Epix Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 es jau gan ieteiktu atmest ar roku alkoholam vispār, par cik es jau gadu nedzeru un esmu pārgājis uz alternatīviem veidiem, tad varu teikt, ka dūdas ir 10x vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 es jau gan ieteiktu atmest ar roku alkoholam vispār, par cik es jau gadu nedzeru un esmu pārgājis uz alternatīviem veidiem, tad varu teikt, ka dūdas ir 10x vairāk. tāpat kā gūdmens uz antidepresantiem? Alternatīvas ir patīkamas, taču nekas nevar aizstāt ledus aukstu Brāļa gaišo karstā vasaras pēcpusdienā. NEKAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Liepājnieki, kur jūsu ciemā var romantiski atpūsties ar pretējo dzimumu? Pastaiga gar jūru un orģijas uz sēkļiem šoreiz neinteresē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Ledusauksts tumšais Valmiermuižas? Vai varb'tu ledusauksta gaišā užava ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Ledusauksts tumšais Valmiermuižas? Vai varb'tu ledusauksta gaišā užava ^^, Ni, ni. Užava varbūt.. bet tikai varbūt. Panesīsies alus fanu rage, bet es neesmu Valmiermuižas piekritējs :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 tāpat kā gūdmens uz antidepresantiem? Alternatīvas ir patīkamas, taču nekas nevar aizstāt ledus aukstu Brāļa gaišo karstā vasaras pēcpusdienā. NEKAS. es neesmu nekāds depresīvais un pavisam noteikti neapsveru iespēju par pašnāvību, minējums garām auksts alus ir labs, bet paiec neglīts un nākas pa stūriem čurāt kā lopam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 tumšo esi dzēris? Man gaišais garšo, bet nav viens no pirmajiem listē. Tumšais gan ir pasakains. Tas varētu būt viens no pirmajiem gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 sakrusto zaļgano ar alu 100procenti nesmuks nevari palikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Epix, nu kā var tā ņirgāties par bērniem, kuri nesaredz acīmredzamu trollingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 es neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 trolling in da house Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Ja tas bija trollings, tad lai Epix pamācās no breetza, viņam kudi labāk sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Nosarku kā biete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) kā vispār definēt trollingu? kas tas ir? Jo es tikai dzenu hujņu, bez nodoma kaut ko ar to panākt. Edited June 15, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Tev atkal balzamu vajag, ka gaidi mani Alā? Hah. Es jau zināju, ka laba manta. Balzāmu nevajag, cenšos padarīt Tomu greizsirdīgu. Toreiz nekur neaizbraucu, pudeli atdevu, atsauksmes vēl neesmu saņēmis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Skat, ka viņš nepiebrauc uz Alu ar S klasi un nesadod Tev bietē Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Epix pameklē te pat forumā. Teddijs bija uzrakstījis precīzu un ļoti labu definīciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Skat, ka viņš nepiebrauc uz Alu ar S klasi un nesadod Tev bietē atrunas, atrunas.. Esi lūdzu radošāka. Zinu, ka to spēj! Toms nekur nebrauks, jo man pret viņu ir kompromāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 pie piektdienas dienas - piektdienas aliņš, Zelta Alus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Afrodīte manos krajos, bet es to uzzinu pēdējais? Unfair as fuck! Ja laiks turpinās uzlaboties, tad vakars pie ezera garantēts. Vai varbūt divvientulībā ar labo draugu alutēnu un mošk kāds klubelis pēcāk? Dilemma, dilemma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 DominiX ja tusē pa pilsētu padod ziņu, mby vari to krāsu sarunāt. Man vēl ledusskapī puslitrs ar Jack D. stāv, tātad laikam šodien uz pludmales bufeti atzīmēt visus noliktos eksāmenus, un to ka mani šodien pieņēma darbā. fak yē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Tā kretīniskā sajūta, kad tu esi par visiem 100 pārliecināts, ka ledusskapī tevi vēl gaida 3 aliņi, bet, atverot to elles mašīnu, tur ir tikai paika un šampis Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Algas diena, algas diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 kā vispār definēt trollingu? kas tas ir? Jo es tikai dzenu hujņu, bez nodoma kaut ko ar to panākt. Te būs īsa definīcija, vari arī rādīt bērniem. Bet ja nopietni, tad tur vēl ir diezgan liels iedalijums Interneta troļļi nav mums pazīstamie skandināvu mitoloģijas troļļi, kuri ir līdzīgi milžiem ar velnišķīgiem izgājieniem. Interneta trollis ir kaitinošs tēls - sociālajos tīklos, forumos, čatos, blogos -, kurš raksta uz jautājumu vai tēmu neattiecinošus/kaitinošus tekstus. Troļļa galvenais mērķis ir izprovicēt lasītāju uz emocionālu reakciju vai citādi traucēt normālu diskusiju par tēmu. Troļļa teiktajā nekad nav taisnība vai nekad nav gribējis lai tā būtu. Gandrīz visi troļļa teksti ir domāti, lai rakstītais būt smieklīgs tikai daļai lasītāju (citiem troļļiem), bet pārējiem izraisītu dusmas vai nepatiku. Tā kā trollis pārtiek no emocijām un komentāriem, kuros jūs viņam pievēršat uzmanību. Atbildot uz viņa provokatīvajiem tekstiem, tad cenšaties viņu ignorēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 pohmelis sit augstu vilni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now