w4p1337 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Būtu perfekti, ja vēl viņai būtu WLAN. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Sexīgs headerīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 uhh..iepirku 5230 nokiu..nevaretu teikt ka esmu viilies;. to ko vareja gaidit no vinja, to ari sagaidiju Es uzskatu, ka labāks ir 5530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Katram ir savi uzskati..Es uzskatu, ka visforšākais ir iPhone. Nav perfekts, bet nekā labāka arī nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 the same here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Nu es tieši pie tā tirdziņa(tramvaja pieturas) garām pagāju, ar draugu, un brali. Aha minos Cik minos 1ns bija mazinsh augumaa un matains Parejos 2vus neatceros isti Da ko es varu tagad atkal cukaa budam atmineties Ko nepasveicinaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Jā, tas maziņais matainais bija draugs. Gar sāniem es ar brāli. Da nez, nebiju TIIK pārliecināts + tā nepazīstu, bet gan jau. ;D Vienmēr pirmā reize pienāks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Downloadojas cs 1.6, beidzot būšu stīmots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Ahhh, trekterēju kokčikus mājās kā vientuļš dzērājs. BET, es to nedaru pārāk bieži, tātad - es neesmu Gudmens Lab lab, tikai neabižojies. Tagad jāgaida kāds maģiskais zvans. Ja nebūs zvana, tad iešu uz džeimīti uzlikt punktu uz i ! čava Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Par telefoniem labprāt gribētu notestēt jauno Googlephone un 5530(sapņu telefons) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Mazliet apbзdinвts, рodien stundas laikв padsmit reizes izsvieda no servera вrв ar tekstu 'Steam connection lost', un vispвє mana kompоtim stоms par traku, galоgi рvaki velk Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ir pūlkstens 3:00 naktī, ūdens pīpe, aliņš - chill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 pirms raksti padomā bērniņ! Pulkstenis nevis pūlkstenis... Tas nav izturams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ulkstenis nevis pūlkstenis... Tas nav izturams! Mr.Interpunkcija Pats ieliec pareizi komatus un sāc teikumu ar lielo burtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 to komatu - iespraud sev pakaļā! ne vienmēr ir laiks domāt par komatiem, bet tak skolās māca elementāru pareizrakstību. Okei, pieļaujamas ir rakstības kļūdas izmantojot - shszh utt, vai arī vienkarši sajaucot brutus vietām. Bet tak ščūnīc, siec, nau un citi debīlismi jau ir pāri tai robežai starp neta valodu un elementāru stulbumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Ф jв. Tikko pamodos. Galva tв kв izvвlзta, jвpaiet kвdam mirklim, lai saprastu, kas notiek apkвrt. Vakar pa pusei (nu vismaz tik daudz es atceros) piepildоjвs manas seksuвlвs fantвzijas - pie bвra tualetes es iepazinos ar trоs aziвtзm, turklвt lielais bonuss - viтas visas runвja latvieрu valodв!!! Bet ir viena problзma - es pзc tam neko neatceros. SASODОTS!!! Labi, ka ledusskapо stвvзja aliтр, izdzerрu un ieрu gulзt. Bet tвs aziвtes joprojвm nodarbina manu prвtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Pulkstenis nevis pūlkstenis... Tas nav izturams! Es zinu - sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 P.S. Atradu savā gultā sieviešu džemperi, tas man radīja vēl vairākus jautājumus. Atvainojos par spamu. Par zaļu Latviju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Es esmu iekāpis Gudmenā. Lā lā lā, kapāju pivīti, klausos pohu mūziku: http://www.youtube.com/watch?v=cDaM6g5afFU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Bezbiksi komunalais bluzs ir ok , bet labak uz chill out velk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) Tas, protams, ir forši, bet man šodien velk uz latviešu mūziku, gribās savas mēles meldiņu Piemēram, Latvijas hip hop "anthem" Edited April 3, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) es neesmu Gudmens Parunā parunā Tu ej manās pēdās Es esmu iekāpis Gudmenā. Lā lā lā, kapāju pivīti, klausos pohu mūziku: NU re pagājaa 12h un TU jau esi iegājis manī Man jau ir tāda stadija ka poxas īsti nemēdz vairs būt Re ku mana poxu dziesma.... http://www.youtube.com/watch?v=NcaE_YkCtCQ Tu 1ns klubā un ar 3 aziātēm? Parunā parunā šodien it kā man ir pasākums paredzēts,bet es štukoju man it kā pienākas 0,7l Atlants.... Vakars ar to varetu būt izdevies,bet hmmmm vai man to vajag? Rīt tak lieldienas Vakar nedaudz piesalu pie solinjiem dzerot tos Dzons Sunrise drink tjipa Fanta ar grādiem Bet bija labi Tikai šodien atkal vējšs kabatā svilpo Edited April 3, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Tu ej manās pēdās NU re pagājaa 12h un TU jau esi iegājis manī Man jau ir tāda stadija ka poxas īsti nemēdz vairs būt Re ku mana poxu dziesma.... http://www.youtube.com/watch?v=NcaE_YkCtCQ Tu 1ns klubā un ar 3 aziātēm? Parunā parunā šodien it kā man ir pasākums paredzēts,bet es štukoju man it kā pienākas 0,7l Atlants.... Vakars ar to varetu būt izdevies,bet hmmmm vai man to vajag? Rīt tak lieldienas Vakar nedaudz piesalu pie solinjiem dzerot tos Dzons Sunrise drink tjipa Fanta ar grādiem Bet bija labi Tikai šodien atkal vējšs kabatā svilpo Jā, es viens pats klubā, apkārt pilns ar aziātēm, kokčiki par brīvu un apkārt pilns ar plikiem pupiem! I BELIEVE IN DO'H ! Viņas bija tikai trīs + džeimītī bija vēl cilvēki, tā kā nevajag pārspīlēt Žēl, ka tu neesi rīdzinieks, tad varētu ieštampāt nedaudz pa vakariem, kad man uznāk vēlme. Tagad atkal kādas divas nedēļas būs miers, tad atkal sagribēsies iešaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 I BELIEVE IN DO'H ! Viņas bija tikai trīs + džeimītī bija vēl cilvēki, tā kā nevajag pārspīlēt Žēl, ka tu neesi rīdzinieks, tad varētu ieštampāt nedaudz pa vakariem, kad man uznāk vēlme. Tagad atkal kādas divas nedēļas būs miers, tad atkal sagribēsies iešaut Kam tu to meigjini iestastiiit? Lidz vakaram tev buuus tikai miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now