attach Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Vislabāk viņa garšo kad nakti nostāvējusi ledusskapī , kad iestāvās kā saka , tas pats ar ziemas zupām kā saļanka , skābo kāpostu u.c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 ta ko, šovakar aukstās zupas izvirtības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Ir ir. Man patīk, ka viņa ir tāda paasāka. Peimest tur mārrutkus vai sinepītes mmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Haha , es tieši to pašu print screen Kas gan tā būtu par vasaru bez aukstās zupas .. + aukstā zupa ir neatņemama vasaras sastāvdaļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 (edited) iespējams nākošā mēneša laikā pārcelšos uz Rīgu. Biju aizbraucis pavazāties, atradu Rokkafejnīcu kuru mums atņēma. varbūt ir kāds, kas zin par kādām cenām var dabūt normālus 1-2 istabu dzīvokļus ( īrēt ) sekojošos rajonos: Āgenskalns,Ziepniekkalns,Torņakalns, Zolitūde un kaut kur ap to pusi. un kurš no tiem ir tāds normālāks rajons. rajonus skatījos pēc šīs kartes - http://spoki.tvnet.l...as-rajoni-1.jpg cik skatos ss'ā tur īstenībā dažos nav nemaz tik trakas cenas ( 100+komunālie ), biju gaidījis lielākas cenas. Edited May 17, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Neviens no viņiem nav normālāks vai mazāk normāls rajons , visos ir gan normāli cilvēki gan gopņiki kas pirmajā vārtrūmē atņems tev telefonu. Kādas tev prasības no rajona? Nu piemēram lai tuvumā ir futbola laukums , kačalka , or kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Neviens no viņiem nav normālāks vai mazāk normāls rajons , visos ir gan normāli cilvēki gan gopņiki kas pirmajā vārtrūmē atņems tev telefonu. Kādas tev prasības no rajona? Nu piemēram lai tuvumā ir futbola laukums , kačalka , or kas? pa lielam nekādas dižās prasības nav. tikai lai tur cenas nav kosmosi. pārējais nāks pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Nu ko, šovakar jāsataisa šašļiņkmarināde un jāuzcep meduskūka. Atkal viss vakars dimbā. Anyway, kādam ir kāds labs receptis šašliku marinādei? Neesmu taisījusi, domāju improvizēt, bet varbūt ir kas tiešām labs padomā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 http://www.fotoreceptes.lv/sasliks.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 veel garshigi sanak vadoties pec shii http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/115116-savaadaaks-shashliks/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Mana improvizētā pirmās šašlikmarinādes recepte ir gan krietni improvizēta un pavisam citāda, bet lai nu būtu, padalīšos te un svētdienas vakarā pateikšu, vai tas vispār bija ēdams. Sagriezu sīpolus riņķīsos, sametu bļodā. Piegriezu klāt 2 nelielus tomātus, vienu papriku, pusi ķiploka saliku tiai nomizotu klāt - daivas atstāju veselas, izņemot vienu daivu, kuru sagriezu nelielos gabalos. Tad visam klāt pieliku veselus apaļos piparus, sasālīju kārtīgi, sagriezu cūkas kakla karbonādi jau šašlikgabalos un piegriezu klāt buntīti diļļu. Visu ar rokām kārtīgi sajaucu kopā, pielēju nedaudz pirmā spieduma eļļas klāt. Pa virsu uzbēru vēl viena neliela sīpola daudzuma sīpolgredzentiņus, nesamaisīju tos kopā. Aizvēru ciet hermētiskajā traukā un iebāzu ledusskapī - lai sasulojas tur viss dabiski. Rītdien plānoju ap vakarpusi pieliet nedaudz etiķa klāt, vienu tējkaroti sojas mērces (jo man tā sojas mērce vareni garšo, bet labāk uz tādas saceptas gaļas ir to lietot atsevišķi - kā jau gatavu mērci gatavam produktam, vismaz šajā gadījumā), nedaudz iespiedīšu tur citronu. Ielikšu atkal ledusskapī un svētdienas dienā pārbaudīsim, cik reāli ēdams tas viss ir. Šovakar uzradās neķītra doma, ka to marinādi varēs pēc tam izmantot par labu bāzi kādai interesantai dārzeņu zupai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Mana improvizētā pirmās šašlikmarinādes recepte ir gan krietni improvizēta un pavisam citāda, bet lai nu būtu, padalīšos te un svētdienas vakarā pateikšu, vai tas vispār bija ēdams. Sagriezu sīpolus riņķīsos, sametu bļodā. Piegriezu klāt 2 nelielus tomātus, vienu papriku, pusi ķiploka saliku tiai nomizotu klāt - daivas atstāju veselas, izņemot vienu daivu, kuru sagriezu nelielos gabalos. Tad