Butcher^ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Radiatora 'problēmiņa' atgādināja jaunības traumu - viena resna jauniete bija manī iemīlējusies, visu laiku zvanījās un sūtīja debilas īsziņas. Tas bija ļoti kaitinoši un arī nedaudz apkaunojoši. Telefonā bija ierakstīta kā 'Resnā govs', lol. Tev es ieteiktu viņu pasūtīt brutāli, savādāk, izskatās, ka nepieleks. "ka man jau ir meitene" Radiators bombī Bet nu tā čaļa izpratnē meitene būtu Tu. P.S. Butcher izlasi PM, aklā ragana. Sorry, esmu tieši tik nepopulārs, lai pm saņemtu reizi pusgadā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Vakar satiks un kvalitativi iedzerts ar Vincisteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Visi GTA par 7,49EUR http://store.steampo....com/sub/18832/ Jaunais Hitman Absolution ar -75%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 tervetes, bauskas u.c protams ir afigennie alinji , bet lai ikdiena dzertu iznak parak saaliiti .. pox kaut apiniitis bundzaa ir normaals. vienigais ko nedzertu ir optima linija bamslis ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Vai tad ikdienā alu nedzer tikai goodmens? Man liekās, ka alus jādzer tad, kad nevar vai negribās dzert neko stiprāku, vai arī ir vienkārši pārāk vasara Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Vai tad ikdienā alu nedzer tikai goodmens? Man liekās, ka alus jādzer tad, kad nevar vai negribās dzert neko stiprāku, vai arī ir vienkārši pārāk vasara man parasti ir 2 ikvakara aliņi pēc darba pie vakariņām. skatos, kas no garšigajiem ( 5+ grādi ) ir uz akciju pārsvarā. diezgan bieži sanāk iecelt Bauskas, Tērvetes vai Piebalgas uz akciju. Un ja man jāpiemaksā 10sant par pudeli lai padzertu garšīgāku aliņu, kāpēc nē. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 blja es taa arii neesmu nogarsojis , izslaveeto GUINESS Alu , vinjs tiesam ir taas cenas verts? un kam ta bumbina vajadziga vinaa iekshaa? lai neatshaaleejaas tjipo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 blja es taa arii neesmu nogarsojis , izslaveeto GUINESS Alu , vinjs tiesam ir taas cenas verts? un kam ta bumbina vajadziga vinaa iekshaa? lai neatshaaleejaas tjipo? tā bumbiņa ir lai putotu. man nepatīk, kad alus puto, bet citiem laikam patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Nu katrā ziņā 1 alus ir labāks 1 par kolu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) blja es taa arii neesmu nogarsojis , izslaveeto GUINESS Alu , vinjs tiesam ir taas cenas verts? un kam ta bumbina vajadziga vinaa iekshaa? lai neatshaaleejaas tjipo? Edited March 29, 2013 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) nav kādam links kur var game of thrones 3ās sezonas seriju noskatīties? ai datumus sajaucu Edited March 29, 2013 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 nav kādam links kur var game of thrones 3ās sezonas seriju noskatīties? ai datumus sajaucu Njā - 31. marts ir tā liktenīgā diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 SHodien jalaizh uz salidojumu,japadzerstas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Noperc pašu lētāko rūteri 8Ls , un lieta darīta, vienīgi tev būs abiem PC 1na IP Gribi teikt, ka pašam parastākajam rūterim ir WiFi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Jā. Price/performance sehr gut aparāts http://www.salidzini...php?q=TL-WR740N Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 To wireles rūteri pievieno manam esošajam modēmam vai arī vadu no modēma iesprauž rūtera vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 lol, es pirms 4.gadiem kad pirku nonwi-fi rūteri tas maksāja 25 Ls, a tagad pa 8 ls var dabūt.. ppc.. Woh, šovakar var redzēt ziemeļblāzmu, tikai neparāk spoža.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Woh, šovakar var redzēt ziemeļblāzmu, tikai neparāk spoža.. Kurā pusē atrodies ka var redzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Kurā pusē atrodies ka var redzēt? Dzīvoju netālu no Rēzeknes, un jaskatās uz Ziemeļiem!! Vairs nav redzama vismaz pie manis... uhh Edited March 29, 2013 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Dzīvoju netālu no Rēzeknes, un jaskatās uz Ziemeļiem!! Vairs nav redzama vismaz pie manis... uhh Skaidrs. Man tāpat nakts priekšā, varbūt ieraudzīs ar to ziemeļblāzmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Labvakar, varbūt kāds liepājnieks zin kur mūsu galā var nopirkt logitech g400 peli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nopietni? Sniegs - ej dirst! Šovakar beidzot dodos mājup, bet visu ceļu snieg tas pretīgais baltais draņķis...gribu vasaru, siltu laiku, aukstu aliņu un svaigi ceptu gaļu! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Jep. V'el gribas ugunskuru, ugunskurā saceptas desas, daudz auksta alus, pirti un nakts peldes. DABU, dajoš man dabu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nopietni? Sniegs - ej dirst! Šovakar beidzot dodos mājup, bet visu ceļu snieg tas pretīgais baltais draņķis...gribu vasaru, siltu laiku, aukstu aliņu un svaigi ceptu gaļu! Es tagad Karību salās un man pofig Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Pimpis! Nē, bet izbaudi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now