Print`Screen Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 b0r1ng atkal uz korķa uzmeties vai? Blaa, nevaru aizmigt, pēc 3 ar pus H jāmostas un uz darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 b0r1ng atkal uz korķa uzmeties vai? Blaa, nevaru aizmigt, pēc 3 ar pus H jāmostas un uz darbu. Es jau rakstīju - alus 15 santīmi, labs rums 4-5 lati litrā. Nu un ko man darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) yeah, šodien algas diena, jātiek beidzot pie pirmās mašīnas Savādāk drīz jau izskatīšos kā anoreksiķis katru dienu kātojot ar kajām. P.s. Tomēr ziema mūs nepamet, no rīta pamodos, un bija sasnidzis kādi 6cm, saucās pavasaris, pietam vakar redzēju pirmos gājputnus, skatījos uz stārķi kurš lidoja pāri, un tad pēkšņi ne no kurienes lido kādi 8 gulbji pāri, es domāju ka putniem arī dēļ garās ziemas orientācija zudusi, kas par gada laiku, vai viņi nav sajaukuši laikus atlidojot. Edited April 9, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 kādam nevajag uz pokerstāra dolārus? mainu pret latiem uz swed. Kurss: 1Ls = 2$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Šorīt bija jauks sapnis par to, ka es iemācījos uzlaust bankas automātus un čiepu daudz visādu banknošu, un tad priecīga gāju uz veikalu pakaļ saldējumam un aliņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 saldējums ar aliņu, superkombo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Pļutka nebija? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Es kādreiz, un šad tad diezgan regulāri ēdu saldējumu kopā ar tēju, un arī alus vai vīns mēdz pa starpam pavīdēt. Nez, man nekad nav sagādājusi produktu jaukšana kaut kādas problēmas vielmaiņā ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 parād savas kājeles Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Beidzās kājas. Now i`m without them: http://ankh.lv/images/avatars/414285624d81a37dd6b91.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Nu uz JRT neredzu jēgu iet uzvalkā, Daile vēl 50/50. Operā protams tikai uzvalkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) Nez, es allaž uz teātriem velku ļoti ofišal un pieklājīgu apģērbu, un Dailes teātrī vēl aizvien lielākā daļa apmeklētāju arī tā dara. EDIT: Man vārdnīcu kaķis apēda, kāds gadījumā nezina, vai no kr. val. белки patiešām ir proteīni? Vai tomēr olbaltumvielas? Naya, tā jau domāju, ka gūgles tulkotājs ir cheap as ass. Edited April 9, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Proteīni = olbaltumvielas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Afronigas jautājums mani pamatīgi nokretinēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) Es jau no Tevis tieši gaidīju atbildi, Arni, jo nu, ja es neko no tā nezinu, es arī neizliekos to zinām, labāk pajautāju kādam, kas zina q: Vienkārši manā gadījumā pat, ja tas ir viens un tas pats, par ko man arī bija klusas aizdomas, tik un tā ir svarīgi, kurā gadījumā vajag runāt par proteīniem, kurā - par olbaltumvielām. Enīvei, tanks par aizdomu apstiprināšanu. Paliku pie olbaltumvielām tekstā. Edit 4 kRi: Nu, kā, man kā tulkam ir jāzina, kurā gadījumā kurš sinonīms ir jālieto. Ja es, protams, vispār zinu, ka tie ir sinonīmi. Bet es nezināju, man bija tikai klusas aizdomas, ka tie tādi ir, ko arī šeit noskaidroju. ^^, Edited April 9, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) Pēdējais teikums ir dīvains Edit: Nu jau priekšpriekšpēdējais Edited April 9, 2013 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
descriptor Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 белки = vāverītes Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 "Lielākajai daļai vīriešu testosterona sekrēcijas maksimums ir novērojams tieši rīta un vakara stundās." Par estrogēnu tur gan nav tik detalizēti nekas rakstīts. Kaut kāda diskriminācija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Nerunā par estrogēnu. Goodmens sabīsies un sāks nožēlot visu izdzerto alus daudzumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Apple Guru, ludzu palidziet viena atraa jautajuma, vai Ipad2 ar serijas numuru a1396 ir 3G vai nav? Pec informacijas interneta nevaru lidz galam saprast, saana ir vieta prieksh sim kartes, respektivi tas nozime, ka varetu buut ari 3g vai ne ? Vienkarshi ir iespeja tagad arzemes iehavot pa smiekligu ciparu saadu ipad, bet bez 3g man vins nav vajadzigs, laiks man ir veel 15 min lai izdomaatu Danke ! p.s. Mle, iehavoju, jaskrien uz lidmasinu nebija daudz laika, ceru, ka ir 3g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Apple Guru, ludzu palidziet viena atraa jautajuma, vai Ipad2 ar serijas numuru a1396 ir 3G vai nav? Pec informacijas interneta nevaru lidz galam saprast, saana ir vieta prieksh sim kartes, respektivi tas nozime, ka varetu buut ari 3g vai ne ? Vienkarshi ir iespeja tagad arzemes iehavot pa smiekligu ciparu saadu ipad, bet bez 3g man vins nav vajadzigs, laiks man ir veel 15 min lai izdomaatu Danke ! Domā viņi (Apple) taisīt WiFi only versiju AR Sim kartes slotu? Šaubos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Tas tagad modes kliedziens- vienam otru saukt real life vārdos forumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Tas tagad modes kliedziens- vienam otru saukt real life vārdos forumā? Jā. Ja tu tā nedarīsi, tevi visi apsmies. P.S. - mani sauc Toms 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ej dirst,Tom :D 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ej dirst,Tom :D ah, nu tieši manas domas, bet noturējos uzrakstīt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now