GooD`MeN Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Vakar normali nosp'el'ejos 3,5h boulingu...Shodien viss saap Nevajadzeja visu laiku to 16kg bumbu njemt Bleee 1majaa partijaaa 8/10 visus ķegļus nogāzu ar gan ar 1mo gan ar 2tro,bet pēc tam vispar pat nerubījos vairs trāpīt...Tā ir po žizņji kad tu noķer vajadzīgo kondīciju,jabeidz dzert,ja grib lai arī turpmāk sanāktu... Šodien japaremontējas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Šodien kkāda kārtotaja mānija pārņēmusi Visu māju šodien sakārtoju, bet vismaz prieks pēctam skatīties uz istabu, nevis kā vienmēr skaties kur gribi bardaks! Šodien Rīga wipīīī Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Vakar iegaaju uzspeleet cs un sapratu gribu veel Pusgads bija miers taagad atkal jasak kapat, tik interesenati, taa jau gadus 10 speleju un speleeju, ja taa labi padoma speele ko es viss ilgako laiku esmu spelejis, un teikshu godiigi man nekaa fortresti shortresti neinteresee, good old cs 1.6 thats the power ! See you inthe game bitches p.s. Mle nu kurs butu domajis, kad tas stulbais palmas teksts parvertiisies shitik gara murgojuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Beidzot īstias benciks spēlēs nevis bračka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Es shodien pixaaju,bet tiaki nedaudz Vairak nedriiixt vnk lab jaiet uzgriezt CS`iks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 zajebis spams, varbūt nevajag rakstīt, ja nav ko rakstīt? Vispār šo mēslu vajadzētu slēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Epix, ej dirst! gūdmen, arī šodien dzeru, es esmu kruts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 (edited) Nesmēķēju četrus mēnešus. Pirmstam nokūpināju septiņus gadus. Veljoprojām nevaru iedomāties savu dzīvi bez pīpēšanas, tad sanāk, ka četrus mēnešus man nav dzīves. Vienīgais pluss pa šiem četriem mēnešiem - ir daudz vieglāk skriet. Bljadj. A kur palika pielikumā redzamie plusi?! Nu ok, nauda ietaupās, bet vairāk nekas?! Sportiskie panākumi man nepīpējot ir sliktāki, klepus nekad nav mocījis. Nezinu kapēc, bet jūtu, ka atkal sākšu kūpināt. Nepīpēt nav forši. Edited June 14, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 QUICK BAZAR WITH NATIJS! hes zesky 23:12 - Natijs ◕‿◕: ar ko tu tur spēlē 23:12 - Natijs ◕‿◕: Klase 23:13 - Wat? Orchid: skauts 23:13 - Wat? Orchid: http://etf2l.org/teams/*pīīīīīī* 23:13 - Natijs ◕‿◕: 23:13 - Natijs ◕‿◕: ;O 23:14 - Wat? Orchid: kas? 23:14 - Natijs ◕‿◕: ņekas 23:14 - Wat? Orchid: ālrait 23:14 - Wat? Orchid: kūl 23:14 - Natijs ◕‿◕: kkādi bomži 23:14 - Natijs ◕‿◕: viss kūl 23:14 - Natijs ◕‿◕: chill 23:14 - Natijs ◕‿◕: :DDD 23:14 - Wat? Orchid: da bomži bomži 23:14 - Wat? Orchid: čaļiem paziņas no fakkelbrigade 23:14 - Wat? Orchid: kas mums šodien taktikas mācija 23:14 - Wat? Orchid: coldfrontā 23:14 - Wat? Orchid: 23:15 - Natijs ◕‿◕: tad jau nopietni puikas ;O 23:15 - Wat? Orchid: mums vnk pirmā cup spēle ir @ badlands un coldfront 23:15 - Wat? Orchid: lol div 6f 23:15 - Wat? Orchid: vari sekot līdzi 23:15 - Wat? Orchid: 23:15 - Natijs ◕‿◕: 6f tak ir kūl 23:16 - Wat? Orchid: for rīl 23:16 - Natijs ◕‿◕: visi gangsteri spēlē 6f 23:16 - Wat? Orchid: jāāa'h 23:16 - Wat? Orchid: jautājums iz dzīves 23:16 - Wat? Orchid: cik tev gadu? 23:16 - Natijs ◕‿◕: 17 23:17 - Wat? Orchid: damn boy 23:17 - Wat? Orchid: mī tū 23:17 - Natijs ◕‿◕: 23:17 - Wat? Orchid: ;O 23:17 - Wat? Orchid: I dont roll that way queer 23:17 - Wat? Orchid: go QQ somewhere about it 23:17 - Natijs ◕‿◕: less QQ more ah-uh-ahh 23:17 - Natijs ◕‿◕: Homie 23:18 - Wat? Orchid: dāāāāāmn dog 23:18 - Natijs ◕‿◕: lmao 23:18 - Wat? Orchid: u iz nastiii 23:18 - Natijs ◕‿◕: just chillin with mah bitchez 23:18 - Natijs ◕‿◕: gangsta style 23:18 - Wat? Orchid: nothing, watching the game, having a bud 23:19 - Natijs ◕‿◕: i vānt plej 23:19 - Wat? Orchid: cum plej coldfrant 23:19 - Wat? Orchid: http://tf2lobby.com/lobby?id=71873 23:20 - Natijs ◕‿◕: es šodien viņu pirmo reizi kapāju,baigais mēsls 23:20 - Wat? Orchid: nedirs koldfrantam 23:20 - Wat? Orchid: QQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 