Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams

Pallma
 Share

Recommended Posts

Kamon overmind, es biju serverī līdz pat šim brīdim. Man liekas, ka tev acis Jāģeris ir nedaudz samiglojis, bet nu kādreiz vajag, nav ko. Brīnos vienīgi, ka tu to izdomāji saveidot 1dienas vakarā, bet visā visumā pozitīvi, lai rīt jaukas paģiras. :thumbsup:

ader, tu gāji nomirt. Tad kāpēc pēc tā tava posta sekoja vēl viens? Varēji mierīgi palikt turpat kur biji aizgājis un turpināt mirt. ;)

Rīt fakin' lekcijas, kārtējā pusgulētā nakts. Būs ok, miegs tā vai tā īsti nenāk. Veiksmīgi, es mēģinu iet pampt.

Aaaaij... Arlabunakt visiem :P

Uj, eziit :[ Man šodien bija brīvdiena, pēc darba, ja kādreiz man būs brīvs wīkends ttie būs ūber fakin svētki, jo man parasti tā nemēdz būt.. Tākā tas ka es pirmdienā apkožos ir diezgan normāli..

* * *

Uhh ko es vakar esmu rakstijis..

Fuj, nav jau labi dzert... bet nu, dazhreiz var atlaist.. Rīts gan tāds smags.. Vakar noliku diezgan lielu piķi, bet nekur tā īsti netērējos :/ Kino + vecrīgas barchiks + mājās.. Vēlviens iemesls kapēc dzert nav labi - nepamani kur tā nauda pazūd o.O

Edited by overmind

:D

:10cm:

Šovakar laikam pievienošos [nu vismaz morāli] visai jahtotāju apvienībai ar Gūdmenu priekšgalā un mazliet pasvinēšu, kā nekā turpmākā nedēļas daļa man ir pavisam brīva un tas vien jau ir svinēšanas vērts. Ceru, ka naktī kāds ar mani padziedās @ gign. :D

Tiko parbraucu majas! :) Reali iejahtoju majas pec noliktaas kvalifikacijas examena uz atzimi 9,2 :) es reali isteniibaa ar tadu atzimi lepojos jo ne velti sanaca iejahtot majas :D Braucienaa no Rigas-Liepaja diezgan iespaidigu kodiena spurtu veicu,ka lidz saldum jau bija laba koma.lv :D Salduuu tikai uzpildijos :D Tagad skatos tjipa futeni :)

A, mēs šodien, pirms pēdējās stundas, starpbrīdī dziedājām latviešu dziesmas uz pilnu klapi, līdz atnāca latviešu valodas skolotāja, kurai arī bija nākamā stunda pie mums, savāca mūsu Z-5500 vai kādas tur milzīgās Logitech tumbas, nenormāli dusmīga ievēlās klasē, uzlika nereālāko kontroldarbu un 100% klases norāva 1, najsiks. :)

:)

Tu gadījumā nespēlē kādu instrumentu vai vai vismaz neesi bijis kādā orķestru salidojumā? :blink:

Atceros, ka 1 salidojumā palika visi orķestri kkādā skolā pa nakti un 1 stāvu zemāk kkāds bars arī latviešu dziesmas dziedāja skaļi.

Edited by crushy

Man arī katru dienu ir 8 stundas, būs kaut kā lēnām jāsāk pierast.

Bļeģ, ir tik auksts, ka man pat sēžot pie datora rokas salst. Par laimi man izdevās ieslēgt savu aizvēsturisko PSRS laiku sildītāju, citādi nebūtu forši. Naudas vispār nav, laikam šodien nāksies pasaudzēt savas nieres un uz jahtas neuzkāpt.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...