ader Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 stulbie alkaholiķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) Man garšo popkorns. Edited September 9, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Kamon overmind, es biju serverī līdz pat šim brīdim. Man liekas, ka tev acis Jāģeris ir nedaudz samiglojis, bet nu kādreiz vajag, nav ko. Brīnos vienīgi, ka tu to izdomāji saveidot 1dienas vakarā, bet visā visumā pozitīvi, lai rīt jaukas paģiras. ader, tu gāji nomirt. Tad kāpēc pēc tā tava posta sekoja vēl viens? Varēji mierīgi palikt turpat kur biji aizgājis un turpināt mirt. Rīt fakin' lekcijas, kārtējā pusgulētā nakts. Būs ok, miegs tā vai tā īsti nenāk. Veiksmīgi, es mēģinu iet pampt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 (edited) Aaaaij... Arlabunakt visiem Uj, eziit :[ Man šodien bija brīvdiena, pēc darba, ja kādreiz man būs brīvs wīkends ttie būs ūber fakin svētki, jo man parasti tā nemēdz būt.. Tākā tas ka es pirmdienā apkožos ir diezgan normāli.. * * * Uhh ko es vakar esmu rakstijis.. Fuj, nav jau labi dzert... bet nu, dazhreiz var atlaist.. Rīts gan tāds smags.. Vakar noliku diezgan lielu piķi, bet nekur tā īsti netērējos :/ Kino + vecrīgas barchiks + mājās.. Vēlviens iemesls kapēc dzert nav labi - nepamani kur tā nauda pazūd o.O Edited September 9, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Cipruss, zini kāpēc visām šitajām proffesionāli apmācītajām sievietēm ir tādi braucamrīki ? Viņām ir ietekmīgi vīri. Sēžu, besos, nezinu ko darīt, prieks, ka rīt uz 2. lekciju un pārējās arī nemaz nav tik grūtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Sjo jagjerbjas un japiss uz Riguu Vakaraaa majas bushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Ar jaunu mirdzoši rozā jahtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Šovakar laikam pievienošos [nu vismaz morāli] visai jahtotāju apvienībai ar Gūdmenu priekšgalā un mazliet pasvinēšu, kā nekā turpmākā nedēļas daļa man ir pavisam brīva un tas vien jau ir svinēšanas vērts. Ceru, ka naktī kāds ar mani padziedās @ gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 dirsinieks, pārnācu mājās vienkārši dzeltens. iesvētības jūrasskolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Tiko parbraucu majas! Reali iejahtoju majas pec noliktaas kvalifikacijas examena uz atzimi 9,2 es reali isteniibaa ar tadu atzimi lepojos jo ne velti sanaca iejahtot majas Braucienaa no Rigas-Liepaja diezgan iespaidigu kodiena spurtu veicu,ka lidz saldum jau bija laba koma.lv Salduuu tikai uzpildijos Tagad skatos tjipa futeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Parnacu majas bik iereibis, un labi izklaidejos gign! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 sJO GIGN serveri izaardiju un t agad mierigu sirdi varu iet gulet :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Ko tad tu tur ārdīji, tevi ar nazi galvā atmuguriski metot salto paņēmu tikai tā. Bet bija labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 yooo riit jahtoshana all day long @ Usma Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Tikko atbraucu mājās no Dinamo spēles pret MVD. Baigi pozitīvās emocijas(tas laikam gan tāpēc, ka Dinamo uzvarēja), būs noteikti vēl jāaizbrauc uz kādām spēlēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 A, mēs šodien, pirms pēdējās stundas, starpbrīdī dziedājām latviešu dziesmas uz pilnu klapi, līdz atnāca latviešu valodas skolotāja, kurai arī bija nākamā stunda pie mums, savāca mūsu Z-5500 vai kādas tur milzīgās Logitech tumbas, nenormāli dusmīga ievēlās klasē, uzlika nereālāko kontroldarbu un 100% klases norāva 1, najsiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Nesen agriezos no sporta dienas savā skolā Mēs dabūjam pirmo vietu starp visām vidusskolas klasēm, kas man bija ļoti liels pārsteigums, jo ar veco klasi vienmēr bijām pēdējie Gadījas dažus tiesnešus uzpirkt. Faking laba dāvana sanāca skolotajai Evai vārda dienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Jēj, šodien atkal dabūju normāli paskeitot, bet suka, atkal savu pisto dēli salauzu. Tas jau ir 2 dēlis, pa 4 nedeļām, ja tas tā turpināsies, bankrotēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Tu gadījumā nespēlē kādu instrumentu vai vai vismaz neesi bijis kādā orķestru salidojumā? Atceros, ka 1 salidojumā palika visi orķestri kkādā skolā pa nakti un 1 stāvu zemāk kkāds bars arī latviešu dziesmas dziedāja skaļi. Edited September 12, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Nē, mums jautrais uznāca visiem. ps. - Kad katru dienu nedēļā ir 8 stundas, vienā dienā parādās otrā elpa, ko vajag izbļaut, tā pa īstam, ārā. Edited September 12, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Mums macību daļa vispar iebāza pretīgas stundas... Piektdien uz 3. stundu un 8 stundas... Vienīgi prieks, ka sports ir pedejais dažas dienās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Tas mani vispār kretinē, iebāž sportu otro, un tad, mazgājies vai nē, sasvīdis esi visu dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Es gribu ēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Man arī katru dienu ir 8 stundas, būs kaut kā lēnām jāsāk pierast. Bļeģ, ir tik auksts, ka man pat sēžot pie datora rokas salst. Par laimi man izdevās ieslēgt savu aizvēsturisko PSRS laiku sildītāju, citādi nebūtu forši. Naudas vispār nav, laikam šodien nāksies pasaudzēt savas nieres un uz jahtas neuzkāpt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Kā man kretinē, ka man ceturtdienās ir 10 stundas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now