Nightmares^^ Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Kā diena pret nakti, tikai nakts atkal win Eu nu vispār no sākuma vajag sieviešu žūriju uztaisīt, nevis džeki tagad sāks sisties, kurš čalis smukāks par otru Kaut kāds zils topiks izvērties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) 2 bildes, viena tava, viena mana, abas ir uztaisītas negaidīti, savā es arī esmu dzēris... Tagad sajūti starpību. Nu un kas tur tāds? Tirgus jaka padara par modeli? Teletūbijs varbūt neizceļās ar gudrību, bet jūs jau te bik pārspīlējat par to izskatu. Edited March 17, 2013 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Tirgus jaka padara par modeli? Ekhm??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Neaizrijies. Priecīgu svētdienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Neaizrijies. Priecīgu svētdienu teiksim tā, es nelielījos ar to, ka esmu tik skaists kā modelis, bet paldies, ka pamanīji. Te dažs labs gribēja ielikt manu bildi. Es to izdarīju viņa vietā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Kri, tas bija nevietā. Turklāt neviens te neceļ brēku par izskatu. Vienkārši tā ir elementārākā taktika - sist kur sāpīgāk. Tūbijam olu nav, tāpēc aizskārta tiek seja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Kri, tas bija nevietā. Turklāt neviens te neceļ brēku par izskatu. Vienkārši tā ir elementārākā taktika - sist kur sāpīgāk. Tūbijam olu nav, tāpēc aizskārta tiek seja. Olas un seja, tā vien liekas, ka Tev bērnības trauma tāda ir. Kas ir, pedo onka iedeva savus Riekstus aiz vaiga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Kāpēc tu vārdu riekstus uzrakstīji ar lielo burtu ? Nē, man bērnības traumas nav, taču tev, dēļ tavas sejas, gan varētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Kāpēc tu vārdu riekstus uzrakstīji ar lielo burtu ? Desmitniekā! Jo riekstiem ir nozīme. Edited March 17, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Nē, man bērnības traumas nav, taču tev, dēļ tavas sejas, gan varētu būt. Kāpēc Tu raksti "dēļ tavas sejas" nevis "tavas sejas dēļ"? Nē, srsly, puikas, tas jau paliek par traku. Ne visi ir skaistuļi, ne visi ir neglīteņi, bet nu, cmoon, tā jau ir piekasīšanaš pagalam nevietā. Relax, chill, iedzeriet alēnu un priecājieties, ka jums vispaŗ ir darbs. Man, piemēram, tagad ne darba, ne naudas, ne alus Edited March 17, 2013 by aphrodYte 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Kāpēc tu vārdu riekstus uzrakstīji ar lielo burtu ? Ābolam autokorekts. Bet nu, tas nemaina lietas būtību, tobiš, ka Tev patīk džeki, tīri pēc Taviem postiem. Laikam kāds Tev neiedeva ānītī un tagad nespēj to pārdzīvot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Tūbij, vienkārši beidz rakstīt Ar savām jēlajām atbildēm Tu sevi pataisi par vēl lielāku dauni... Man nav nekas pret Tevi, bet raksti Tu tiešām pilnīgu sūdu.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 cenšos integrēties šajā sabiedrībā p.s. rekur tā boringa bilde, kuru soliju. tāds cukurs http://www.bildites.lv/viewer.php?file=dhzu6fav5appyq07mi3a.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Nē, srsly, puikas, tas jau paliek par traku. Ne visi ir skaistuļi, ne visi ir neglīteņi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) cenšos integrēties šajā sabiedrībā p.s. rekur tā boringa bilde, kuru soliju. tāds cukurs Ja kāds nepamanīja, tad tika bildēts sasists telefons, nevis es Tev manuprāt patīk apdirsties pie pirmās iespējamās izdevības... Edited March 17, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Ja kāds nepamanīja, tad tika bildēts sasists telefons, nevis es Tev manuprāt patīk apdirsties pie pirmās iespējamās izdevības... runa ir par tavu jobano ībli nevis telefonu. un "manuprāt" ir jāliek komatos, lv valodas gurū! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 runa ir par tavu jobano ībli nevis telefonu. un "manuprāt" ir jāliek komatos, lv valodas gurū! Well, fuck... Kaut vai balsošana jārīko... Runājot par LV valodu, es jau biju rakstījis - LV valoda nav mana dzimtā, es nekad neesmu lepojies ar savām filoloģiskām spējām valsts valodā, un ja jau sākt piepisties pie valodas, tas esmu pinīgi pārliecināts, ka pārrokot doto forumu, manu klūdu šeit būs stipri mazāk, nekā tavu (nenoliedzu arī pretējo). Bet tomēr ir jauki skatīties, kad tavi argumenti sāka beigties, un vajadzēja pāriet pie pareizrakstības. Нечего сказать? ДОЕБИСЬ ДО ОРФОГРАФИИ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Well, fuck... Kaut vai balsošana jārīko... Runājot par LV valodu, es jau biju rakstījis - LV valoda nav mana dzimtā, es nekad neesmu lepojies ar savām filoloģiskām spējām valsts valodā, un ja jau sākt piepisties pie valodas, tas esmu pinīgi pārliecināts, ka pārrokot doto forumu, manu klūdu šeit būs stipri mazāk, nekā tavu (nenoliedzu arī pretējo). Bet tomēr ir jauki skatīties, kad tavi argumenti sāka beigties, un vajadzēja pāriet pie pareizrakstības. Нечего сказать? ДОЕБИСЬ ДО ОРФОГРАФИИ! paga tagad vins piepisies pie ta, ka neraksti valsts valoda Edited March 17, 2013 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 paga tagad vins piepisies pie ta neraksti valsts valoda Saproti, es nevaru runāt poļu\leišu valodā, jo spriežot pēc visa - viņa valsīi tas tā arī ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 tu, rhrds, ziediņš, kāda huj raznica, kam par ko piepisos, tāpatās jūs visi trīs esiet vienādi, tas ir, jūs neesiet nekas. nu labi, mierinājums jums - jums ir gigns, vismaz te variet justies kruti btw, kas jauns čigānu komūnā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) tu, rhrds, ziediņš, kāda huj raznica, kam par ko piepisos, tāpatās jūs visi trīs esiet vienādi, tas ir, jūs neesiet nekas. nu labi, mierinājums jums - jums ir gigns, vismaz te variet justies kruti btw, kas jauns čigānu komūnā? pastāsti kas esi tu vakarskolu beidzis angļu pakalpiņš noliktavā ar atļukušām ausīm? nu jā, iespaidīgi vecīt Edited March 17, 2013 by rhrds 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Bla, zajebala lasiit shito huinju, tak kaads moders vareetu nobanot kaut vai uz paaris dienaam. Edited March 17, 2013 by Bezbiksis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 tu, rhrds, ziediņš, kāda huj raznica, kam par ko piepisos, tāpatās jūs visi trīs esiet vienādi, tas ir, jūs neesiet nekas. nu labi, mierinājums jums - jums ir gigns, vismaz te variet justies kruti btw, kas jauns čigānu komūnā? Čigāni? Tu domā tos, kas dzīvo baros un pelna tikai tik, cik vajag izdzīvošanai? Oh, the irony... Patika arī tā frāze par "nekas". Smieklīgi dzirdēt to no cilvēka, kura aktīvi sastāv no... 500 latus vērta telefona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 haters gonna hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Da nopietni? Pāri 20 gadiem, bet diršās tāpat kā 5. klasē. fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now