Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

:D:slap:

Nu vispār viņš ir pašvaldības policists[ vecākais inspektors ] Un viņi labi draugi ar ceļiniekiem.. ;]] Pa silavu un apakštaciju mauc mierīgi, viņi tur maz rādās.. :D

Vismaz es tur vairāk dzeru :D Vēl vari aiz gorkas laist pa tiem ceļiem, cik zinu, man tētis tur maz braukā, vienīgais hesā esi uzmanīgs, tur viņiem ir midzenis.. :superlol:

stukačs, tu pats saproti, ka esi cietējs, laupi sev piecīšus :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

:D :D :D

Es kaadu gadu bez tiesibam braukaaju, bez nekadaam problemam :) Protams paris reizes viss vareja beigties sapigaak, bet re kaa nebeidzaas . Tik ilgi liku, jo neredzeeju jeegu no tiesibaam, ja pasham nav sava autinja :slap: Un ne jau tiesibas parada cik labs tu esi braucejs, man nevajag nekadas tiesibas, lai varetu kaadu driftu panemt :D Un vispaar taas tiesibas ir elementaari dabuut man vajadzeja 3 nedelas un rokaa ir, protams, ja nebuutu mana mashiiniite es tik aatri vinjas nenoliktu :lolza:

Nu ko tagad jataisaa gign car megameet :thumbsup:

p.s. Ali tikai nesaki, kad tu nopirki e36 ? :ermm::mIm:

Link to comment
Share on other sites

Esmu slims, ārstējos un viss čikipoki.

ā, un atpūta no debīlās skolas. ^_^

dīvīts labākais, ar savu tiecamo tekstu.

p.s nebūtu, labāk ierīkot gign forumā, šādu sadaļu "automašīnās, un viss ap un par to" ???

tāda doma, nāk prātā, lasot pēdējās lapas, viss par automašīnām, un par tām .

Bet, nu tas jau drošivien, nenotiks.

Edited by Airedium
Link to comment
Share on other sites

:)

Ali luudzu nepeerc to s**a bembi, taadi ir pusei Rigas urliku un taas mashinas slava ir zemakaa, kaa otrajam golfam... Mashina ir laba, bet tu pats saproti kaa uz tevi skatisies, ieiej jebkura daudzstaavu rajonaa tu tur vismaz 5 taadus atradiisi :ermm:

Protams, ja tu skaties ar M zimiiti tad visu cienju tas ir monstrs :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nevaru pavilkt 1.8TQ Ja pagaidām skatos uz Mpakotu 325 vai 320 pusi. Iespējams, bet tikai iespējams paņemšu Audi coupe 2.3 20v quattro.

Edit: Bencik, runājot par bmw - jā, viņi ir daudz, bet cik ir patiešām kopti un smuki? Ar mpaku ir pavisam cits skats, plus , ja tu viņu kop viņš netuvu nelīdzināsies tiem 100001 urlātu bembim, kas braukā pa Latviju ;)

Link to comment
Share on other sites

es īsti nesaprotu, kas tā ir pa lietu ar bmw heiteriem. ne jau mašīna brauc, bet cilvēks. tas, ka tā ir tiešām laba un kvalitatīva mašīna arī pievelk visus mozgus un urlz000rdus, bet tas nenozīmē, ka arī pavisam normāli cilvēki ar tādām nebrauc.

pats pāris dienas atpakaļ vizinājos ar seņča 335 tomātu un praktiski uz katra krustojuma atradās frīks ar focusu, audāru vai opeli, kas gribēja mani izcelt tikai tāpēc, ka es braucu ar bembi. kad es braucu ar ģimenes lagūnu, nekas tāds nenotiek. nu dauņi ir tie cilvēki. tāpat viņiem šance 0 :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Zelta vaardi, es ceru, kad whitesnake tie braucieni virsuu par bmw niishanu nebija man domati, jo kaut kur agraak jau mineeju mashiina ir zajebis, tur bazara nav, bet Latvijaa ta mashiina ir taa izkroplota, kad man tas vaards jau aknaas seezh :(

Ali pilniigi piekriitu, taadu riktiigi koptu un skaistu Latvija ir maz, bet varu pateikt tev vienu tu nevareesi atlauties mashiinu lidz taadam liimenim davest, tieshi tapeec visi izvelaas uzlikt kaut kaadu leeto bodykit kopaa ar pretiigi bamperi vai vnk uzlikt diksus un buut krutam. Es vnk zinu, kad tu nopirksi un tev nebuus tie paaris tuusktoshi veel liekie klaat, lai autinju savestu kartiiba. Saproti sakopt mashinu nenozime nomainiit ellju un uzlikt smukus diskus :) Tur ir tiiik daudz ko dariit un tiiiik daudz nauda vajadziiga, tieshi tapeec taadus arii tu uz ielaam neredzi.

Alvi a, kas tu nevari aizdot ? Lai dzekins pane audi s2 un miers un dievs :10cm:

Link to comment
Share on other sites

Bencik, es tev neesmu Superrembo... Labi apzinos cik daudz naudu vajag , lai mašīnu uztaisītu par "konfekti" un tas jau nav jādara momentāli var pamazām to darīt. Novēršot visus vizuālos kasjakus, tehniski savest kārtībā, uzlikt diskus + mpaka Un vizuāli neko vairāk nevajag kā vien to lai viņa nebūtu apdauzīta no visām pusēm...

