Brown^ Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Nenormāli paķēra! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UvvkJrKKYF8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Bitch please, beidzot Zombie Ass ir pieejams Pirate Bejā: http://www.youtube.com/watch?v=8uE4iKPq2XU Gaidu jau divus gadus! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 D1rsāāā!! Nenostrādājā sešos modinātājs, nokavēju darbu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 D1rsāāā!! Nenostrādājā sešos modinātājs, nokavēju darbu :/ Bet tomēr gignā paspēji iepostot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 (edited) Pirmajā reizē tu biji aizgājis, bet nevajadzēja strādāt. Tagad, kad vajag, tu nokavē. Nekāda stabilitāte, vecīt. Edited June 29, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Šobrīd mēģinu saprast + -. Izvēles priekšā esmu profesionālais maģistra grāds datorzinātnēs un sistēmanalītiķa kvalifikācija vs Elektroniskā komercija maģistra. Pagaidām sliecos ka no otra vairāk labuma, nekā no analītiķa Ņemot vērā ka projektu rakstišana mans vājakais lauciņs. Bet par otru es vispār neko nezinu, jo tā programma tikai vēl taisās parādīties kā tāda pie mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Sistēmanalītiķi raksta projektus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 (edited) Tēma -----> http://www.youtube.com/watch?v=-zUFwIKIw0w Edited June 29, 2013 by Brown^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Njaaaa tas 6gadigais beerns mani tiko noshokeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Klausoties tādu mūziku, gribas uzreiz uz klubu. Aijaijai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Nu sviests, divas brīvdienas jau izčakarētas. Iedzer vēēēl. Debīlās akcijas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Tiksimies Vecrīgā. Es būšu nost.http://www.youtube.com/watch?v=q9YjxKgrZ5w Tu esi *******, ******, ******. Man vēl Ray ban Vision skan katru dienu. Tagad šo vajadzēs pievienot... Fcuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 hrenovijs remix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Nu sviests, divas brīvdienas jau izčakarētas. Iedzer vēēēl. Debīlās akcijas... Kāda dzeršana bļēēēē? Gde babki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Es šovakar sākumā droši vien būšu Koijotos, pēc tam varbūt Justā. A pēc Justa negribi uz Liepāju atbraukt? Es tev parādīšu apkārtni Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Forši Tev, i has no idea , kur un kas ir Koijoti, un neatceros arī, kur ir justs. Justs fannej skan Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Kojoti riigaa ir blakus Dombrovska kabinetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Nulol, mazā kaķīte iekrita podā. Es domāju, ka kas tāds notiek tikai @ ytb video :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Tiksimies Vecrīgā. Es būšu nost. http://www.youtube.com/watch?v=q9YjxKgrZ5w gribās tagad.. paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Tevi tur toreiz neielaida, ja atminos. Par pagājušo nakti runājot - pizda ruļu. Jā, neielaida gan viņu tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Domāju, ka neko īpaši viņa nepalaida garām, kad viņu neielaida ( koijotos vai Just, whatever, abi vienādi) ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Bē bē bē. Jau kādu laiku mani tur ielaistu bez ierunām. >__< A Čakijs, mazais, lai vispār nekomentē šo pasākumu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vieteejais Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Bē bē bē. Jau kādu laiku mani tur ielaistu bez ierunām. >__< A Čakijs, mazais, lai vispār nekomentē šo pasākumu XD [sarkasms] izskatās, ka lielā alus un vīna baudītāja/dzērāja nav nemaz tik liela, kā viņa mums te stāsta, hehe. [/sarkasms] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Šodien jau sāku kravāties Dziesmu un Deju svētkiem, rītu jau dodos uz Rīgu! =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 [realitāte] Daudzi cilvēki, kas lieto alcoholu, vēl pat nav bučojušies [/realitāte] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now