Bezbiksis Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Izdomāju, ka varētu aizšaut pastrādāt uz Nīderlandi. Varbūt kāds no GIGNiešiem tur atrodas un kaut ko šeptējas? Kā vispār tur ar tikšanu darbā? Uzreiz saku, ka tomātu/burkānu vākšanas variants atkrīt, kaut ko cilvēcīgāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 (edited) Šodien čekoju all time posterus. Un iečekoju, ka Worm un Macho ir reģistrētie jau no 03 year. Nesanāk 10 years jau gignam? Vai vismaz forumam.... Edited April 23, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 (edited) Amnīj, Tev patīk fotošops vai tiešām tik lieliski rausti peli? P.S. 1144420 P.P.S. Vai man vienīgajai liekas, ka Grāfs fon Zīvers ir pirmais cēsinieks, kas patiešām kaut cik pēc lāgera garšo? ^^, Edited April 23, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Tieši tikko nopirko pirmo reizi fon Zīveru. Nu, ja godīgi, tad lāgeris tīri labs, ale gan kaut kāds dīvains. Varbūt man vnk ale paši kā tādi jau nepatīk. Nu, ja ņem vērā to, ka cēsu alus parasti ir susla, tad esmu patīkami pārsteigts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Zilais grāfs ir izmetams, sarkanais gan garšo tīri labi. bet tāpat labākais alus ir šņabis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Es vispār eilu pagaidām tikai vienu esmu dzērusi tādu, kas patiešām ir gards. Neatceros, kas tas bija par eilu, bet kaut kāds ar pili nosaukums saistīts bija. Enīvei, tas bija kaut kad Anglijā, un šaubos, ka latvieši varētu garšīgu eilu uztaisīt, ja pat anglijas eili tā ne visai garšo. (: Par šņabi runājot, man te mājās 5l pudelis ar šņabsi stāv. Žēl tikai, ka es to šņagu nedzeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 (edited) man gan ale labāk garšoja. man laikam vairāk velk uz tiem 5+ alēniem. šodien paņemu nogaršot cēsu nefiltrēto griķu alu ( pēdējā laikā gribas eksperimentēt ) nu tā. vakara aliņam pēc darba šis pat der. Par šņabi runājot, man te mājās 5l pudelis ar šņabsi stāv. Žēl tikai, ka es to šņagu nedzeru malacis. es arī jau nezin cik ilgi šņabi nedzeru. nezinu kāpēc bet man nepatīk. Edited April 23, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Labāk pārmaksāt un dzert pienu nevis to "garšas bagāto" alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ilguciema gaishais alus FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) fffffu, bļa. Laikam vajadzēja parakstīties tam ALE vai kā to trako tur sauc.. beidzās viss ar to, ka atkal esam pamodušies pie manis, uz galda stāv divas vīna pudeles un ledusskapī divi Tērvetnieki. Tērvetnieki nerūgst Galva gan rūgst! EDIT: uzskaitītas tiek pilnās pudeles EDIT2: vieglu nāvi Gardumiņam Rīgas centrā, izskatās ka uz vasaru neatkopsies :/ Edited April 24, 2013 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Drots ir agriezies ierindā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 ārprāts, kā tā var sāpēt galva! Es jau kuro reizi pamostos šodien un sāp čerdaks! Izpļāvu pie rimi kases divas tabletes ibumetīnu, tagad ieraušu vēl divas un iedzeršu alu. Reāli krīt uz nerviem, nafigam tādas galvassāpes vispār kāds retards izdomāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Nav brīnums ka sāp galva, ja jau tabletēm uzdzer aliņu.. ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) es nereti pirms košanas ierauju ripu ibumentīna (400), nedz košanas laikā, nedz no rīta galva sāp, so, apgalvojums nevietā. Edited April 24, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Atkarīgs no organisma, zinu cilvēku, kurš dēļ ibumetīna un alkohola paviesojās slimnīcā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 bļa, tūbij tas ir pirms dzeršanas ierauj ibumetinu lai nākamajā rītā nesāp galva, bet te jau ir savādāk, te ir nevis ūdeni uzdzer tabletēm bet alu. Tu arī pirms pjankas, tad jau sāc pjankot iedzerot ibumetinu uzdzer alkoholu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Tabletes + alkohols ir sagādājušas patīkamas atmiņas, vairāk gan no nostāstīem, bezfilmā tēlojot nindzu, kaukšanu uz mēnesi vilka balsī un kaut kā tā, reāli rauj ārā Bet nu iesācējiem nevajadzētu aizrauties, tas nav priekš bērniem Edit: Es ar tabletēm domāju tieši ibumetīnu vai kaut ko tamlīdzīgu, nevis mitsubichies,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Ir tādi nostāsti sajauc aspirīnu ar šampi, piedzirdi meiteni, beigu beigās kaislīga nakts garantēta, jo nekad neatsakoties Edited April 24, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Nu jā - es arī neatteiktu, ja man uz šīs zemītes nebūtu daudz atlicis. Vēl jau var iesist ar bomi pa galvu tikpat labi - neatteiks. Par kaisli nezinu, kā kuram. Edited April 24, 2013 by bacard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Labāk 5dienas vakarā, pēc intensīvas alkohola lietošanas, ibīti iedzert pirms gulēt iešanas. Works for me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ta iepis krustiņu vai tramadolu un visas bēdas kā ar roku noņemtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) tātad jautājums - es tagad pieslēdzu otru monitoru portatīvajam. Kad gribu pāriet uz otru monitoru un kaut ko uzrakstīt, viņš man minimazē spēli uz pirmā monitora. Kā lai šo lietu izlabo un vai tas vsp ir iespējams? EDIT: Kačāju Nvidia Nview - moš palīdzēs Edited April 24, 2013 by DealOrNoDeal Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Ar zālēm + alco nevajag aizrauties. Tas vienmēr beidzas vienuviet, turpat, kur viss dzīvais, tikai krietni ātrākā laikposmā. And i am dead serious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) bļa, tūbij tas ir pirms dzeršanas ierauj ibumetinu lai nākamajā rītā nesāp galva, bet te jau ir savādāk, te ir nevis ūdeni uzdzer tabletēm bet alu. Tu arī pirms pjankas, tad jau sāc pjankot iedzerot ibumetinu uzdzer alkoholu? bļa, slāpekli, iepis uz pohu ibumetīnu (400), tad arī galva nesāpēs! un nejauc udzeršanu ar laicīgu ripas ierīšanu. pujka, tev daudz ko augt, laikam. p.s. tās receptes, kad pareizāk raut ripu iekšā, tas ir laicīgi pirms, pirms, pēc vai pēc tam, kad pamosties, ir gana dzirdētas. protams, ne visiem ir vienādi, bet pa lielam visi, parasti, viņas ierij pirms košanas (tādas brutālākas) nevis random kroga apmeklējuma. un aprho, man nav nekas pret tevīm, bet ko tu saproti no zāļu un alkohola koplietošanas? Ok, alus baudīt ir viens, bet stāstīt, kura ripa ir labāka, kura sliktāka, to es vismazāk gaidu no tevis dzirdēt Edited April 24, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Es arī nestāstu, kura ripa ir labāka, kura sliktāka. Man radinieks nomira no zāļu un alco lietošanas vienlaicīgi. Un nav svarīgi, kāda tipa ripas tiek rītas, kamēr tām ir dajebkāda iedarbība uz cilvēka organismu. Tik daudz būtu jāsaprot kaut vai tīri iz bioloģiskā viedokļa - saprotot, kādas izmaiņas rada un kādas blaknes ir pretsāpju līdzekļiem, un zinot, ko alco dara ar organismu. Ā, un jā - man pilnīgi ntoeikti nav nekas pret tevi, bet cmoon, kurā vietā es stāstu, kura ripa ir labāka un kura sliktāka? Kā teiktu Reinis: kucīt, lūdzu?! Edited April 24, 2013 by aphrodYte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now