Jump to content
GIGN Forum

beagle

Mirstīgais
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by beagle

  1. ^ gāzt valdību un ieviest autoritāru režīmu. Pēc tam ievest balto sarakstu - viss, kas nav atļauts, ir aizliegts šo problēmu nevar apkarot ar likumiem, tā kā pagaidām paliksim pie kiosku dedzināšanas, mkay?
  2. beagle

    Nakts Riita Spams

    paspēji arī iemīlēt?
  3. beagle

    Dota 2

    daaaaaamn, izspēlēju pirmās pāris dota2 spēles, tīk daudz labāk nekā lol. Nav tā talentu/rūnu sistēma, kas, vismaz man, likās out of place + art style acīm tīkams.
  4. beagle

    Mmorpg

    paspēlēju pāris nedēļas, kad iznāca. Klaustrofobisks wows...
  5. beagle

    Mmorpg

    tu pats vel spēlē? Man ir gw2, bet kaut kā neesmu varējis iespēlēties. Structured PVP bija pārāk haotisks un vispār tā combat sistēma kopumā likās diezgan vaļīga. Nezinu, laikam būs jāpamēģina novilkt un paspēlēt tagad.
  6. beagle

    Vakances UK

    haha, beigās izrādijās, ka čalis no aģentūras kaut ko sajauca un pēctam visu ceļu to vien darīja kā atvainojās
  7. beagle

    Vakances UK

    Man kādreiz likās tāpat. No otras puses atkal, kā nekvalificētā darbaspēka pārstāvis, UK tu esi superaizvietojams un liela daļa darba devēju/aģentūru rēķinās ar to, ka tu esi šeit, lai strādātu un darīsi visu, lai saglabātu darbu. 2h(~8:50) atpakaļ bija manā rezidencē iegriezies viesis no aģentūras, lai praktiski aiz kājas no gultas izvilktu manu paziņu, kaut gan šim ir dienas maiņa no 14:00-22:00. Tikai tāpēc, ka pa nakti telefonu slēdz ārā. Ejot ārā pa durvīm vel atstāja "alright, be down in 15-20 minutes if you want to keep your job " Rēcīga piebilde. Tāpēc bērni labāk apgūstam prasmes un gūstam izglītības papīrus, lai neizmanto par kājslauķiem. nav vērts noliktavās/rūpnīcās nīkt ilgāk par pāris gadiem tikai dēļ papīra. Izaugsmes iespējas praktiski nekādas, labākais uz ko vari cerēt, ir kļūt par kaut kādu lower management tirliņu, ja paveicas. Vajag pelnīt naudu tā, lai 1/3 no dzīves nepaiet darot kaut ko super garlaicīgu un neinteresantu.
  8. beagle

    Vakances UK

    bet ir diezgan liela atšķirība cilvēku savstarpējā saskarsmē kaut vai tajā pašā Anglijā. Visi par visu vienmēr ir sorry, vienmēr cheers/thank you un veikalu darbinieki ir nesalīdzināmi laipnāki.
  9. beagle

    Mmorpg

    kāds kaut ko interesantu spēlē? Neviens mmo jau pēdējos pāris gadus īsti nespēj aizraut ilgāk par pāris nedēļām, fuck es gribu atgriezties laikos, kad varēju tāpat prosta nobombīt 8h no vietas. Tagad ar varu jāsēž ilgāk par 30minūtēm. Tikko kārtējo reizi izgāzos mēģinājumā sākt spēlēt EVE, kad no 21day triāļa nospēlēju labi ja kādas 3h. Gribētu pareidot wowā, bet atkal problēma - jālevelojās līdz 90, ko darīt galīgi negribas. Kāds var ieteikt kaut ko svaigu bez grindfesta?
  10. beagle

    austiņas+mic

    kādas ir opcijas, ja jau ir krutas austiņas un ir vajadzīgs tikai perfekts mikrofons? Nepatīk tie usb sticki, izskatās tizli uz mana galda Gribu kaut ko tādu, ko vai nu vispār neredz vai tas izskatās vizuāli pievilcīgs. Pagaidām metu acis uz kaut ko tādu, bet nav tā, ka visiem tamlīdzīgajiem mikrafoniem ir jālien baigi tuvu klāt, lai skaņa būtu pieņemama? http://www.amazon.co.uk/Samson-METEOR-Meteor-USB-Microphone/dp/B004MF39YS/ref=pd_cp_MI_2
  11. uzgūglē "nootropics", no praktiskā viedokļa neko par to nezinu, jo mans dzīvesveids ir pārāk neveselīgs, lai būtu jēga mēģināt, pietiekoši daudz lietas vel var uzlabot ar diētas sakārtošanu un aktīvāku sportošanu.
  12. ONNIT, ENTER THE CODE NAME "ROGAN" TO GET 15% OFF FOR YOUR FIRST ORDER OF PILLS!!! Latvijā nenopirksi, var nopirkt vel jēbejā, tikai par salīdzinoši nedraudzīgām shipping cenām. Neesmu sen skatijies, bet, kad tas šits tikko parādijās, Onnit sūtija arī uz lv.
  13. beagle

    Eiro Latvijā

    haha, neuztraucies. Latvija algu ziņā ir pārāk liela miskaste, lai babaji te masveidā ieceļotu. Kad visi eiropas bomāri sāks braukt uz LV darba meklējumos, tad varēsi sākt uztraukties.
  14. rekur mana gayness spektra interpretācija. Manuprāt, lielākā daļa cilvēku atrodas atzīmētajā vietā. Kāds vēlas apstrīdēt? komentāri? http://i.imgur.com/sKo7G.jpg edīte: v2 http://i.imgur.com/picin.jpg
  15. lielākajai daļai tas nav jautājums, uz kuru var atbildēt jā/nē, its more like this - http://thealterreali...9-07-kinsey.gif mēs visi savā laikā esam pirtīs redzējuši kā divas meitenes kaislīgi skūpstās, bet es, piemēram, neesmu redzējis kā to darītu 2 čaļi. Un visticamāk, ka tikai tapēc, ka sabiedrība(vīrieši, jo sieviešu viedoklis neko nenozīmē) saka, ka būt gejam sūkā pimpi nahuj, bet 2 meitenes, kuras skūpstās, ir ahujēna kruti. tā kā jautājumam jābūt būtu nevis vai tu esi vai neesi, bet cik ļoti liels faggots tu esi
  16. esmu sakrājis punktus, gribu paņemt kādu AD carry, ir kādi ieteikumi? Pašam ir tikai viens - Tristana
  17. cepti sautēta vistas fileja chili piparos. Ir spēriens bez nekādām perversām "iesmērē lavašu" metodēm. Parasti lieku iekšā tieši šādi pagatavotu vistiņu.
  18. beagle

    CHALLANGE

    nav jau tā, ka tas iepriekš jau nebūtu kaut kur izdarīts
  19. acousticlive iedeva man, bet es jau paspēju dabūt kamēr gaidiju. EFHM-A7JM-7D3J-GR9M-H9TT
  20. beagle

    Kopmītnes

    yup, datorzinātnes.
  21. beagle

    Kopmītnes

    eh, man tomēr is piešķirta vieta burtnieku 1. shiieeeeet. It kā pieteicos uz zeļļiem, bet tiku burtniekos
  22. beagle

    Kopmītnes

    cik zeļļos ir jāmaksā nezini? joprojām 32ls?
  23. beagle

    Nakts Riita Spams

    hahahaha, tādā gadījumā arī latvieši ir 'retārdu tauta'
×
×
  • Create New...