Adik Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 vnk lol kas shodien bija.. tik laba diena un tgd tiks labs gariigais ka vienalga uz riitdienu.. asdaawa nav kur energiju likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 2 dienas nogulēju slimnīcā... Tagad esmu beidzot mājās... Diagnoze: Kreisā spieķa kaula lūzums tipiskajā vietā.. Vismaz operācija bija nesāpīga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Kreisā spieķa kaula lūzums tipiskajā vietā.. Vismaz operācija bija nesāpīga.. a ko tu domāji, ka tevi bez anestēzijas graizīs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Nu ko tikko atnācu no vectēva bērēm. Ehh, dzīvē es nēesmu no tiem kas raud par katru lietu, un jūtos vēss, bet šodien kad vajadzēja piejiet pie vectēva zārka un iedot buču viņām un pateikt dažus vārdus, asaras tik lijās un lijās pār mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Tu arī salīdzini lietas, parastu dienu vai kāda tuvinieka bēres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ehh, dzīvē es nēesmu no tiem kas raud par katru lietu, un jūtos vēss, bet šodien kad vajadzēja piejiet pie vectēva zārka un iedot buču viņām un pateikt dažus vārdus, asaras tik lijās un lijās pār mani Izsaku lidzjutiibu ;] Shodien vismaz normala diena... aizgaju uz skolu biju parsteigts ka tikai 3 stundas. Atri vismaz majas tiku! Shodienai planu vispar nav... jasez jaruka GTA: SA baigi iecepija MP spelet. Rit pahodu jabrauc pie bralja v-dienu svinet. Un 6dien uz laukiem yeah! Pec pedejas reizes kad sasitam mashinu neesmu tur bijis. Taka gan jau k-kas labs/slikts atkal notiks (dance) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Šodien biju uz kkādu koncertu vidusskolām, kur piedalījās arī kkādi operdziedoņi. Ārprāts kā man sāp galva pēc viņu aurošanas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Forši, tikko pie durvīm bija policija, un pateica, ka par mani ir iesniegta sūdzība. Ķipa pārāk skaļi klausos mūziku. a man pohuj, skaļi klausos tikai pa dienu, bet likums nosaka, ka es nedrīkstu skaļi klausīties pēc 23.00. Psihā kaimiņiene, viņai krātiņš ellē jau sen rezervēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Seen paldies, ka atgādināji par tas spēles aksistenci, janovelk. acido, man bija kautkas līdzīgs, tik iesniegumu neuzrakstīja. menti bija kādas 2 reizes 1 nedēļā, pēctam viņi sāka to kraņu ignorēt. Vecene tiešām tizla, ziemā parasti sīkos trenkā ar kurpju lapstiņu sitot pa balkona malu. Kad klausos mūziku vēsi ienāk dzīvoklī un šak dirst. Protams man nervi netur un nododu pa pilno viņai. Kādas 3 reiz ir ienakusi bez klauvēšanas, nu kā ta var. cerams, ka taj krātiņā pietiks vieta arī manai kaimiņienei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ah šodien normāli laikam mani apčakarēt gribēja vienā veikalā! Pērku kolu un iedodu 10 LS un kola maksā 47 sant. Vecene ieskaita un atdod maan 7 LS un 53 santīmus. Es tā paņemu izeju arā bļē pēc pus stundas atčknos Tad eju atpakaļ un labi ka čeku biju paņēmis ! nu tāa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Jāiemācās O.Vācieša dzejolis un jādodas cs uzzipāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 acido, man bija kautkas līdzīgs, tik iesniegumu neuzrakstīja. menti bija kādas 2 reizes 1 nedēļā, pēctam viņi sāka to kraņu ignorēt. Vecene tiešām tizla, ziemā parasti sīkos trenkā ar kurpju lapstiņu sitot pa balkona malu. Kad klausos mūziku vēsi ienāk dzīvoklī un šak dirst. Protams man nervi netur un nododu pa pilno viņai. Kādas 3 reiz ir ienakusi bez klauvēšanas, nu kā ta var. cerams, ka taj krātiņā pietiks vieta arī manai kaimiņienei. Nē nu principā tu jau varēji viņu iesūdzēt par ielaušanos vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet es domāju, ka daudz patīkamāk ir paskatīties tādām vecenēm acīs un pateikt visu, ko par viņu domā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Vispar jau ir vienalga cik ir pulkstenis... Ja traucee tad var zvaniit kad grib :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Un ko viņi man var izdarīt, ja es skaļi klausos mūziku gaišā dienas laikā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) Vispār man liekas, ka neko...jo pie manis policija bija 3reizes un visas bij par skaļas mūzikas klausīšanos gaišā dienas laikā. Pirmajās 2 reizes viņi tur kaut ko brīdināja, lai klausos klusāk utt...un trešajā jau tikai palūdza, lai klausos tik skaļi, lai netraucētu kaimiņiem. EDIT: yeah, tikko noskrēju 2km pa faking sūdīgu laiku, tomēr jūtos, kā no jauna piedzimis Edited November 13, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Policisti jau neko vnk pabridinat var bet ja kaiminsh/kaiminjiene uzraksta sudziibu tad vien jamaksa :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Tādā gadījumā, kapēc vispār ir tas likums par to, ka skaļi klausīties mūziku nedrīkst pēc 23.00. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Sapraatam arii jaabuut par to cik skali klausiities!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Sūdzībai ir jābūt dienas laikā, ja nemaldos. Naktī sods (var būt arī bez brīdinājuma) var būt bez rakstiskas sūdzības, btw minimālais sods par miera traucēšanu pēc 23:00 ir 100 ls. Max 250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Bija arī max jauda tie decibeli or hujzin kas. Nu man teica, ka esot kautkādi tur 25 vai cik decibeli skaļuma ziņā, kurus dienā nedrīkst pārsniegt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Jūs neko nezinat, man mammas draudzene ir policiste un viņa man gaiši un skaidri pateica. "Agrāk bija likums, kad mūziku no 23:00 līdz 7:00 varēja klausīties netraucējot kaimiņie, bet jau šodien ( tas ir domāts tagad) ja mūzika ir pārāk skaļa pat dienā , kas traucē citiem (kaimiņiem) tad var uztādīt arī soda naudu. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 lol uzzinaaju ka uzkaapjot suudam var aizliideet taalu o_0 kaaja vienos zilumos, dazhi biatlonisti tik tiehsaam florbolu nemaak speleet. :/ dzeru JOGHURTU YOOOO!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 mind bļā nosprāgsti, tu esi ..... Pa tēmu, dzeru tēju un ēdu pastētmaizes ar gurķīšiem. Esmu slims, un ir apnicis rīt tās zāles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 nah man jaaspraagst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Iesaku noskatities filmu "Eden Lake" Neatbildu par sekam pec filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now