IgorsTINGERE Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Es piss,tam dauņa debīlismam nav robežu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Kāpēc Tu Tom uzskati, ka es esmu vēlējies kaut ko argumentēt, teiksim manos pēdējajos postos? Parādiet savu gign brain skillu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Da pohuj uz to tuubiju , labak izdarat kautko lietderiigu un palidzat man karoč , beidzot pēc 2/3 gadu pauzes , itkā nestrādājošais dvd-roms tika dabūts pie dzīvības , ieliku mūzikas disku lai pārbudītu vai viss strādā - strādā , zaibis. tālāk tika iegādāts dvd tukšais disks lai sencīts ierakstītu sev muzonu , bet kad ieliek disku , neuzrādās ka vispār kautkas būtu ielikts, rādās ka vajag ielikt disku DVD draivā .. ok , kas varētu būt par vainu? Pat ja disks ir tukšs , bet vajadzētu tak uzrādīties ka kautkas ir ielikts, kamā iekačāt , vai ne? Ceru ka kāds gudrāks prāts zinās risinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Kāpēc Tu Tom uzskati, ka es esmu vēlējies kaut ko argumentēt, teiksim manos pēdējajos postos? Parādiet savu gign brain skillu! Šajā un citos forumos pastāv tāda fantastiska iespēja kā nenospiest pogu "post". Tev tiešām to derētu apsvērt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Meenesi esmu bijis prom no interneta, un iegriezoties ir taads.. de javu, nothing has changed, same idiot talking about same shit. See ya later ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 autisms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (edited) Redz Tūbij, Tu pat nespēji atbildēt ar pretspļāvienu sejā. Edited May 20, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 labi, labi, tikai neraudiet, ka tiek apbižoti lielie gudrie prāti šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Varbūt kāds ieteikums labai grāmatai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Varbūt kāds ieteikums labai grāmatai? Dieva pilsētas meklējumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Varbūt kāds ieteikums labai grāmatai? Ja Tu lasi angliski, tad Stephen King - The Stand. upd: bet vispaar pie shaada jautaajuma prasaas arii info, kaadi zhanri patiik, jo ar "laba graamata" var daudzus sarakstus pierakstiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Pizģets, ja tas, ko tūbijs saka un manas pareģa spējas iet kopā ar to, ka tiek maksāts par dirsā līšanu, tad apsveicu worm, tu šo sūdubedri esi pataisījis par sūdubedri ar maukām. Es saprotu, ka tev uz visu ir pohuj un interesē tikai nauda, taču piedomā nedaudz kā tu šeit visu esi ieladis dirsā... Ja par maksāšanu nav taisnība, tad vari šo neņemt vērā un nobanot tūbiju par skaistu nomelnošanu, bet nu kāda vairs starpība, tāpat te vairs nav ko meklēt. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Pizģets, ja tas, ko tūbijs saka un manas pareģa spējas iet kopā ar to, ka tiek maksāts par dirsā līšanu, tad apsveicu worm, tu šo sūdubedri esi pataisījis par sūdubedri ar maukām. Es saprotu, ka tev uz visu ir pohuj un interesē tikai nauda, taču piedomā nedaudz kā tu šeit visu esi ieladis dirsā... Ja par maksāšanu nav taisnība, tad vari šo neņemt vērā un nobanot tūbiju par skaistu nomelnošanu, bet nu kāda vairs starpība, tāpat te vairs nav ko meklēt. Tavas pareģošanas iespējas ir pielīdzināmas sakaltušai maizei. Vispirms uzzini, kas ko ir darijis, veicis, visādi citādi savādāk, tad arī smirdi te ar saviem pareģojumiem, lawl. Ame, gaidu kārtējo warnu, tu esi supermoderatos nr.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (edited) JEBAL , NU BĻEĢ NIGHTMARE BANO TO DAUNI NAHREN NO ŠEJIENES , UN KĀ VIŅU KĀDS ATBANO , SRAZU BANO ATKA. es pat nesaprotu nahujam tas priduraks te vēl smird , ja labi saprot ka visi te viņu turpinās nod1rst? Edited May 20, 2013 by attach 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (edited) lawl. rolf. omg , rawr .. pokemons! Edited May 20, 2013 by FBI.Informant 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Kā viņam vispār var būt patīkami te uzturēties, ja viņš pats saprot, ka visi viņu ienīst ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (edited) Tur jau tā lieta , man arī nedalec. Bļe , nu reāli tūbij - nekas personīgs pret tevīm , bet NU NAHUJAM TU TE UZTURIES JA NEPAIET PAT DIENA BEZ TEVIS NOD1RŠANAS? Iesaku pārvakties uz citu interneta forumu , ak jā - tikai ne uz kso Edited May 20, 2013 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Tur jau tā lieta , man arī nedalec. Bļe , nu reāli tūbij - nekas personīgs pret tevīm , bet NU NAHUJAM TU TE UZTURIES JA NEPAIET PAT DIENA BEZ TEVIS NOD1RŠANAS? Iesaku pārvakties uz citu interneta forumu , ak jā - tikai ne uz kso Viņš ir nobanots, chill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Par ilgiem laikiem mans posts. Pūlis sajūsmā gavilē ! Kaspar, cik Tev ir jāsamaksā, lai es brīvi, bez sekām, varētu šeit postot 4chan /b/ sadaļas bildes (gaļa, pimpji, geji, zilās vafeles (google blue waffle), visneiedomājamākās perversijas ? Vēl labprāt uzspiestu tev šķidro uz pakauša, kā brīva kaija debesīs zilajās - par cenas apspriešanu PM. Mērķa sasniegšanai varam lietot kāpnes. Pieņemot, ka saņemšu banānu - Ziediņš over & out. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (google blue waffle) Es Tevi ienīstu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 ziediņ, tu pārāk centies ar autismu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Man tikko pārskaitīja naudu.. Sorī veči! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Kas par zilo fafeli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Pieņemot, ka saņemšu banānu - Ziediņš over & out. Ziediņš aizgāja pafapot kādā 'furry' threadā. Ehehhehehe. Bet vispār prieks par Tūbiju, cerams tik drīz nebūs atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Ar tuubiju viss tiks nokartots, negribas paarragri solit, bet kamer man bus admina tiesibas, vinjam sevi sheit neredzeet, kaut kaa pedejo meneshu laikaa, baiga "huinja" notikas, gribetos pirms vasara Gign burzinja savest komunu atpakal sliedes, lai var normali samest pa lampu "No arhiva" Uz tiksanos 2013 !!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now