crushy Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) amnēzija, es ie4ekoju update versiju- paskaties Edited April 21, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 amnēzija, es ie4ekoju update versiju- paskaties nju jāā to es nesalaboju jo tad man būtu jāpārtaisa visas durvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Mapei nav ne vainas, esi nik pārcenties ar kastēm un nav piedomāts pie tā lai nevarētu tikt augšā. Skatīt screenzzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 (edited) uj uj, kas pa monstru mākam rakstīt sv_gravity niknais vecis jo vienīgā vieta, kas skreenos bija parādīta, kur biji ticis bez gravity bija durvis. Par pārējo esi nikni ar gravity tēlojis kz Edited April 21, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 nu tas jau nav noziimiigi vvai vinjsh to dariijis ar gravity, jo kaads jau uz malas arii tevi ar uzcelt un tikt tur augshaa, bet manupraat tas nemaz nav slikti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) uj uj, kas pa monstru mākam rakstīt sv_gravity niknais vecis jo vienīgā vieta, kas skreenos bija parādīta, kur biji ticis bez gravity bija durvis. Par pārējo esi nikni ar gravity tēlojis kz Tu esi stulbs! Man bļed tev movie uztaisīt un parādīt kā es tur tiku? P.S!!!!!!!!!!!!!!! Edited April 21, 2007 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 Tu esi stulbs! Man bļed tev movie uztaisīt un parādīt kā es tur tiku? P.S!!!!!!!!!!!!!!! nju nez man jau pašam patīk, ka var tikt uz jumtiem tas, ka tur augšā biš gļuko tas jau nekas. Un tu bišš pa daudz streso es tev pat neuzdirsu, bet tu mani bez iemesla pa stulbeni sauc un dirs, ka es smirdu tu esi vienas jocīgs zīdainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Es neteicu ka tu smirdi, es teicu ka tui esi stulbs, jo rakstīji pats nezinādams ka tā var izdarīt, un sanāca tā ka tu mani nosauci par meli. Un vot iedomājies kas tur darītos ka visi salītu augšā, tik daudz žurku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 a davai nefleimojam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now