GooD`MeN Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Good men, tur, kaut kas kustas uz priekšu? Cipruss nemiz Es jūtu kā manī sāk rasties iedvesma,tev to štelli uzraxtīt! tev vajag līdz vakaram! Bet lai nesanāktu šaize! Es tulīt uz veičīti aizskriešu paķert kādu aliņu ar ko salāpīties un tad domāju,ka tuvākajā laikā būs gatavs! Dod man 60minutes(tur iekļaujas:iedvesmas nokjershana,aizieshana pec alus,pīp pauzes un štelles pabeigšana) Wo! Man es sajutu iedvesmas uzplūdumu Pojehaļi P.s. Atmet man skype,ja man jautājumi rodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Forsi, esmu slims un tas shaja gadijuma tomer nav forshi, negribas sedet maajas. Laikam aukstais laiks mani piebeidza. Ka vispar truli jutos. Jajiet gulet vai jajiet gign`a cs spelet. hz, hz. EDIT: Vakar atradu forsu metala grupu, kura nereali iepatikas "Ill Nino" Laikam ta pareizi rakstas shis grupas nosaukums. Uzreiz panemu albumus jaunakos. P.S. Video pec kura iepatikas - http://www.draugiem.lv/video/?326359 Edited November 9, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Tai grupai solists galiigi garam :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ak dievs, sencim tagad vajadzēja izprintēt institūta diplomdarbu 62lapaspuses un kaut kur pusgadu iepriekš mani brīdināja lai es sekoju mājās kas notiek ar papīru un printera krāsām nu labi pavisam aizmirsu tāk printēju printēju un pie 58.lpp LAPAS BEIDZĀS palikušas vel 4lpp izprintēt apskrēju māju 24324234324 reizes neatradu viņš jau sāk stressot labi apskrēju māju vēlreiz 3435235324 reizes un atradu savas aiz aiz pagāšgada skolas vizuālas mākslas lapas kuras bija tā saburzītas Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 #wL.Media priekš kam ir domāts "Kancelejas preces" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Tikko uznāca moraļņiks par vēstuli, ko pagājušo nakti aizsūtīju vienai meitenei. It kā nekas TĀDS tur nebija, bet ej nu saproti.. Ar meitenēm ir kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt. P.S. Enya's jaunais albums "And Winter Came" rullē Edited November 9, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Vāru spagati, sagribējās ēst Pirms tam gan kad iegāju veikalā apetite nositās apskatoties vien uz cenu. Ja kādreiz normālus makaronus varēja nopirkt pa kādiem 40santīmiem tad tagad jau stabili jāšķiras no viena laša. Par laimi vēl atradu leduskpī mazliet sieru un gaļu, būs vismaz uzlikt uz makaroniem Es gan tagad neateiktos no auksta aliņa bet diemžēl nākas iztikt tikai ar aukstu pienu XD jo veikala apmeklējuma laikā alus neprasijās. Tagad jāiemet aci datorā un jāizdomā pie kādas filmas šonakt atlūzīšu Edited November 10, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Dzeru jogurtu , ēdu omleti , taisos uz skolu , nobastoju 1 stundu , tā nu tas ir būs un bbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Normāli saslimis esmu. Visa galva sāp un griežas. Iesnas vispār šas mani nobeigs. Uz skolu diemžēl aizgājis neesmu, žēl, jo mājās ir super-garlaicīgi... Pie PC vispār nav ko darīt, tāpat kā pa TV neko nerāda. Vobšem jācenšas nospēlēt šodien TF2, tā lai viņš man atkal apnīk, lai atmestu viņam ar roku uz vel kādu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Oh jē! šodien uzināju, ka esmu 4 macībās nesekmīgs JEEj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Ar to nelepojās, dunduk. Labāk mazāk būtu spamojis un vairāk mācījies. Nejēgā gribās ēst un lekcija vēl 30 min :/ Anyway rīt jāiet uz basi Barons vs. Kalev. Cerams, ka pēc pēdējās spēles būs dabūjuši pa krāgu no trenera un šoreiz neizblamēsies. Hmm, pēc lekcijām jāaiziet uz jauno Bonda filmu. Kāds ir jau redzējis? edit: