raivisdotcom Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Es pārskatiīšu divīti tam, kas izbanos semorku uz mēnesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Es pārskatiīšu 5Ls tam, kas izbanos maddn uz mēnesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Bļē, vakar izsitām kādus 4L visīti 4tratā un vēl klubā kaut kādus Džeimsonus tīrajā slidināju iekšā, pus vakaru neatceros, atkal uzmācos mazajām, miljons īsziņas izsūtītas, tik pat saņemtas, visādi tizli zvani nakts vidū, visādi tizli - neatbildēti zvani no rīta... Parasta sestdiena it kā, bet es jau tikai mēģinu turēt līdzi gūdijam ar šo postu, variet pat neņemt mani par pilnu :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Bļēē, vakar izdzēru kādus 4l ūdens dienas garumā. Vienkārši pizģec sajūta. Tad vēl pēc tiem 4l ūdens pēc treniņa uzdzēru šokolādes whey proķi un knapi mājās atvilkos. Treniņā arī tā plosījos, ka neko neatceros. Šodien tāda poha - visas malas sāp. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ar alu ir rezultāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 skatos, semorka beidzot izpratis, kā strādā quote un edit funkcijas. Evolūcijas augstākais posms, bļin. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 nu man ir iesnas.. jebal, jebal.. vakar protams tika graujoši ballīte iegriezta v-rīgā nesen tik mājās atnācu.. nu kā tā var.. jāiedzer aliņš, jāuzkož kāds riekstiņs un jāliekas slīpi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 jebal, jebal.. Iedomājos , kā tas skan, un šis teiciens liekas tik jauks : D šausmas, nedomāju, ka lamuvārdi var tik piemīlīgi skanēt. Sevišķi, kad Edijs to saka : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Takā man nebija iekšās baigā luste, nolēmu vienkārši pasēdēt barčikā Skābene (tur iļģuciema medālis lēts ir). Just'am nebija spēka bet tā viss, vairs nē košanai. nu tik lielai tb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Takā man nebija iekšās baigā luste, nolēmu vienkārši pasēdēt barčikā Skābene (tur iļģuciema medālis lēts ir). Just'am nebija spēka bet tā viss, vairs nē košanai. nu tik lielai tb. Ejam dzert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Apmeklēt ''Skābeni'' un neiedzert šotu ''Okupācijas muzejs'' ir tas pats, kas pamosties sestdienā un neierakstīt Gignā kā dzēri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Labs joks. Nē, nopietni. Gūdijs taču februārī brauc uz Rīgu, es jau paspēju saņemt VIP ielūgumu. Ielūgumā 80% vārdi bija "šmiga", tā kā pasākums kodiens būs ļoti nopietns. Un mani neielūdza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Šeit kāds kaut ko saprot no NACE2 klasifikatora un var mani ātri nokonsultēt /palīdzēt man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Un mani neielūdza... Brīvprātīga ierašanās būs Bet sīkak,par to februāra sakumā ! Taupiet aknas Es gan savējās turpināšu marinēt šmigā Nightmare tu tak teici ka nedzersi vairs(vairak vai mazaak) Bleee , bet neee paņem šitā aizlej seju DOOOH... Edited January 20, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Divas dienas labi pavadītas, tagad var gatavot aknas priekš trešdienas beerponga čempja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Šeit kāds kaut ko saprot no NICE for 2 klasifikatora un var mani ātri nokonsultēt /palīdzēt man? Ko tur konsultēt,varu uzreiz palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 sāku skatīties jaunu seriālu - American Horror Story. epic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 sāku skatīties jaunu seriālu - American Horror Story. epic. kāds ir tas seriāls? es nez, bija tas seriāls Warehouse 13... bija ok, it kāvēl turpinās... neviens nezin, kad būs jaunā sērija vai sezona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 man jau patīk, bet imho ar vājiem nerviem neskatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 AHS ir labs, bet otrā sezona ir sviestā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Šīs laikam nekad neguļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 ap cikiem tu vinjas piekjeeri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 ap cikiem tu vinjas piekjeeri? Tas bija ap pus 4iem naktī aptuveni, nu vakarnakt, Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Samurajs grib zināt, kur tu dzīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Samurajs grib zināt, kur tu dzīvo. Kurš kur dzīvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now