EMINEMS Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Ko šogad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Ko šogad ? Tu vēl te? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 jaunais tā mierīgi ( kā jau teicu ). visa vakara garumā iztukšoju vienu pudeli jāgera un viss. tagad atkal jāsāk strādāt pēc bonifācija brīvdienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ludzas liepām ar prāvu dienišķo devu Latgales dzidrā. News from Ludza. Mums te liepu nav... Šmigas gan labos daudzumos ir. Labi ka es nedzeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Brigada 2 Naslednik = huiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Pilnīgi un naturāli riebjas pēdējās nedēļas pusslimošana - te temperatūra 38, te viss ok. Te 37,1, te atkal nav. Te 36,1 un baigais nelabums, te atkal viss ok. Šodien briesmīgi sāp kakls, bet jādodas strādāt un tad uz kādu tējnīcu. Kā lai dabon ārā to neizlēmīgo slimību, man nav ne jausmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ierīvē krūtis ar šņabi, tad kādus 100-200 pirms gulētiešanas, karsta tēja, silta gulta un varbūt pat vēl kājas pirms tam pamērcēt karstā ūdenī. Works everytime. Pašam ar kaut kāds nelabs bacilis pielipis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Es jau neteikšu, cik tas šņabis ar krūtīm perversi skan. Un man nav šņabja. Man tikai melnais balzams. Ar to arī var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Iedzer alu, noteikti palīdzēs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ja smērēs vīrietis, tad jebkas līdzēs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Nezinu īsti, kā var gribēties alu vai dajebkādu alco, kad ir kāda slimība uzmākusies. Ja nu vienīgi karsto balzamu, tas vēl meiko kādu sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ierīvē krūtis ar šņabi un ievieto video gignā ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) Stipri šaubos, ka balzāms ārīgai lietošanai dos kādu labumu, bet pārbaudījis neesmu. Give it a try un pasaki kā ir. Kāds laiciņš LV? Vakar šeit bija perfekti saulaina diena un uz vakara pusi gan tik sāka bišk līņāt, šodien atkal mākoņi savilkušies pāri un pa kādai pilei nokrīt. Bet laikam te ir jāpierod pie 99,9 % pelēkām debesīm. Dikti nepierasti decembrī vai janvārī redzēt cilvēkus šortos un polo kreklos, spēlējam tenisu vai basīti outdoor kortos... Edited January 2, 2013 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Te LV laiks ir nesaprotams. Katrā ziņā pēc ziemas tas neizskatās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) Tikko atbraucu no Čehijas. Salīdzinot jauno gadu Latvijā, tad te tie ir klusie svētki Aluz tur gan super Edited January 2, 2013 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Šo pat vispelēkākajā un aukstākajā dienā nevarētu nosaukt pat par vēlu rudeni, kur nu par ziemu. Tikai lapas kokiem nobirušas, bet plusi pat naktīs turās. Zem nulles kopš x-mas te nav noslīdējis nevienu pašu reizi. Es esmu tik fakin priecīgs, ka no tās pelēkās žļurbas esmu ticis prom un nav pa sāli un smilti kurpes jādeldē. Ne sniega, ne ledus, ne aukstuma, tik bišk par biežu līņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 šodien: Saaku ar 1litru alus,- pašsajūta uzlabojās turpināju ar 1litru buljona, labāk tikai uz mirkli palika 1litrs panniņas, tikai sūdīgāk palika 4litri minerālītis, vnk šausmas... esmu pārgājis atpakaļ pie alus, šitā nodzert jauno gadu , katastrofa... ... 30h noguleets nonstopaa, bet tik hujova sen nav bijis,//// 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Dirsiens, kā var gulēt 30h? Napizdjel es bļēēē...28h.... -2 vi mīzieni, -1 glatoks kaut ko šķidru... Značit 27h un 50minūtes... 6shos no rita biju majas, pamodos kaut kad pa nakti pamiizu, padzeros un talak guleeju..SHoriiit 10:00 celoos , lapiijos ar visu un darbaa skaitiju INVENTUURU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 man jau bij nelaba aizdoma, ka gūdijs šajā rakstā ir galvenais.. bet redzkā, gūdijs vislaik vienk guļ http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/104871/jaungada-rekordists-slimnica-762-promilu-reibuma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Dirsiens, kā var gulēt 30h? Patiesībā diezgan elementāri, sevišķi, ja ibezmiegs ir nerets viesis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 ... Vecīt, Liepājā līst lietus un no sniega ir tikai smaka palikusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Rīgā tas pats - slapjdraņķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Vecīt, Liepājā līst lietus un no sniega ir tikai smaka palikusi Te čaļi šortos tenisu laukā spēlē, beat that? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 (edited) Eu, te vispār savas ziņas var izdzēst, vai arī tikai editēt? Edited January 2, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Ē. šitais te, sveiciens wormam jubilejā! Audz daudzās nullītēs un vieniniekos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now