cash^ Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 (edited) Kaa ta` ka taisos Visa Riga runa par BBP. Kur tik vien ej, tur tik kads piemin Bitch paartiju EDIT: lol, man blakus k-kads dzeks ap kadiem 40 pilna balsi pa mobilo runa par bbp Edited July 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 (edited) psc visu nakti šonakt negulēju reku aizgāju 10:00 gulēt tiko 13:30 pamodos uzreiz labāk Edited July 20, 2007 by enlightener Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wp WooZy Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 nja cilvekam ir jagul nevar ta visu nakti negulet un spelet pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Tiko atnācu no Gaujas (peldēju) un pāēdu sašliku tgd puncis pilns tikai cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Ma favorite flame source IZ BAK!!!`~11~1`11`2 <3 <3 <3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Nu ko 3diennaktis nostradatas, jutos izdraz... bezspeciigs un gribaas guleet, bet nevar aizmigt, jo ir tada lieta pargurums, stulbi, bet kad norauj taadu huinju miegs nenak, lai arii gulejis neesi looti sen tgad dzeru 2 alinju tam it kaa vajadztu nolikt mani pie miera ! Vsjo arlabunakti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 ka var IPB forumam pogas samainit GIGNam vsp nav ,bet daudziem forumiem tur kur staav augsha Members Help utt. taas pogas pievienot !!! kAA var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Members Help utt. taas pogas pievienot !!! kAA var? Bļe ej tu dirst, Dauni! Padomā kur posto! Šodien bija dikti feina diena - bija sacensības, kuras tika pavadītas jautrā noskaņā, nežēlīgi karstā laikā ar aukstiem aliņiem un šausmīgi debīlu mūziku fonā, bet jāsaka, ka tas pat to visu padarīja vēl jautrāku, jo varējām pasmieties un "padejot"( ) tuci, tuci fonā! Sacensībās negribēju censties kaut ko īpaši dabūt, vnk mierīgi pačillot, lai pašam prieks! Kā sanāca, kā nē - triki gāja, kā no rokas - un beigās 3 vieta! Diemžēl balvās nebija nekas prātīgs, tikai tē krekli un diploms, bet tomēr tas jau nav galvenais un par to nevajag škrobīties! Rīt atkal labs pasākums "ēs game of S.K.A.T.E." - personīgi mans iecienītākais gada pasākums! Velns... būs ātri jāiet gulēt, jo vilciens uz Rīgu atiet jau 7:57 ! Nekas - domāju, ka tas būs tā vērts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Vakar braucam uz jelgavu svinet vienai mei4ai 18 gadus (dzimeni) , nu karo4i mes tur bijaam es un vel 4 zeeni un 15 meitenes - karo4i mes katrs izdzeeram pa 0,4 snabi "FINLANDIA" (ja kads zin , tad zina vina efektu) un bonapartu un vel kautko tik pat pretiigu....... Kautkur saakaam svineet 20:00 un es jau atsledzos pirms pusnakts , sodien no rita pamozos (parejie tapat bija pilniiiga pipelee......) Un es apveemu vienas meitenes peldkostimu >.> un jau 6 no riita biju riigaa pilniga pakala un joprojam saap galva un es njesaprotu kapec es to vispar te raxtu @_@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 (edited) Kautkur saakaam svineet 20:00 un es jau atsledzos pirms pusnakts , sodien no rita pamozos (parejie tapat bija pilniiiga pipelee......) Un es apveemu vienas meitenes peldkostimu >.> un jau 6 no riita biju riigaa pilniga pakala un joprojam saap galva un es njesaprotu kapec es to vispar te raxtu @_@ BĻĒĒ, TU ESI TIK KRUTS.. KAUT ES VARĒTU BŪT TIK FORŠS.. (ja tu domā, ka ar šo tu dabūsi +10, tad tu smagi maldies. labākajā gadījumā -10) Šodien atgriezos no nedēļu gara pasāciena Užavā (Ventspils rajonā). Nedēļu no vietas pilnīgākais čillouts. Dzērām Užavas alu (labākais alus paļubomu, ja neskaita Desperados), cepām gaļu vakarā un pa dienu paši cepāmies pludmalē. Neizpalika arī H2O pīpīte, kura forši iegrieza pēc pāris vilcieniem (nē, es neemu mīkstais, visiem normāli deva bietē). Pie jūras vispār nevienu cilvēku neredzējām, sajutāmies kā uz vientuļas salas Diezgan foršs pasākums bija iešana ap plkst. vieniem naktī džumīt (ūdens bija kā piens). Jāiet bija kādas 25 min ātrā solī krch normāls gabals pa mežu, kur ņihuja redzēt neko nevarēja, izmantojām mobilā telefona lukturīti Divas meitenes tā sabaidīja trešo ar to ka mežā dzīvo mežacūkas (un dzīvo jau arī), ka šī turpceļā man ne pa jokam bija rokā iekrampējusies Tagad gaidu buides, vēlāk maybe arī šeit k-ko iemetīšu. Edited August 10, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 tiko no arēnas ''Riiga'' yes man tāds garīgais labais ka vinējām Krieviju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 oj vakar bija pasākums, šodien galīgias besis ārā lietus. Klausos Rock nezin kapēc.. vnk besis un gribas iet gulēt... Tiko arī paēdu un jau labāk biku palika .