snopy_ Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Ko domājat par to, ka saziedoja šo gad gandrīz 400 000, 00 LS ar visu to, ka ir Latvijā ši krīze! Un pagaišo gad saziedojo tikai 190 000, 00 LS šodien vispar laiks ara ir tik sudīgs, ka neietu arā ja man alu nopirktu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 kad pašam naudas tā pamazāk sāk palikt, tad apmēram saproti, kā jūtas cilvēks, kam jāārstē bērns, bet tam nav naudas. latu vai divus tam jau nav žēl. bet tai muterei, kurai pirmais bērns piedzima slims, un izdomāja vēl vienu taisīt, pa galvu sadot vajadzētu. ja redzi, ka tev sūdīgi gēni, tad adoptē, nevis ražo tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 bet tai muterei, kurai pirmais bērns piedzima slims, un izdomāja vēl vienu taisīt, pa galvu sadot vajadzētu. ja redzi, ka tev sūdīgi gēni, tad adoptē, nevis ražo tālāk Vot par to es ar aizdomājos vai tiešām ir jādzemdē bērns ja iepriekšējais piedzima ātrāk nekā vajag. Nu vispār tas ir super kas ir izdomāts! Es labrāt viņiem ar noziedoju! Kā tautas balsij paveicās, pienāca viens vecis un ielika 200 LS ziedojumu kastē Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 bet tai muterei, kurai pirmais bērns piedzima slims, un izdomāja vēl vienu taisīt, pa galvu sadot vajadzētu. ja redzi, ka tev sūdīgi gēni, tad adoptē, nevis ražo tālāk Piekrītu man arī nebija žēl tas viens lats, es vineu noziedoju, bet mana māte noziedoja daudz vairāk Un par to adoptēšanu piekrītu nesaprotu kur prāts viņai bija!! :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Šodien tā kā vajadzētu atpūsties, bet laiks tā lutina, ka nevar laist garām un jābrauc slēpot, kājas jau lupatās var teikt =D Kalns ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 lol, pēc divām dienām jau ziemassvētki, bet ziemassvētku gars vispār nejūtās....Itkā parastas dienas iet, kas tad nu notika ar pasauli? Ziemassvētki vairāk nav svētki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 (edited) Jā, esmu ievērojis, ka man arī vairs nav Ziemassvētku noskaņas. It kā jau slikti, tomēr ziemassvētki kļūst pārāk komercializēti (ļoti šaubos vai pareizi uzrakstīju). Epix, man te kaut kāda putra, slapjdraņķis, ar slēpēm pat gribēdams nevarētu (ja man vispār patiktu ar slēpēm slidināties), nezinu kā citur, kā uz kalniem, bet man te laiks pieturās slikts.. Vismaz cerams, ka uz Ziemassvētkiem sāks snigt, savādāk jau galīgi izčakarēti svētki būs man. Edited December 22, 2008 by revoked Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 argh, kāda bija tā mājaslapa, kura parāda kāda video karte ir vispiemērotākā, un kura iedod linku kur nokačāt? Zinu, ka forumā kaut kur bija, bet nespēju vairs atrast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Ak nē šodien vispār laiks kāds tizls, kamēr aizgāju mammai nopirkt dāvanu saliju slapš :@ Kādās sumās jūs iekļaujaties pērkot dāvanas tuvākiem cilvēkiem? es 15 LS vairāk nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Kādās sumās jūs iekļaujaties pērkot dāvanas tuvākiem cilvēkiem? es 15 LS vairāk nē. Nepērku, ļauju, lai man nopērk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 KUUUUUUUUUUR IRRRRRRRRRRRR TIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZIEEEEEEEEEEEMMMMAAAAASSSSSVVVVVEEEETTTTTTTTTKIIIIIIIII neko nejūtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 +1 Šodien biju lido slidotava un konstateju ka mans skils slidoshana strauji aug ^^_ Vispar man garumziimes pazudushas, kkada huinja atkal notikusi. (kas milu sho smailiju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 ziemassvetki ir laiks, ko var mierigi ar gimeni pavadit paklausoties ziemassvetku dziesmas, tu gaidi, ka tev saks pakala kasities 24ta vakara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Bļa pisdec. Šodien atnāku majās piedzēries, kaimiņš piepišās par to ka nāku mājās dzēris sāk dirst virsū. Liela iespēja ka mūs izmetīs no dzīvokļa, es viņu piekāvu un tagad to nožēloju, jo būs liela runāšana ar saimnieku. Īstenībā labi ka pa galvu tam idiotam iedevu, bet būs lielas nepatikšanas. Atvainojos pa kļūdām, bet kā jau teicu esmu piedzēries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Neiet runa kā svinēt iet runa par to ka nav x-mas noskaņas. Tas viss dēļ mūsu foršās valsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 tev ziemassvetku noskana ir atkariga no ta cik nauda ir maka? tada gadijuma tiesam var sakt runat par svetku komercionalizesanu http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/krim...klaidejas-bara/ XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/krim...klaidejas-bara/ XD Tas raksts owno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Gada teksts (priekš manis) : Preiļos nedēļas laikā var nodzert tik daudz naudas, cik Rīgā visa gada laikā (to teica 3 čali no Rīgas, kas bija atbraukuši pie manis ciemos). Vispār diezgan jautra nedēļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Piekrītu ziemas svētkus svin ģimenes lokā un paseēž, bet jauno gadu visi kur ilien un pārdzerās Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) Vispār GIGN taisīs šogad ''Gada nominācijas'' ? Es jau vienu varētu ieteikt: ''Gada ašais'' Domino: Kāds nezin vietu kur var papraktizēties runāt angliski Deadalive: Cartoon Network (tekstu es rakstīju pēc savas atmiņas) Es atceros vēl šis manā sigā stāvēja. Bet nu ir jau arī smieklīgi taču Edited December 23, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Ja būtu, tad noteikti: "Gada raksts"(nevarēju izdomāt kā pareizāk rakstīt) muulju, vlj szmu pzzzzaaaaaaaaaaloooo. pz ocig xsfv idlu... jdji8bnogu. dj dfrsti........asfag s un i uj nahuj,, ser p[sc tuibokazsd///// kur ta ta bst oh nj i nah [isec osedfghmk sm dkt ;ooooooxztoaf;k g un idwj EAFGVSG SESX BJSJ MMJJLJ ,AK,MAs METKKKRER................PKPKELESSSSS. F,AFAET L,O[, F M,KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKD MPDPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPS Par šito nesen iedomājos un iemetu sigā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Arprac raxtiiit neko pat negribas 6dien aizleju muuli lidz 8:00 riiita un suuds par to ka 11:00 bija uz darbu jaiet Visu dienu miru nost! UN vakar taa zolidi aizgaju uz 5zvaigznju restoranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Ak vakar spelēju pubā lidz pus četriem, tagad vairs negribās paskatīties uz kontru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 (edited) šito izdzēst lūdzu. Edited December 23, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Hehe, ir jau tik vels, bet man kka nenak miegs. Laikam jasagaida kamer ieinstaleesies adobe creative suite un jasak riikoties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now