Edited November 10, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 šodien uzināju, ka esmu 4 macībās nesekmīgs JEEj. ehz, mācīšanās ir priekš zābakiem p.s. kāds bija tusiņš pa brīvdienām? labais? piedzērāties un vecenes vālējāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Ja viss šodien noritēs pēc plāna tad jau vakarā bruņojies ar aliņiem varētu bišk serverī uzzipāt. Pagaidam šodien vismaz izskatās cerīga dienā, saule arī parādijusies Edited November 10, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Es nelepojos vienkaārši nesaprotu, ka tik daudz nesekmīgās deadalive macās dunduki? amm tu nemācies? tātad tu esi dunduks nevis tie kas maacaās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ai, man po, nedomāju, ka man pašlaik, savos 14 gados būtu jāmācās es labāk tusējos apkārt šovakar man mamma nebūs mājās, ar čaļiem padzerstīšos drusku Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 es labāk tusējos apkārt šovakar man mamma nebūs mājās, ar čaļiem padzerstīšos drusku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 tiko face'ee viena meitene uzrakstīja, ka vakara nāks ciemos pateicu, ka man mamma nebūs mājā, šī uzreiz piedāvājās palikt pa nakti būs man Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 pateicu, ka man mamma nebūs mājā, šī uzreiz piedāvājās palikt pa nakti būs man Vopshem shodien t ikai ap 13:30 pamodos! Pzdc kaa miegs naca Paedu brokastis,jaiet uzpipat un hvz ko sadarit! it ka araa nekur negribas vilkties P.s. 0,7lb man visu laiku likas ka tu dzivo manaaa kaiminju majaa bet kaut kaa manaa krajaa no saules ne smakaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) bet kaut kaa manaa krajaa no saules ne smakaas Būsi bijis toletē pa to laiku uz kādām 10minūtēm saule uzspīdēja stabili Nu tagad gan izskatās ka varētu sāktie lietus. Edit: tuksojas jau tresa alus pudele un speleju cs in gign Edited November 10, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kuda mir katitsa? Kas būs nākamais ar ko leposies cilvēki? Smirdīgu elpu un ar kaimiņa dārza bumbieriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ehh, nezinu vai vajadzēja šo te postot te, bet vajag man izrunāties Šodien kamēr biju treniņā slimnīcā nomira mans vectēvs, iemesls ir tāds, viņš visu mūžu nodzēra Vispār negribu neko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Tuva cilvēka nāve nerullē. Esmu tam gājis cauri. Tagad iesaku Tev būt kopā ar savu ģimeni. Vienam to pārdzīvot ir daudz grūtāk. Pirmajās dienās ir vissmagāk, tās paies, paliks vieglāk. Galvenais ir ieiet ikdienas rutīnā, tas palīdz. Turies! Edited November 10, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Šodien kamēr biju treniņā slimnīcā nomira mans vectēvs, iemesls ir tāds, viņš visu mūžu nodzēra Vispār negribu neko darīt sveicieni guud menam. Ari šito nebiju neko sliktu domājis, bet ir par ko padomāt. Tas tā arī vēl te dažiem, kas mēdz ik pa laikam (varētu teikt BIEŽI) iedzert kaut ko stiprāku. edit: jūtu līdz. Edited November 10, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 #wL.Media, jūtu līdz, turies! Ticiet vai nē, bet šodien ģeogrāfijas skolotāja man piesolīja pa purnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) gribētos atrast to meiteni (zani) pa īstam, un noskaidrot vai tā ir viņa, vai arī kādam gribējās pajokot. vienkārši škiet diezgan debīli no džeku puses uzdoties par meiteni, un vēl likt šādas bildes... acido... mums klases biedram ang val skolotāja pateica, ja viņa būtu tā džeka māte, viņa viņu sistu katru dienu, bet tagad viņa noalgos klases meitenes lai tās dauza viņu. Edited November 10, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now