visam klāt pieliku veselus apaļos piparus, sasālīju kārtīgi, sagriezu cūkas kakla karbonādi jau šašlikgabalos un piegriezu klāt buntīti diļļu. Visu ar rokām kārtīgi sajaucu kopā, pielēju nedaudz pirmā spieduma eļļas klāt. Pa virsu uzbēru vēl viena neliela sīpola daudzuma sīpolgredzentiņus, nesamaisīju tos kopā. Aizvēru ciet hermētiskajā traukā un iebāzu ledusskapī - lai sasulojas tur viss dabiski. Rītdien plānoju ap vakarpusi pieliet nedaudz etiķa klāt, vienu tējkaroti sojas mērces (jo man tā sojas mērce vareni garšo, bet labāk uz tādas saceptas gaļas ir to lietot atsevišķi - kā jau gatavu mērci gatavam produktam, vismaz šajā gadījumā), nedaudz iespiedīšu tur citronu. Ielikšu atkal ledusskapī un svētdienas dienā pārbaudīsim, cik reāli ēdams tas viss ir. Šovakar uzradās neķītra doma, ka to marinādi varēs pēc tam izmantot par labu bāzi kādai interesantai dārzeņu zupai. Neteikšu neko par recepti, jo nu katrs taisa kā grib un kā māk. Bet to, ka šo marinādi izmantosi dārzeņu zupai ir galīgi garām. Pirmkārt jau tas, ka tur tiks mērcēta jēla gaļa un pēc tam izmantosi kaut kur citur palielina risku tev saķert kādu vēderkaiti. Bet ja Tu taisies vārīt to visu pasākumu, kur ir pievienots etiķis, tad Tu saņemsi jauku pārsteigumu mirklī, kad tas viss sāks karsēties. Vispār neāksties un met ārā to, kas paliek pāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Starp citu, jēls šašliks arī ir garšīgs. Protams, ja gaļai ir labi zināma izcelsme. Vārot zupu no marinādes tak tā zaraza, ja vispār būs, izbeigsies. Par etiķa sildīšanu nezinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Starp citu, jēls šašliks arī ir garšīgs. Protams, ja gaļai ir labi zināma izcelsme. Vārot zupu no marinādes tak tā zaraza, ja vispār būs, izbeigsies. Par etiķa sildīšanu nezinu. Mikrobi sāks sadalīties pie vārīšanas temperatūras. Un pamēģini uzvārīt etiķi. Tikai smaka vien būs nepanesama jau tajā mirklī, kad ūdens sāks tvaikot un pieņemot to, ka zupa ir jāvārā mazliet ilgāk nekā vienkārši ūdens, tad nekā patīkama tur nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Vienīgais, kas varētu radīt problēmas, ir šķidruma vārīšana ar etiķi klāt, jo tā sekas tiešām nezinu. Lai gan nelielos daudzumos etiķis, kas ticis pievienots kādreiz zupai un uzvārīts, nekad nav sagādājis problēmas. Par zarazām kRi jau atbildēja - neviena zupa tāpat netiek vārīta "nedavārot" tieši šī paša iemesla dēļ. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Back from vecrīga.... ALCOHOOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Pussy, it was only 3 AM. Neviens jau nesaka ka jābūt pālī. Es biju kulturāli malkojis alu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Murr. Kāds no šejieniešiem nejaušā gadījumā nestudē Alberta koledžā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Neviens jau nesaka ka jābūt pālī. Es biju kulturāli malkojis alu.... .. un tāpēc tik ļoti uzsvēri vārdu ALCOHOOOL .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 vakar nobliezu 90km ar riteni pēc darba, un tad ieskrēju v-rigā bija laba 5diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 .. un tāpēc tik ļoti uzsvēri vārdu ALCOHOOOL .. Nu bet alus bija daudz, un es atnācu +- skaidrā uz mājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Noprovejat kaads ar win xp sho latgalju cs patch http://n.fizmati.lv/comer_svaigs.zip man uz win7 neiet nekas taalaak par saakuma `comer svaigs` bildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Tildes birojs is gone mad. es karoče rakstu tekstu, atveru iekavu, uzrakstu vēl kko, aizveru, iekavu, bet Tilde Wordā saka, ka kļūda, un ka atverošajai pieturzīmei, jāseko aizverošajai. dafuq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 2 Biļetes uz šodienas pasākumu @ CoyoteFly 24.00. Ja kāds vēlas, vēl var paspēt no manis viņas paķert, jo nekur šodien neeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 (edited) Šīsdienas TVNET komentētāju pērle rakstam 'Rīgas maratonā triumfē Kenijas un Etiopijas sportisti': Raksta links: http://www.tvnet.lv/sports/dazadi/464726-rigas_maratona_triumfe_kenijas_un_etiopijas_sportisti Edited May 19, 2013 by xyu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now