procrastinator Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 (edited) Pēdējās divas lapas ir vēl skumjākas par Goodmena alko stāstiem. Vīri, nopērciet dzīvi. “I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.” ― Oscar Wilde Edited August 9, 2012 by procrastinator Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Mūsu tāllēcējai pietrūka 1 cm līdz bronzai. 1... Viens... VIENS. Ehhhh. Stulbums, gan bet ir labi kā ir... Nu ko vēl tikai paliek 2vi kandidāti štrombis un Plavinsh/Shmedinsh Taa kaa vel 2vas bronas iespejas mums ir Esmu saslimis, nu cmoooonnn...Shodien ballite un jutos pec d1rsas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Jāredz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 eu man nerada, tas del adblock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 mirkis Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Episkais b0r1ngs ir episks... Vakar nodevu mātesplati garantijas remontā, šodien atcerējos ka atstāju kūlera stiprinājumus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beagle Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 (edited) .................. hahahaha, tādā gadījumā arī latvieši ir 'retārdu tauta' Edited August 9, 2012 by beagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Vircsnieks, noskaties filmu "God bless America", storijs tāds patizls, kā arī aktierspēle, bet iemesls kāpēc čalis visus nošauj ir pretty much naglai uz galvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 MUMS IR BRONZA Nu ta beidzot,kā jau teicu, izšāva tie no kuriem TO negaidīja Katru gadu ka nekā izšauj kāds kas vēl nav izshāvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 es to medalju dabushu paturet rokas jeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 (edited) Par filmu biju dzirdējis, bet kaut kur pazuda aizmirstībā! Tikko noskatijos. Paldies, ka pateici, jo scenārijs ir nopietns un patiess... Patika. Tagad es arī jūtos tāds Frenkveidīgais. Un traki ir tas, ka augstāk lapā ir tas video ko ieliku, kurā tieši par šo ir runa, bet tālāk pa visu lapu aiziet posti par olimpiskajām spēlēm... Nē nu prieks, ka Latvija dabū medaļu, bet nu cmon, seriously?? Ne tikai domāšana par bezjēdzību ir grēks(stulbums ), bet arī lielība un skaudība... Kam vajag to bleķa gabalu un kam interesē, ka tu turēsi viņu? Kāds labums no tā vispār kādam ir? Edited August 9, 2012 by Vircsnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 oi oi oi, tas ir pirmais medālis ko latvieši sasnieguši šajās olimpiskajās spēlēs. Protams, cilvēkiem ir neizsakāms prieks. Kaut vai tas, ka lika amerikāņiem goooglēt kas ir un kur atrodas Latvija. Ne katrs dzīvē var iegūt šādu medaļu. Un pats uzskatu, ka tas ir liels gods būt par tādas īpašnieku. Par filmu runājot - prieks, ka patika. Es jau sen esmu Frenveidīgais Bet nu necenšos iespringt par to daudz domāt, jo tad tiešām var nonākt depresijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 ej dirsty neveiksminiek, tu noteikti del savas riepas pat pimpi savu neesi turejis rokaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Skatos uz Vircnieku un brīnos. 11 posti, 11 debīli posti, Game Admin. Kopš kura laika pilnīgiem auniem dod accessu? Es saprotu, ka aktīvu spēlētāju paliek aizvien mazāk un mazāk, bet nu šis jau paliek uzjautrinoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Skatos uz Vircnieku un brīnos. 11 posti, 11 debīli posti, Game Admin. Kopš kura laika pilnīgiem auniem dod accessu? Es saprotu, ka aktīvu spēlētāju paliek aizvien mazāk un mazāk, bet nu šis jau paliek uzjautrinoši. Kurā serverī viņam vispār ir acc? @cs nav gadījies tādu nicku manīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Kurā serverī viņam vispār ir acc? @cs nav gadījies tādu nicku manīt. Godīgi? Man nav ne jausmas. Godīgi? Man patiesībā vienalga, kas ko tur admino un sūdus taisa. Pa lielam vienkārši pabrīnos ik pa laikam visādus sveiki_papucīt un šitādus brīnumus redzot par adminiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 hi_dady admins bija jau sen, šitais virca drošvien ir jauno censoņu programmā par ko ir raksts webā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 (edited) Jeyna tev ir kaut kādi kompleksi, ka uzreiz tādu aizsardzības reakciju parādi? Tas tikai norāda uz to, ka tu neproti normālu teikumu ar domu savārstīt un diemžēl tu arī ar tām smadzenēm esi ticis apdalīts, ja tik pārsteidzīgus izteikumus saki! Smiekli nāk. Ps. Man liekas, ka online time visu izsaka... Ta ka nevajag runāt bez domāšanas. - http://stats.gign.lv/war3ps/index.php?q=&sort=onlinetime&order=desc Edited August 10, 2012 by Vircsnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 I see, mums ir jauns psihologs šeit... Ieteiktu pazust no acīm kamēr lielie troļļi nav sākuši tevi noēst līdz asakai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Tak bezsakarā diršot neviens neko nevar noēst... Moš savu čupu tikai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Šim eksemplāram dodu nedēļu. Gan no mūsu tūkstots moderatoriem, kam par alu iemestas pravas, kāds no tiem pieciem, kuri ir actually aktīvi, atbrīvos mūs no psiholoģijas stundu pasniedzēja, Vircas pavēlnieka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Tagad vajag abiem lai atnāk Kept! ar savu avataru... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 nē, nopietni, čo za na***? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 (edited) es arii nevaru saprast, ko vins tur var dirst, es nojausu, ka vins ir kaut kads hipsterveidigies, tiem pa zizni patik gudri dirst Edited August 10, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Hehehe... Pasūtīju OUYA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now