Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Mle atkal guleet nevaru aiziet kaa cilveeks.... Nesen paarados no tada pasakuma kaa Latvijas Lepnums, afigenna labs tusins, 26 decembrii skataties ierakstu ! Paspeju paarmit paris vardus, gan ar bijushajiem prezidnetiem, gan citiem pazistamiem muzikiem, jo man bija ta lieliska iespeja tikt visur. Reali esmu saprati, kad lai arii politiki un ekonomisti Latviaj taisa suudus, ir cilveki, kas tapat izstaro tik daudz laba, kad pasham kauns paliek, apr lietam kuras pats daru :ermm:

Cipruss, es veel pa lidostu nemos, ne tik daudz cik gribeetu, bet sanaak pastradaat.

Link to comment
Share on other sites

Nu vins jau neteica ka ir viens no brinumiem bet ka apmekleja to visu pasakumu.

Sodien aizgaju uz banku un uztaisiju ja nemaldos jau piekto ibankas kodu karti, jau kadas 4 esmu pasejis + viena normali nestradaja :ermm: Jacer ka ar sho manas atiecibas bus ilgas un laimigas :)

Link to comment
Share on other sites

Fak, šodien anglenē jāveido ar draugu dialogs. Izvilkīm Great Brittan and London. Es viņu ienīstu :DD

Pašlaik dzeru siltu tēju un gatavojos skolai. Vakarā uz laukiem jābrauc, bišku jaizpauba aukstumiņš tur.

iTunes + Dziesma ar foršiem basiem + Bass Booster = Čarkstošas ausis.

Link to comment
Share on other sites

Aiziet uz skolu, uzrakstīt kontroldarbu

Aprunāties ar Ļudu

Uzrakstīt vēl vienu kontroldarbu

Aiziet uz aptieku un nopirkt Dexofan, izdzert 5 tabletes, pa virsu 100 gramus un aidā lidot.

Dexofans yo yo Tu esi KRUTAIS!!!!

Kaut Tu ātrāk nosprāgtu no tām klepus zālēm...

Damn, tikko pamodos izdrinkoju kafiju, uzpipāju cīgiņu. Jūtos tagad samēra labi! Vakar kļuvu par dubult onkoli :D Brāļa draudzenei piedzima meitiņa. awwww tagad laikam braukšu uz slimnīcu apraudzīt, kas tur labs notiek.

Šim vakaram jau plāni izkalti partys vienā hūdā. Tik vēl jāsazīmē sievišķus :]

Link to comment
Share on other sites

Pēc kārtas jau otrā piektdiena, ko pavadu mājās, jūtos galīgi sadirsti, ik pa brīdim paskatos tv3 - Viens pats mājās 3, filma kura ir tik pat garlaicīga kā citas daļas.

Jāaiziet mazliet iekost un tad atpakaļ, jāuzspelē konterstraiks.

Apskaužu tos, kuri šobrīd kaut kur tusē. ;>

HARIJS

Edited by Pats HARIJS
Link to comment
Share on other sites

Sāp galva, spranda, kājas, mugura - VISS!

Kārtējo reizi īpaši daudz neatceros... Man patika kā mēs veikalā iegrābāmies. Paķeram aliņus, saliekam groziņā. Tālāk ejam paķert kaut ko štrengāku, pieejam pie kases, samaksājam. Izejam no veikala skatāmies čeku izrādās ka tie bija bezalkaholiskie :D Gājām atkal pirkt, bet num man bija labi!

Link to comment
Share on other sites

es laikam nesaprotu šo nozīmi :ermm: help?

anyway, esmu vīlies n0r3k'ā. nekas personīgi, bet viņš mani pierunāja atkal cabal spēlēt, es atkal ta' spēlēju, bet viņš jau nav manīts nedēļu :/ Kas ir ar tevi? Daudz darba?

Un tā guild'e kurā manī ievilki ir arī anormāli "aktīva", ja šī aktivitāte turpināsies rīt stāšos laukā, cik var.

Kur jums ir plāns svinēt jauno gadu?

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

Novilku tresho kurjeru... Buus laikam tagad jaanoskataas, ja miegs nenaaks laikam skatiishos basi... Wariorrs-Nuggets...

Shon bija taada stulba diena... Pirmkaart, neliela poha no vakardienas tumšaa alus... Otrkaart, aizmigt ilgi nevareeju... Treškaart, nebij ko iisti dariit...

Riit centiishos laboties un aizieshu uz sporta zaali pameetaat bumbu... buus tik domubiedri jaasalasa, lai kaut cik jautraak buutu...

Zinat taadu speeli "lietuviete"(Vismaz mees taa to saucam)???

Tipa striitbols, kuraa katrs speelee par sevi... No speeles 2 punkti, no soda viens, ja iemet no speelees, tad met sodud kameer aizmet garaa... Speelee liidz sarunaatam rezultaatam... Piemeeram, 32, 51 vai cik gribi...

Reiz izdomaajaam uzjautrinaaties un "atpuusties".. speeleejaam lietuvieti uz alus... Speeleejaam liidz 11 punktiem... Pirmaas vietas ieguveejs dzer triis malkus alus (cik var/grib), otraa attieciigi - 2, trešaa - 1... Uz beigaam peec speeleetaam ~ 2 stundaam jau taada jautriiba valdiija (kritaas precizitaata, uzlabojaas gariigais, kaa arii "paalis")... Iesaku pameeginaat...

Link to comment
Share on other sites

Preiļu celtnieks - Latvijas talants :]

Yeah, šodien pēc ilgiem laikiem sanāca iedzert normālu mantu - jamesonu. Rīt (nu jau šodien) jābrauc uz veikalu pēc detaļām un pēc tam uz laukiem sataisīt sadauzīto autiņu. Ā, beidzot pokerā pēc ilgiem laikiem uzsmaidīja veiksme - pēc ļoti liela zaudēto partiju skaita dabūju sakarīgas kārtis un vinēju 26ls. Vismaz kaut kāds prieciņš šajā garlaicīgajā nedēļā.

Link to comment
Share on other sites

Vakardiena tada bisk divaina, no sakuma bisk pieliku muli, pec tam gaju uz centru pusi un tee pekshi iznak no viesnicas araa Kertis Nash un prasa ka var aizbraukt lidz big7 (Nu liepaja tads naktsklubs mums ir). Aizbraucu sim lidzi un paradiju celju un parliecinajos ka mana anglju valoda nav tik laba limeni ka biju iedomajies jo bija kadas 2sec japadoma pirms runaju. Sakarigs chalis izradijas, unn vel vinjam patik mashina repot :D Ja kads nezin tas ir Liepajas Lauvu speletajs.

Link to comment
Share on other sites

Labak ir braukt pa taisno uz darbu ar stopiem 38km ! :D

Ja pa celjam paliek auksti, tad ar chomu atrast slapju zaali un zxarus, un megjinat aizdedzinat ar protokoliem, kas ir atrodami makaa XD darbaa attapos ar alus pudeli rokas, pilnaa viesniicaa... izdzeru dubulto esspreso... nekas neliidzeja :( panjemu vel kaadus dubultos, pec tam taa bik labak palika, tagad galigi neko nesaprotu, seezu pie PC un raxtu shoi te... aa un veel... vienigas cigsretes kuras dabuju benziintankaa ir WALLSTREET... omfg... nu gan es esmu zemu kritis !

P.S. dzert ir slikti !

P.S.S. sliktakais kas var buut ir -> ALKAHOLA RIEBUMS DARBAA !!!111oneodinviens!!!!1

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...