ep1dem1c Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Varbūt kādam ir kaut kur uz kompja aizķērusies Ultimats & Picasso - Akmens Rīga dziesma? Varētu man atmest lūdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 YES, nepilns gads pagājis un atkal manai ķerai turbīne aizgāja pa pieskari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Bembis nav tik uzticams kā likās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Bembis nav tik uzticams kā likās? Tā gluži arī nevar teikt. Liekot lietotu turbīni ar šādu iznākumu jārēķinās, tikai nekad neiedomāsies, ka tieši ar mani tā notiks. Restaurēšu šo pašu, būs vismaz garantija... Kā arī atradīšu visus iespējamos variantus kādēļ viņa varēji nosprāgti un tos atrisināšu un tad problēmām vairs nevajadzētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Lūdz dievu lai degvielas sūknis nenobrūk. Mēs TD Opeļa sūkni lai dabūt nost 3 dienas mocījāmies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Nepiesauc nelaimi - pagaidām naudas ziņā smagi iegrīezīs turbīne, par citām remonta lietām nemaz negribās domāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 galva sprāgst pušu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skazis Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 savdabīgam deitam http://prometejs.wordpress.com/2012/07/04/rendez-vous-fiziku-gaume/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Tikko atklāju, ka viena lieta forumā man besī Kad kāds ielike bildi postā, un bilde aizved uz piem. bildites.lv bildi pilnā izmērā, tad GIGNā man vēl pēc tam jāaziver bilde, kas ir lightbox'ā .... arghhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Puikas, ko var darīt ar kaudzi dažādu kapacitāšu kondensatoriem? Viena tante teica, ka savos laikos viņi kilogramos pa prāvu naudu gāja.. Kā ir tagad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Tev ir kilogrami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 4.7 kg, ja gribam būt precīzi. Bet man šie ir pagadījušies kaut kādi sovetskoje tipa, tādējādi nekāds lielais guvums nespīd. Manuprāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nesen kaut kādā topikā (ja ne šeit pat) bija ielikts autoskolas treniņu programma (lejuplādēšanai). Vai var ielikt linku vēlreiz uz lejuplādi, jeb linku uz postu? Meklētājā nespēju atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ko Tev tieši vajag? Teorijas jautājumus or what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nesen kaut kādā topikā (ja ne šeit pat) bija ielikts autoskolas treniņu programma (lejuplādēšanai). Vai var ielikt linku vēlreiz uz lejuplādi, jeb linku uz postu? Meklētājā nespēju atrast Lūdzu! http://failiem.lv/u/wpfitws Var arī pamācīties gross.lv mājas lapā tur ļoti labi var iemācīties teoriju.... Vakar nokārtoju B. kategorijas tiesības, izbraucu bez kļūdām... + bonusā jau vakar nokāvu savu autiņu, bet tas sīkums, šodien ķeršos klāt un salabošu "Degvielas sūkni" cerams... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Ja nu kādam intresē ! http://www.gign.lv/f...-biletes-divas/ Summersound divas biļetes ! -15 ls Edited July 5, 2012 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 rvt sorsā vienkārši sūkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Bams!!! Laikam beidzot vasara būs klāt. Laiks iet uz veikalu nopirkt stringčibiņas un peldšortus. Beidzottttttttttt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 pizgec, cilveki ir debili, uz darbu braucu ar sabiedrisko sodien, tupie cilveki sez autobusaa un sviist, tjipa iespeeja logus atvert nepastav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Par autobusiem nezinu, bet man besī cilvēki, kuri ver logus kondicionētos trolejbusos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Kāds mani negrib pacienāt ar video karti (vienalga kādu), kamēr es izdomāju, kādu es pirkšu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) 3 autobuss, kas iet uz BOLDERAJU diez vai ir aprikots ar kondishku, tam suunu ciemam nepienaakas pie tam taa shmurguljciemata iedzivotaji apraksta un smeree visu iespeejamo autobusa, realakais variants butu lopuvagonu norikot uz/no turienes Edited July 6, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 blaaa slapst Liepaja ēna @ + 32 - 33 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 30,7 rekords. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Es laikam tad varu kaifot par saviem +15 (šodien), jo pirms tam pāris dienas atpakaļ bija anomāla sutoņa. Edited July 6, 2012 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now