Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Uz treilera pec avarijas:

1222711040.jpg

Izjaucaam, iztaisnojaam:

1222711046.jpg

Piemeram jauno priekshu:

1222711050.jpg

Karovnijs pacelaajs ( zagjejam ara slieksni ):

1222711057.jpg

Done:

1222711336.jpg

Nu tas taa viss izdariits pa vienu dienu no 10:00 riita lidz vakaram. AA un vel tika iztaisnota griida bet man slinkums likt bildi...

Nopirkam durvis jau un ta pamaziitem iet uz priekshu... Nakoshas brivdienas metinaas. Aaa un starpcitu vajag kreiso slieksni no hondas ja kadam ir zinams kur var dabuut tad sakat ;) Vai ari ja kadam stav majas honda uz izjaukshanu zinojat vajag detaljas :)

Gribētu redzēt kas sanāks beigās varbūt kad būsi pabeidzis ieliksi bildītes kā uzķīulēji vāģi!! :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Dirsā kaut kādā. 1h sēžu un mēģinu iebraukt kā uzrakstīt vienu sūdu iekš C++. Ņifiga nesanāk. Ok, tam vēl 2 nedēļas laika, gan jau kaut kā :thumbsup: Rīt diskrētajā matemātikā, jebšu loģikā kontroldarbs. Tā kā palasīt kaut ko vajadzētu. Labi, whateva.. Šodien izteikti sūdīgs garīgais. Nevaru saprast kāpēc. Laikam jau tāpat vien. Atradu sen neklausīto Nightwish diskogrāfiju, kas arī būs mana šīvakara playliste. Atbilstoša mūzika manam pašreizējam garīgajam.

P.S. Kā laptopam ar iebūvēto video karti var nomainīt cik MB no RAM viņa izmanto? BIOS'ā un Control Panelī (ar jaunāko driveri) nevar/neatradu/nemāku.

Link to comment
Share on other sites

Dzeru Alu ,eedu pokornu un domaju vai iet taisiit est vai nee :) it kaa makaroni jauzvar un merciite maltas galjas man ir :) bet slinkums! Aij laikam jaiet uztaiisiit un uzpiipat kamer varaas :) Man tak vel ir alinji!mmmm! Vopshem Eziicis ar savu sigu shodien mani no kajam aiz smiekliem atkal notrieca :0 Vel nedaudz punkjojos un klepuciitis,bet taa viisss baigi supaa :)

Link to comment
Share on other sites

Ko ta Somijaa darisi? uz cik ilgu laiku brauc? es te kapaju alu un skatos hokeju un tjeru kaifu :) Velak jaiet CS kapat! Klepus vismaz pazudis un galva arii nav dulla,vel tikai punkjojos!bet bus jau labi :) Ritaa jau 4dien,bet nu 7d un 1d tikai brivs,bet skjiet ka 6dien jaiet bus ietuset kaut kur :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...