amniijs Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 kad uz serveriem uzlika buster tad tauta sāka pazust baigi neapdomāts lēmums un re kā beigās sanācis... gign rips Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 come on, es vēl cs spēlēju, kad bija busteris. Tas bija ļooti sen. Tad vēl bija pilns serveris un ļoti ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 woosh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 3, 2019 Report Share Posted February 3, 2019 sūdīgs joks tādā gadījumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 On 2019.02.3. at 11:02 PM, macho said: sūdīgs joks tādā gadījumā. kā vienmēr amnijs tā joko. es beidzu spēlēt,jo laikā kad trūka adminu, un bija nepieciešams uzlikt labāku map. LIELIE admini pateica,ka serverī viss super un nepalielinās tiesības(paši nemaz nespēlēja)pec pāris mēnešiem viss bija pamiris.(nebiju vienīgais kas prasīja, atkars u.c). Tākā 50% darba paveica LIELIE admini, neļaujot citiem adminiem uzturēt pilnu serveri. Savtīgums un EGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Nebija jau viss tik slikti Vnk iznaca tas stulbais TF un tas CS:GO , tad ari visi saka izklist...Nu nekas man CS nekad nebus miris...Delam pat bus jaiemaca zipot un buhat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 TF2 nekāda vaina nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 23, 2019 Report Share Posted February 23, 2019 Yep, katru vakaru gaļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 ārā normāls putenis, jāiet cs pazipāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Čau, kā iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 On 2019.04.8. at 5:23 PM, kRi said: Čau, kā iet? čau... Joprojām iet iet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 (edited) yo, es te lasīju vecos topikus un uzdūros šim Noteikti daudzi atcerās topiku par to ''hakeri'' , izrādās ka džeks pēctam atrodoties cietumā esot izdarījis pašnāvību https://www.pietiek.com/raksti/centralcietuma_karteja_aizdomiga_pasnaviba ---------------------------------------------- Atceros ka GIGNā arī daudzi ir teikuši ka 1.5 cs ir best un labāks pat kā 1.6 utt, nu vot - 1.5 kontrā vēljoprojām ir aktivitāte, pats šodien spēlēju krievu serverī, ja nu kāds arī grib pašaut tad download links uz cstrike 1.5 - https://drive.google.com/file/d/0B2t-Zdqc3IxVRHZabkhDS2luY0U/view Edited May 16, 2019 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Tiekamies 9-11.augusts GIGN burziņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKmtz Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 (edited) Jauns i-gaming web site atvēries ar lieliskiem bonusiem no sadarbības partneriem book of ra online , iegriezies, varbūt, kkas noder. Edited September 24, 2019 by MrKmtz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 12, 2019 Report Share Posted October 12, 2019 Right, gribeeju patiiriit forumu no paaris pidaru spama un botiem, un netiishaam izdzeesu to auto topiku kas bija aktiivs nesen. Tipa uzspiedu restore, bet kaut kur pazudis. Me sorri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted December 13, 2019 Report Share Posted December 13, 2019 Pilnīgi Svetlanas garša mutē parādijās ienākot gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom. Posted December 13, 2019 Report Share Posted December 13, 2019 Kas te ņūtīk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 Laimīgu Jauno gadu! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 3, 2020 Report Share Posted February 3, 2020 On 2019.12.13. at 3:21 PM, Tom. said: Kas te ņūtīk? Ķe ir viss Dead RiP Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 On 5/16/2019 at 3:11 PM, attach said: yo, es te lasīju vecos topikus un uzdūros šim Noteikti daudzi atcerās topiku par to ''hakeri'' , izrādās ka džeks pēctam atrodoties cietumā esot izdarījis pašnāvību https://www.pietiek.com/raksti/centralcietuma_karteja_aizdomiga_pasnaviba ---------------------------------------------- Atceros ka GIGNā arī daudzi ir teikuši ka 1.5 cs ir best un labāks pat kā 1.6 utt, nu vot - 1.5 kontrā vēljoprojām ir aktivitāte, pats šodien spēlēju krievu serverī, ja nu kāds arī grib pašaut tad download links uz cstrike 1.5 - https://drive.google.com/file/d/0B2t-Zdqc3IxVRHZabkhDS2luY0U/view ō, inčīgi, es gan tādu hakeri neatceros. Kri te pat iekāpis nu gan Es pārstāju močīt hearthstone un nu jau kādu gadu kapāju rocket league, biju uz vienu lanu aizgājis, bija forši! Ja būs laiks ielikšu infu galvenajā lapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 17, 2020 Report Share Posted March 17, 2020 Gribēju paziņot ka pašlaik no gign memberiem nav saslimis neviens ar coronu. Paldies par uzmanību. Kā jūs cīnaties ar coronu, Latgales pusē katram pa braškai majās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 19, 2020 Report Share Posted March 19, 2020 On 3/17/2020 at 7:57 PM, ModeratO said: Gribēju paziņot ka pašlaik no gign memberiem nav saslimis neviens ar coronu. Paldies par uzmanību. Kā jūs cīnaties ar coronu, Latgales pusē katram pa braškai majās. Cīnāmies tāpat kā Jūsu pusē - iekšķīgi dezinficējamies ar dziru Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Atlidoju no Vācijas un tas Covids mēģināja pielipināties, bet nekas viņam nesanāca, nu tad tagad esmu 2ned pašizolācijā, cenšos no jebkāda veida šmigas atteikties... Respektīvi pagaidām sterili viss.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 Gribu tik pateikt to, ka macho ir pilnīgi iedomīgs krāns. Ieraudzīju viņa feisu LinkedInā, nodomāju - svoj pacan, jāuzaicina. Redzēju, ka šis mani ir ielūrējis, bet tā arī nav apstiprinājis. Laikam apvainojies par to, ka bērnībā es viņam vairākkārt galvu CSā izšāvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 26, 2020 Report Share Posted March 26, 2020 On 3/21/2020 at 6:53 PM, GooD`MeN said: Atlidoju no Vācijas un tas Covids mēģināja pielipināties, bet nekas viņam nesanāca, nu tad tagad esmu 2ned pašizolācijā, cenšos no jebkāda veida šmigas atteikties... Respektīvi pagaidām sterili viss.. Es gan domāju ka 100g pipariņa vakarā vairāk palīdzētu kā kaitētu, bet nu ok ārsti gan protams nekad neko tādu neieteiks, tāpat kā ir kategoriski pret "lāpīšanos" , lai gan katrs zin ka pēc ilgstošāka plosta neuzlāpoties var arī kedas atmest pret sauli bet malacis ka neklīsti pa ielām pēc sava brauciena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now