kri... velns man pec taas shemas tad vesels menesis buutu jaiztur... nee nee tas nekam neder... pat uz nedelju partraukt nav forshi,bet nu uz 1nu dienu es vareetu domaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUKKAKE Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 bla nu kuram pis tava sarakste ar natiju. jesus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Jeeej, im hated even @ spam! Wīīīīi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 man laikam tiešām nebija ko darīt. sen nebiju šito tēmu apmeklējis palasīju pēdējās ~20lpp. ahh nothin special... vispār tagad pa nakti ir tumšs? es kaut kā pēdējā laikā neesmu noķēris to momentu. tikko pasēdējhu vienā freelanceru webā iebidoju uz pāris projektiem. cerams, ka paņems [ haltūras vienmēr noder ] tagad štukoju ko darīt. iet gulēt, vai skatīties Family Guy. te neapgrozās kāds anime fans? gribu kādu jaunu foršu multenīti, bet galīgi nevaru atrast. YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Mamma mia! Tagad man paaris briivdienas, tikko atbraucaam no vienas disenes. Nu, muuzika sheit ir zem katras kritikas, vismaz spriezhot peec manas gaumes.. Daamas - ljoti internacionaala izveele, beidzot biju disenee, neesot darbaa. Jaaizshauj viskijs, jaauzpiipee smeekis, mby jaaaiziet uz baseinu nodzhumiit. Laikam jau tomeer nee Itaalietes nav diez ko skaistas, bet sheit ir tik daudzu tautiibu skaistaa dzimuma paarstaaves, ka ir tomeer par ko papriecaaties. Riit jaaceljas, ir uzdevums! Aiznaakamajaa dienaa uz darbu, jaapaveero kaa jaunatne nodzeras un dara visaadas blakuslietas Ok, dienas saakumam noveelu sho gabalu: http://www.youtube.com/watch?v=evbp0Km6oYQ...eos=Yn6g0QYU9y4 Edited June 15, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Izņemiet ķeksīti pie "Strādāt nesaistē" izvēlnē Fails un mēģiniet vēlreiz. Kur lai meklēju šo sūdu ? Lietoju Mozillu Edited June 17, 2010 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 File> Work Offline Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Nevaru nepiekrist epixam, ka šito vajadzētu slēgt. Nah tedija likums vairs nav spēkā?? Respektīvi vajadzēja vismaz 4 rindiņas ar tekstu. Priekš 3 vārdu teikumiem varat rakstīt pm viens otram vai iet uz skype un runāties tur. Un jā man nav 4 rindiņas šoreiz, varat nepiepisties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Tad trūkstošās rindiņas tika piedrukātas ar sūdu. Tagad arī ir sūdi, tikai mazāk. Neviens jau tev neliek lasīt šo topiku. Vismaz tagad lielākā daļa verbālās caurejas nonāk šeit, nevis atlikušajā forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Jaa tieshi taa... tagad es pixaaju poljubumo,jo man ir varda diena,un iepljuutu sheit poljubomu vienalga... Lab mans alinsh sasala,tagad karstaa udenii meigjinu atkauseet... Noteikti garshos pec d1rsas bet es noriskeeshu! Shodien gan vairak nedzershu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Lai poha tevi svētī, gūd men! :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Apsveiciens gūdijam un pārējiem Arturēlijiem :* Vakardienas cope pārvērtās nodzertingā, šodien ir tā dīvaini, laikam to sauc par paģirām. Vakarā jālaiž uz Dobeli pie radiem, kaut kādas tur 3. pakāpes māsīcai izlaidums, tātad kaut kas briest un tas nav ROLTONS!!! Ir uzdevums. Tepat aiz stūra jau uzglūn Līgo un Jāņi, tā kā man muterīte ir Līga, tad atkal svētki ne pa jokam. Kaut līdz tam vēl jānodzīvo, 1dien čomam 30 gadu jubileja, atkal pālis, šausmas, palikšu tāds pats kā gūdmens Laikam vajadzētu pie reizes visus apsveikt ar skolas beigšanu, kaut izskatās, ka daudziem tā skola neko labu nav devusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Taa galds ir saklaats pajka sakrauta uz galdu, shmiga ledusskapiii,nedaudz atladiishu ar draugiem,bet tik tiesham pa visam nedaudz...JO zinu ka ritaa viss turpinaasies un noteikti nebuus vieglaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 WHO CARES ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 DUNNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Elfen lied. Nav daudz sēriju, bet man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now