Link to comment
Share on other sites

vo vo vo. zelta vardi .. ari bencikam..teiksim riga redzeju e30 celka.. ideals zalja krasa diski kkadi r18, ka tik ne blow offs, vai ari kkada tada skanja. spoileriits... nesas.. kaifs.. aizmugurejaa fortachka ar skochu salimeta.. aizmugurejais ampers ieplests.. kauns.. fak

aa.. riita braucu uz riigu,, jee stallones spogulenes brilles sev iepirkt... naais ..

es domaju ka visi zin to dziesmu - moscow never sleeps..

nais.. un prikinj,,, piektidien laizhu lidZ maskavai... naisiks... notuseshos ar savu anju.. man tur ir vecene. baigi laba tad zinja ka vinjas tev krievija ir porsche parstavis.. tada ta ka miljonara meita.. bet tas pox.. isteniba labs cilveks ar kuru var parunaties...

atkal buus shnjabis pa 3 ls L, nost un pagalam un atkal tuesesimies :D

dievinu krieviju..

tie urljiki kas ir ieksh LV nesot nekas.. ta teica starp citu pashi krievi par tiem kas ir no serijas "ruki proch ot nashei shkoli".. es krievija vienmer izjutu tadu lietu kaa "russkaja dusha".. vot tie ir krievi - sirsnigi , vecenes grib seksu un daudz,, labsirdiigi un PAT vinji grib macities LV , jau noopirku daavanu vinjiem - lielo RUS- LV vardnicu.. vinji novertes.

vot ta isuma par notiekosho.

stradajos katru dienu savaa

NOC%20KD%206620.JPG

protams ar frontalo kausu.. pff pakju darbim bet nekas cits neatliek.. viens stradnieks aizgaja prom no darba ,un gjimenes ( eh cik nu vairs gjimenes) biznesam japaliidz.

rukaju ta ka dirsa putas, bet beidzot dabuju jaunu magji traktora ar normalaku dvd ekranu...

kas vel jauns... hmm.. varbut janoperk viens volvo.. iepatikas man

91volvo940.jpg

ta neko 2,4 diizels riepas kuupina.. darba mashina muuseja.. nais..

aa.. vakar apskatijos bilanci banka - 267 ls.. nais.. nais.. procentos menesi 4 ls.. jau pusgadu krajas :D

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

Sākās ar to ka vakar dzērām parciņā, piebrauca menti uzlika faifu sodiņu, kakašas, parkā kurā neviens nestaigā, sabiedriska vieta, lol.. Domājām ko tālāk, aizgājām pie viena džeka pagalmā, dzērām.. Pēctam vēl bij par īsu un domājam ko daram tālāk, aizgājām uz veici, sapirkām visādus labumus un braucām uz bulduriem.. Aizmočijām uz Bulduru Dārzkopības Skolu (tur mācās pazīstama meiča), iekāpām pa dušu logu, lai tiktu garām komendantēm(vai kā viņas tur sauc) viens džeks izģērbās, uzvilka halātiņu un ķipa bija meiča kura nāk no dušas :D A es vienk po gāju, labi ka nepamanija.. Galīg apkodāmies viņu istabiņā, sanāca vēl vienu izštepselēt..aijj :) Šodien lecām ārā pa 2 stāva logu, a pirms lekšanas man kāju krampis sarāva, auč..

Kopumā baigi foršais vakariņš, šodien vēl galva griežas ^^

Link to comment
Share on other sites

taa..

tadi piedo ja var, man galigi nesanak miitings ar tevi..

next one.. klausos moscow never sleeeps un GRIBU krieviju atrak :)

sho beidzot pazuudu uz turieni... kkad kkadaa 15 datuma buushu ieksh LV atpakalj..

buus labi..

vakar beidzot nopirku brilles ta ka stallinem.. un spichka ari mue ir :)

Link to comment
Share on other sites

Ļoti sen nav sanācis te ierastīt pa tēmu. Tad nu jālabo situācija. Iet normāli. Autoskolai jau sāku redzēt beigu galu :) Sāku iet uz matemātikas kursiem, jo ar skolotājas mācīšanu skolā nadabūtu pat D līmeni. Viņai īstā vieta būtu dabas muzejā pie dinozauriem, nevis klases priekšā. Šodien būs jāsakārto istaba, savādāk drīz vairs peli nevarēšu atrast, un jāpamācās teroija.

Ak, jā, gribēju pateikt, ka šie ir must have gabali:

  • Roxette - Things Will Never Be The Same
  • Opus Pro - Brivibu Baltijai
  • Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All for love
Tikko novilku un tagad kaifoju -_-

EDIT: Pirms tam TF2, tagad BMW.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

uuu jee.. esmu krievija.. 1 dien vakara tikai uz maajaam taisos :)

karozvhe shnabis te maksaa tikai 2 ls 0,5 :D

un parlaments 5- rubljus aka 1 ls :D lal la lal

\

captain black maksaaa 70 laikam rubljus :D lol ...atvediishu uz latviju pipesju :)

notiks meegjinajums parvest paari 3 l shnabja... ceru kla mani uz robezhas nezpogaas dibenaa :D

Link to comment
Share on other sites

Nevaru sagaidīt, kad atceļos mana mašīnīte no de beigās nopirku kautko pilnīgi citu nekā biju domājis sākuma, bet varbūt tā arī ir labāk, jo nebūs katram 2trajam :)

P.s Vakardien bija manāms pārsteigums, ka ieraudzīju Beefu Sestdienā :)

Link to comment
Share on other sites

ir raams 7dienas vakars un svaarstos attieciibaa uz to kaa vinju pavadiit ^_^ vai nu klusiitinjaam iedzert kaadu glaazi vieglaa alkohola vai nu doties speeleet CS :friiks:

Varbuut kaads vareetu ko ieteikt? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...