GooD`MeN Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Vakar man mandele bija uzpampusi... SHonakt no 4:00 -8:00 klepoju un shausmiigi...Laikam tapec ka saldejuma kokchiku pirms guletieshanas izdzeeru... Tagad man auss aizkritusi ciet... juutu kaa pulseee.. KO dariit? pagaidaam tikai shampi un viiinu dzeru.... Ar borspirtu laikam vajag to ausi paskalot vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Auss aizkritusi jo sapampusī mandele kko aizspiež. Skalo muti ar siltu sālsūdeni, tā nav auss vaina un dzert pa virsu šampi-vīnu ir diezgan pastulbs pasākums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Man vnk te ir ballite....kaa var nedzert shas ar Larinu ieshu vel pakalj Okej ieshu padzert uudeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ā ja nu ballīte, tad pox, tikai neņem vairāku vīnu, labāk paņemt kaut ko spirtotu, kokčikus or what Balzams kā laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 16 maz, bet ja butu vismaz pievilcigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Nav nemaz tik sūdīgas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 taa pa kreisi ir galigi garam, taa pa labi vel varbut, iespejams neveiksmiga bilde bet nu tapat babyface, nezinu, man butu neerti ar tik siiku iet pa ielu kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Kur Rīgā var normāli padejot Salsu ? Iesakiet kādu klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 taa pa kreisi ir galigi garam, taa pa labi vel varbut, iespejams neveiksmiga bilde bet nu tapat babyface, nezinu, man butu neerti ar tik siiku iet pa ielu kopaa Lol, kurš tev liek ar viņu kopā būt? Trick it and leave it Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 KAmparelju ieleej ausiii,juutu kaa silda un paliek labaak Ceru ka lidz vakaram paries Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Tas stulbais inifnity vismaz savu logo būtu izdomājuši, nevis nospēruši pusi, no cita logo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) Logo veidoja cilvēks, kas taisīja izkārtni un tam nav nekāda saistība ar to, ko mēs esam izdomājuši un ko nospēruši. Dizains ir taisīts no 0, burti ir citā fontā, nosaukums nav identisks un kluba sakars nav ne tuvu kaut kādam geiming portālam so vispār līdzība ir pajāt. Tā kā pirms pļūti kaut ko, varbūt pajautā par izcelsmi Varbūt ar laiku logo nomainīsies uz ko oriģinālāku un šikāku, šis bija superfast variants tajā brīdī, kad klubs bija jāver vaļā un tu nevari pat ne nedaudz iedomāties kāda piša bija visu novest līdz vaļā vēršanai, ja sākumā bija tikai veca telpa kurai vajadzēja kapitālo remontu un viss ir tapis tik pat kā no 0. Edited March 16, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Āmen, diplomdarbs šodiena aizstāvēts! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 doma dāvīnāt māsai planšdatoru uz dz/d, bet nevaru izdomāt kādu. viņai ir 9 gadi. Bet nu nav viņa kā 9gadīgs bērns, viņa diezgan pieaugisi, taka galīgo berna kompi arī nevajag, nu kko priekš bērna es meklēju. ceru uz atsaucību Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 iPad. Kaut vai lietots pirmais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) tu vismaz cenu maksimālo pasaki, savādāk var teikt ka ņem ipad 3 64gb wifi+3g, domāju māsa būs apmierināta bet tā jā, ipads, ar androīdiem nav ko mocīt māsu Edited March 16, 2012 by rhrds 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) Logo veidoja cilvēks, kas taisīja izkārtni un tam nav nekāda saistība ar to, ko mēs esam izdomājuši un ko nospēruši. Dizains ir taisīts no 0, burti ir citā fontā, nosaukums nav identisks un kluba sakars nav ne tuvu kaut kādam geiming portālam so vispār līdzība ir pajāt. Tā kā pirms pļūti kaut ko, varbūt pajautā par izcelsmi Varbūt ar laiku logo nomainīsies uz ko oriģinālāku un šikāku, šis bija superfast variants tajā brīdī, kad klubs bija jāver vaļā un tu nevari pat ne nedaudz iedomāties kāda piša bija visu novest līdz vaļā vēršanai, ja sākumā bija tikai veca telpa kurai vajadzēja kapitālo remontu un viss ir tapis tik pat kā no 0. Kaut vai tev šūšanas cehs, bet vari nedirst, ka tas, kas taisīja logo to nav nospikojis. Bet nu, lai jau veicas ar to ko esat iesākuši darīt. Edited March 16, 2012 by SelfDestruct 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Lol, kurš tev liek ar viņu kopā būt? Trick it and leave it es to nedomaju pec tam, es to domaju kaut lidz taksim vai pie majam, jo maju apsarga apsardze, tie jau taa shkjiibi skataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Ja tas ir taisīts no nulles, tad es esmu balerīna. Un btw Infinity ward nav gaming forums (laikam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Nu man izskatās, ka ar COD saistīts, značit gaming. Ame, man tas darbs ir .cdr vektoros, viss ir editējams, tas neskaitās no 0 taisīts? Es nekur neesmu teicis, ka nav nošpikots darbs, es saku, ka mums nav nekāds tiešs sakars ar to, ka mēs gribējām, lai viņu nošpiko. Es pats atklāju, ka tāds līdzīgs logo ir tikai kādu mēnesi pēc mūsu logo parādīšanās. Ko tagad, klubam bez logo jādzīvo, jo viens tāds līdzīgs jau ir? Edited March 17, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Ideja pati par sevi sastāda kādus 50% no darba. Ja ne pat vēl vairāk .. Edited March 17, 2012 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 1maa diena darbaa nostradata veixmiga Dabuju tikai uzslavas Nightmare man vairak brivdienu nekaa jarukaa Vopshem man briiivs 1d,2d,4d,7d,1d,4d 2nedelju laikaa 7njas brivdienas n1c3 un vakar arii bija briivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 bļed varēs pixāt tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Gūdmen, kur tad iekārtojies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaqMamba1 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Sēžu augšā pusdivos naktī, jo man bail iet gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now