lieta, ka tie visi ir labi zinaami purni! Un tikai labi zinaami purni ir speejiigi kaut ko taadu nomuhljiit! Es nesaku, ka man ir zheel 3.5 Ls, neba es no taa nabagaaks palikshu. Bet vienkaarshi paskatoties uz to cik peedeejaa laikaa ir uztaisiiti projekti - veelme vinjus atbalstiit, nu nemaz nav! Panjemsim to pashu Areena Riiga - Valsts uzcelj vinju pa 30 vai cik tur ljimoniem, bet peec tam paardod vienam "labi zinaamam" purnam pa 17! Nu un kur ir blje logjika?! Un nedirs - es izlasiiju, kas bija raxtiits tajaa saitaa! Secinaajums viens - vinji nesavaak pietiekami daudz cilveekus, tb 2 ljimonus! Novilks liidz 1.9 un taalaak neregjistrees - naudu protams ziedos labdariibai...hahaha...vot tur jau tas prikols, ka nekaadai labdariibai vinji neziedos! Pārējā projekta dalībnieku samaksātās naudas daļa ikdienā tiks izlietota projekta tekošajās uzturēšanas izmaksās. Un tur arii taa nauda paliks - vinju kabataas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Tamerlan huinja esi tu un ar savu uber mozgu ! izskatas normals pasakums , bet vai tas izdosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) ideja nav slikta, k-gan mani vairāk cepina (roflīgs vārds) ideja par kaku kalnu ja savāksies tie 2 kk, tad es arī pieteikšos, jo pašlaik k-kā nav ticības p.s. gL Edited April 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now