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) Pīs, niggas, yo, āāāi. Tātad stāsts ir par to kāpēc man ir makans besis. Tātad 5dien tika svinēta dzimene, sīkumos neko nestāstīšu, bet aizvilkos mājās 5:00, aber 7:30 jāceļās uz darbu, tātad pagulēju 2,5 stundas. 4dien arī aizgāju gulēt 3:00, bet tas tā. Tagad jūtos reāli iztukšots un laikam jāliekas uz avss. Ar šito gribēju pateikt to ka miegs tomēr ir svarīgs, vismaz man. Pīs. p.s. Ak jā, dažkārt strādāju arī 6dienās un 7dienās, tāpēc tā čābīgāk ar izgulēšanos. Ultraedit: Vakar braucam uz jelgavu svinet vienai mei4ai 18 gadus (dzimeni) , nu karo4i mes tur bijaam es un vel 4 zeeni un 15 meitenes - karo4i mes katrs izdzeeram pa 0,4 snabi "FINLANDIA" (ja kads zin , tad zina vina efektu) un bonapartu un vel kautko tik pat pretiigu....... Kautkur saakaam svineet 20:00 un es jau atsledzos pirms pusnakts , sodien no rita pamozos (parejie tapat bija pilniiiga pipelee......) Un es apveemu vienas meitenes peldkostimu >.> un jau 6 no riita biju riigaa pilniga pakala un joprojam saap galva un es njesaprotu kapec es to vispar te raxtu @_@ Pilnīgi truli. Edited August 11, 2007 by vintage Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Beidzot atgriezos no kapusvētkiem..Visu nakti bija jādejo ballē,tāpēc esmu pārguris..Tikko sapriecājos ka gign`s atkal iet,un no prieka gandrīz sāku raudāt Tagad atkal sākšu raut gignāā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 KAUT ES VARĒTU BŪT TIK FORŠS.. (ja tu domā, ka ar šo tu dabūsi +10, tad tu smagi maldies. labākajā gadījumā -10) Šodien atgriezos no nedēļu gara pasāciena Užavā (Ventspils rajonā). Nedēļu no vietas pilnīgākais čillouts. Dzērām Užavas alu (labākais alus paļubomu, ja neskaita Desperados), cepām gaļu vakarā un pa dienu paši cepāmies pludmalē. Neizpalika arī H2O pīpīte, kura forši iegrieza pēc pāris vilcieniem (nē, es neemu mīkstais, visiem normāli deva bietē). Pie jūras vispār nevienu cilvēku neredzējām, sajutāmies kā uz vientuļas salas Diezgan foršs pasākums bija iešana ap plkst. vieniem naktī džumīt (ūdens bija kā piens). Jāiet bija kādas 25 min ātrā solī krch normāls gabals pa mežu, kur ņihuja redzēt neko nevarēja, izmantojām mobilā telefona lukturīti Divas meitenes tā sabaidīja trešo ar to ka mežā dzīvo mežacūkas (un dzīvo jau arī), ka šī turpceļā man ne pa jokam bija rokā iekrampējusies Tagad gaidu buides, vēlāk maybe arī šeit k-ko iemetīšu. Apskauzhu tevi, es shadaa laikaa, uzvalkaa skraidu pa lidostu un sapnoju par augstu alinju + jurinju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 tikko atlidu majas no fotosesijas,karoch ara t ik karsts ka sviistu kaa cuuka,ieshu tgd dushaa un tad jaieiet paspeleties Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) sachatotju ar GIGN`ieshiemm.............. un lietoju draugiem.lv fuckeru :khehehe: Edited August 13, 2007 by yozhis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) ehh... Jaiet gulēt. Šodien ļoti gribēju atrast Harijs Poteers Pheoniksa oderis.. ka4 viena bija no kinoteatra filmēta [es domaju WTF?! XD]. labi nakamo novelk.. wtf velreiz.. kaut kādi Dvd formāti . Ai nu ko es te tagad mocīšos iešu gulēt. bye XD Edited August 13, 2007 by Sgt.M1kWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Beidzot tiku mājās šodien pa rīgu izvazājos,neko skolai neatradu Bet beidzot dabūju jaunas lupatas,būs ar ko uz skolu iet baigi piekusis,laikam būs jāiet agrāk gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 pirms divam stundam atvilkos no Lido. Tagad sezhu domaju par dzivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 tgd piesēdos pie pc šodien gaujā biju 6h ( makšķerēju un sauļjos ) tulīt iešu gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Ahh.. nekas īpāšs... šodien tāds liels brongs ir.. labi nu tad Bye XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Velk uz miegu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Paardomaju.. veel kadas 15 min pabūšu.. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Forshi, bled ir 3 no riita, savu businju, kas mani savaktu no majaam lidz lidostai es noguleeju Tagad araa satiku draugu kompaaniju, kas blin normalaa kondicijaa lekaa, pa manu veco mashiinu, un sauc mani liidzi, blin... jameklee taksis, faak atkal nauda jateree Riits(nakts) saakusies vienkarshi brinishkiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now