Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

:D

Good men, tur, kaut kas kustas uz priekšu?

Cipruss nemiz :) Es jūtu kā manī sāk rasties iedvesma,tev to štelli uzraxtīt! :) tev vajag līdz vakaram! Bet lai nesanāktu šaize! Es tulīt uz veičīti aizskriešu paķert kādu aliņu ar ko salāpīties un tad domāju,ka tuvākajā laikā būs gatavs! :) Dod man 60minutes(tur iekļaujas:iedvesmas nokjershana,aizieshana pec alus,pīp pauzes un štelles pabeigšana) :)

Wo! Man es sajutu iedvesmas uzplūdumu :DD Pojehaļi :)

P.s. Atmet man skype,ja man jautājumi rodas! :)

Link to comment
Share on other sites

Forsi, esmu slims un tas shaja gadijuma tomer nav forshi, negribas sedet maajas.

Laikam aukstais laiks mani piebeidza. Ka vispar truli jutos.

Jajiet gulet vai jajiet gign`a cs spelet. hz, hz.

EDIT: Vakar atradu forsu metala grupu, kura nereali iepatikas "Ill Nino" Laikam ta pareizi rakstas shis grupas nosaukums. Uzreiz panemu albumus jaunakos.

P.S. Video pec kura iepatikas - http://www.draugiem.lv/video/?326359

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Ak dievs, sencim tagad vajadzēja izprintēt institūta diplomdarbu 62lapaspuses un kaut kur pusgadu iepriekš mani brīdināja lai es sekoju mājās kas notiek ar papīru un printera krāsām nu labi pavisam aizmirsu tāk printēju printēju un pie 58.lpp LAPAS BEIDZĀS palikušas vel 4lpp izprintēt apskrēju māju 24324234324 reizes neatradu viņš jau sāk stressot labi apskrēju māju vēlreiz 3435235324 reizes un atradu savas aiz aiz pagāšgada skolas vizuālas mākslas lapas kuras bija tā saburzītas :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Tikko uznāca moraļņiks par vēstuli, ko pagājušo nakti aizsūtīju vienai meitenei. It kā nekas TĀDS tur nebija, bet ej nu saproti.. Ar meitenēm ir kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt.

P.S. Enya's jaunais albums "And Winter Came" rullē :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Vāru spagati, sagribējās ēst :) Pirms tam gan kad iegāju veikalā apetite nositās apskatoties vien uz cenu. Ja kādreiz normālus makaronus varēja nopirkt pa kādiem 40santīmiem tad tagad jau stabili jāšķiras no viena laša. Par laimi vēl atradu leduskpī mazliet sieru un gaļu, būs vismaz uzlikt uz makaroniem :) Es gan tagad neateiktos no auksta aliņa :) bet diemžēl nākas iztikt tikai ar aukstu pienu XD jo veikala apmeklējuma laikā alus neprasijās. Tagad jāiemet aci datorā un jāizdomā pie kādas filmas šonakt atlūzīšu :)

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

Normāli saslimis esmu.

Visa galva sāp un griežas. Iesnas vispār šas mani nobeigs. :(

Uz skolu diemžēl aizgājis neesmu, žēl, jo mājās ir super-garlaicīgi... Pie PC vispār nav ko darīt, tāpat kā pa TV neko nerāda.

Vobšem jācenšas nospēlēt šodien TF2, tā lai viņš man atkal apnīk, lai atmestu viņam ar roku uz vel kādu laiku. :)

Link to comment
Share on other sites

Ar to nelepojās, dunduk. Labāk mazāk būtu spamojis un vairāk mācījies.

Nejēgā gribās ēst un lekcija vēl 30 min :/ Anyway rīt jāiet uz basi Barons vs. Kalev. Cerams, ka pēc pēdējās spēles būs dabūjuši pa krāgu no trenera un šoreiz neizblamēsies. Hmm, pēc lekcijām jāaiziet uz jauno Bonda filmu. Kāds ir jau redzējis?

edit: lmfao

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

pateicu, ka man mamma nebūs mājā, šī uzreiz piedāvājās palikt pa nakti :khehehe:

būs man :wub:m090.gif

:superlol::10cm:

Vopshem shodien t ikai ap 13:30 pamodos! :) Pzdc kaa miegs naca :) Paedu brokastis,jaiet uzpipat un hvz ko sadarit! it ka araa nekur negribas vilkties :(

P.s. 0,7lb man visu laiku likas ka tu dzivo manaaa kaiminju majaa :D bet kaut kaa manaa krajaa no saules ne smakaas :DD

Link to comment
Share on other sites

:D bet kaut kaa manaa krajaa no saules ne smakaas :DD

Būsi bijis toletē pa to laiku :muahaha: uz kādām 10minūtēm saule uzspīdēja stabili :thumbsup: Nu tagad gan izskatās ka varētu sāktie lietus.

Edit: tuksojas jau tresa alus pudele un speleju cs in gign

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

Tuva cilvēka nāve nerullē. Esmu tam gājis cauri. Tagad iesaku Tev būt kopā ar savu ģimeni. Vienam to pārdzīvot ir daudz grūtāk. Pirmajās dienās ir vissmagāk, tās paies, paliks vieglāk. Galvenais ir ieiet ikdienas rutīnā, tas palīdz. Turies!

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

:(

Šodien kamēr biju treniņā slimnīcā nomira mans vectēvs, iemesls ir tāds, viņš visu mūžu nodzēra :axe: Vispār negribu neko darīt :byebye:

sveicieni guud menam.

Ari šito nebiju neko sliktu domājis, bet ir par ko padomāt. Tas tā arī vēl te dažiem, kas mēdz ik pa laikam (varētu teikt BIEŽI) iedzert kaut ko stiprāku.

edit: jūtu līdz.

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

gribētos atrast to meiteni (zani) pa īstam, un noskaidrot vai tā ir viņa, vai arī kādam gribējās pajokot. vienkārši škiet diezgan debīli no džeku puses uzdoties par meiteni, un vēl likt šādas bildes... :ermm:

acido... mums klases biedram ang val skolotāja pateica, ja viņa būtu tā džeka māte, viņa viņu sistu katru dienu, bet tagad viņa noalgos klases meitenes lai tās dauza viņu.

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...