kaamis Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Es pis pamostos nah puse matu nav bpe pisecv Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Es pis pamostos nah puse matu nav bpe pisecv Es atgriezīšos uz otru pusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Tas bija domāts tāds kā jociņš papildus cash stāstam, bet es neredzu kur viņš to ir ierakstījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 (edited) Tas bija domāts tāds kā jociņš papildus cash stāstam, bet es neredzu kur viņš to ir ierakstījis. Viss ok, mēs nestāstīsim to gabalu ar gludekli, boulinga ķegli un vasku... Edited August 2, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 (edited) puķu pods izšķīst, čalim dūša krūtīs, daudzene ar citu...paldies par teātri, zaudēt tomēr ir jāiemācās @ omes briljanti.. Edited August 3, 2013 by Epix 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 Nedelas nogales atzina - nejauciet stipras pretsapju zaales ar alkaholu, viena briidi parveties par divainu radijumu, ar atminas traucejumiem, tiekami apvainot kadu citu un aizmigt pasakuma centraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Labdien, biedri. Sen te nebija būts. Šodien skatos, ka man OCTA beigusies. Teju katrā saitā ir dots lodziņš, kur var ievadīt atlaides kodu. Vēlējos uzzināt, kā pie tāda atlaižu koda tikt? Gadiem jau pērku apdrošināšanas (katru reizi gan ņemu lētāko, iespējams tāpēc man neviens nedod atlaides). Varbūt kādam ir kāds padoms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Labdien, biedri. Sen te nebija būts. Šodien skatos, ka man OCTA beigusies. Teju katrā saitā ir dots lodziņš, kur var ievadīt atlaides kodu. Vēlējos uzzināt, kā pie tāda atlaižu koda tikt? Gadiem jau pērku apdrošināšanas (katru reizi gan ņemu lētāko, iespējams tāpēc man neviens nedod atlaides). Varbūt kādam ir kāds padoms. Par atlaides kodiem dzirdu pirmoreiz. Es ieeju letasoctas.lv apskatos lētāko un tad aizeju uz viņu mājslapu (BTA/Balta etc) un tad pērku, tā var ietaupīt gandrīz latiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 jēbaķ, skatos seriāli kobra, un tur Semīrs saka, ka viņam 3 meitas, bļe es atceros, ka Semīrs vēl mēģināja tur visu sabīdīt ar to Andrea laikam psc cik ilgi nebiju redzējis :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Jebanutij chto lji? po urljiski neuumeeju pisatj. Schuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 (edited) Par atlaides kodiem dzirdu pirmoreiz. Es ieeju letasoctas.lv apskatos lētāko un tad aizeju uz viņu mājslapu (BTA/Balta etc) un tad pērku, tā var ietaupīt gandrīz latiņu. Pats skatos iekš salīdzini.lv OCTAs kalkulatoru (tas pats vien ir, kas letasoctas) un tad, tāpat kā tu, pērku lētāko. Par atlaižu kodu - izrādās, to var dabūt sekojot šiem sociālajos tīklos, kur nu viņi ik pēc kāda laika laikam kaut ko uzdāvina. Skrīns no IFa. Tur arī man kak raz vislētāk. Ar kodiņu jau būtu vēl foršāk. Edited August 5, 2013 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Esmu vienīgais muļķis, kurš nezināja, ka ask.fm ir latviešu ražojums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) Esmu vienīgais muļķis, kurš nezināja, ka ask.fm ir latviešu ražojums? Mēnešus 2 atpakaļ es ar tā domāju, chill Edited August 6, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Pēc satura tas varētu būt Sīrupa bīdīts projekts. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Pa Tv vēl rādija, ka ask.fm nogalinot jauniešus visā pasaulē tik vēl līdz amerikai tas vilnis neesot aizgājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Un ko tu izdaritu par 13Ls? http://vk.com/video7311406_165725824 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Es nesaprotu, kāpēc mājaslapas veidotāji tiek vainoti? Pie atbildības ir jāsauc tie, kas sarakstīja visu to stulbumu, kas lika to meitenei izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 ask.fm latviešu ražojums - nekad to nebiju iedomājies un nezināju. Šī diena gan ir karsta. Ārā bail līst, vēl par nēģi pārvērtīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 juu , shodien labak tikai uz vakarpusi iet ara.. kapec vispar es te ierakstiju - pasakat ka gardi pagatavot shitas te calju kajas , nu vobsem kkadu marinadi or smth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) pasakat ka gardi pagatavot shitas te calju kajas , nu vobsem kkadu marinadi or smth Ja uz grilla tad. Majonēze. Pipari. Sāli liekot skaties pats - Jo iekš pārējās garšvielās arī sāls. Vegeta. Šašļiku garšvielas - Pēc gaumes. Sīpoli. Ķiploki ~5 daiviņām - Atkarīgs cik daudz gaļa. Nedaudz vīnetiķi. Vari pielikt arī kādu dārzeni kas pašam vairāk pie sirds iet. Neaiztiec uz 3h un būs nomnom mmmm. P.S Ja esi centrs tad aizej uz Tirgu tur var nopirkt tādus kā lokus kas kopā ar ettiķi un ķiplokiem, labi iet kopā ar visu šo. Edited August 6, 2013 by Dj_Stay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 kapec vispar es te ierakstiju - pasakat ka gardi pagatavot shitas te calju kajas , nu vobsem kkadu marinadi or smth gaidi bor1ngu šis laikam pavārs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) nu varat drosi izteikties vel lai butu vel kada recepte prieksdienam , bet mani jau paspeja izskolot afrodiite un tagad cepsu kaa profs. haha ak ja , cepts tiks uz cepenes,forsak jau butu protams grillaa bet nu kas atliek pilsetas bernam.. Edited August 6, 2013 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Rhic5kvbHVY СУКА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Tas esi tu drošvien? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now