SuperRembo Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Nu vispar gala&zivis. Si produktu kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Kapec tevi tas satrauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Un Tu tagad pasaki cik maksās nopirkt 10+ brilles priekš "čill party"... 2brilles komplektā! +4brillites ~20eu ... Domāju ka pietiek! Da kā jau minēju bez tās funkcijas var iztikt, bet ja reāli ir, tikai papildus bonuss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 3d uz tv ir ok, 1x pa gadu var paskatities, vai ari ja atbrauc sikie un tu gribi tikt no viņiem vaļā, uzliec 3d multeni un būs ilgs miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Kadu mobila pieslegumu izveleties, ja gribas internetu izmantot, Parize? Sini lieta esu iesacejs, bet dzirdets ka del interneta daudzi iegrabjas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 rembo ko tev tik daudz jautajumi visu laiku? debils vai kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Ertak uzdot tur kur apgrozas cilveki ar dazadam pieredzem. Un kapec tik biezi uzdodu jaut. Ne tava darisana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 mobilajam pieslēgumam tak nav nekad starpiba jo ir izlidzinata viesabonešana eiropā, to tak šāda līmeņa speciālistam IT kā tev vajadzēja sen zināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 rembo ko tev tik daudz jautajumi visu laiku? debils vai kaa? Tev nav pie dirsas? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 kāds nestrādā karcher veikalā? vai arī ar labām atlaidem varētu pārdot man tvaika tīrītāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Priecīgus visiem LĪGO & CO! Laižu zaļumos uz 4dienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Ar mob bole mene skaidrs. Ka ir ar partiku alko, kur uzzinat cik varu vest uz turieni, un cik no turienes. Plus kaut ko par zalajiem koridoriem dzirdeju. Vienkarsi first time lidmasina tiks izmantota, tapec kaudze jautajumu . Ja ta ir Eiropa pasi pec logikas itka Sengena nevajag lidzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Neaizmirti desmaizes salonā paņemt. Sākas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Neaizmirti desmaizi salonā paņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Moooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Jaaasni ir klaat, liigoo lidz bajamajam gadam jagaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
windy ;) Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Jaaasni ir klaat, liigoo lidz bajamajam gadam jagaida Jaasnij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Damn, korķis uz Brīvības gatves, katru pārbauda uz alko, nice.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Mana gala vispar nevienas parbaudes No 4:00 jau tuseju pa cekiem un nebirna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 es kā gaidu lai notura , tā nekā. jau 3 gadus pēc kārtas, visus tura, a mani nē.un es skaidra gribējās trubiņā iepūst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Kā var no lattelecom tv arhīva nokačāt video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 “I'm scared that if I stop all at once, the cumulative hangover will kill literally me.” — Archer Pārāk garas tās brīvdienas bija! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Varētu gign nominācijas kaut kur zemāk nolikt, tikai traucē. Un tiešām neviens nezin kā var no lattelecom tv arhīva nokačāt video? No flash playera. Līdz šim neviens extensions, ko mēģināju, šito neķer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 No TvPlay varēju nokačāt ar Stream transport. Varbūt arī tur var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 hmm... pirms svetkiem sanemu zvanu no sada nr - 67060511. Uzdevas par tele2, piedavaja 2 nedelas for free izmantot vinu mobiilo ruuteri. Shi tur saka ka es internetu parterejot n shit. Nu ok, piekritu... shi man prasa tur nosaukt liguma paroli un pases nr. Saka ka tad un tad zvanis jums kurjers un atvedis to ruteri, es ok. Ta saruna likas tada diivaina, intereses pec iemetu google telefona nr un izmetas reali vairakas diskusijas par sho nummuru... Vai kadam vel ir zvanijis shitas? Atzvanit viniem ari nevar... ka ari to ruuteri es vel neesmu sanemis. Intereses pec taja pasa diena piezvaniju uz tele2 pastastiju par sho situaciju, shie prasa ka sauca to meiteni?! es saku ka neatminos, taja bridi tas nelikas svarigi. Prasiju vai pec ta nr nevar pastities vai tas ir zem jums vai nav, shis saka ka nevar ta... bet pajauta vai nr sakas ar 67 es saku ka ja, shis saka ka neesot iemesla it ka uztraukties. Hmm...diivaini,lasot neta tur kadas tik kompanijas zem ta nr nav bijushas. Kads nevar apskaidrot kas tas ir? scams kkads vai kas? vai tomer viss ir legit ?! Ar pases nr jau it ka neko dizi nevar izdarit, manuprat... liguma paroli, protams, nomainiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now