Guest Teletuubijs Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 sēžu uz ielas, baudu dzīvi, alu, neko nedarīšanu, savu wifi, garlaicību, marļiku un visus pārējos sūdus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 (edited) Ka baudās dzīve kad tu esi viesstrādnieks? Tīri intereses pēc, nav asociāciju pašam pret sevi ar visādiem džamšutiem and shit? Edited May 25, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Man ritaa ir DARBA TUSINSH Es rita aizlieshu muuli un 7dien pardziivoshu naxuj es vakar tjipa dzeeru Bet bus BALLITEEEEEEE DubleT 1dien vai 2dien gaidi zvanu no wazika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ka baudās dzīve kad tu esi viesstrādnieks? Tīri intereses pēc, nav asociāciju pašam pret sevi ar visādiem džamšutiem and shit? vairāk jūtos kā mājinieks, tobiš dēļ "kolektīva", visi pa lielam vai nu lv vai rus valodā runā. a pārējais pie dirsas, okey, mazliet vairāk sanāk nekā vidējajam latvietim, un tomēr, pa nedēļu nopelnu tik pat daudz cik vidējais latvietis mēnesī. un tagad var uzbrukt, burkšķēt, visādi citādi neizrādīt apmieriniātību tie, kur saņem 500+ ls mēnesī :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Kā jau teicu - vnk intereses pēc.... Man ir savi uzskati attiecība uz viesstrādniekiem viņu vairumā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 bet es tomēr esmu visresnākais! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 mind , kā ar biatlonu? uz čempjiem brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 bet es tomēr esmu visresnākais! ...aizmirsi pieminēt arī to, ka visstulbākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ...aizmirsi pieminēt arī to, ka visstulbākais bet man patīk arbūzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Šodien testēšu, cik klubos mani ielaidīs bez doķiem. Tik tikko pabeidzu uzpumpēt sevī alkoholu, laiks iziet. A jā, šodien izmēgināju brīnumu, kas saucās - iešņaukt absintu. Vēl tagad sāp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Šodien testēšu, cik klubos mani ielaidīs bez doķiem. Tik tikko pabeidzu uzpumpēt sevī alkoholu, laiks iziet. A jā, šodien izmēgināju brīnumu, kas saucās - iešņaukt absintu. Vēl tagad sāp. Paprovē "pašnāvības tekilu" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 esmu atpakal, un varu teikt, ka vecriiga ir bedre. varbuut par vecu tam esmu palicis. un kept, sho metodi es zinu un saali esmu arii shnjaucis bet citronu gan neesmu smeereejis aciis Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 mind , kā ar biatlonu? uz čempjiem brauc? nākamgad Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Šodien aizbrauks paskatīties, kas notiek tajā alus festivālā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 BEER FESTIVAL???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Esmu izdzeris 4trus kokchikus un galigi nav vel filinga shonakt tuseet Bet jabriest jabriest..Laikam jasadzeras ogle lai ritaa galva nesapeetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Ogle... nesāp galva... kaut kā neskan kopā. Ja es ogli iepriekšējā vakarā izdzēru, tad man no rīta nebija tas riebīgais sušņaks un rūķīši nepiedirsa muti, bet galva parasti pēc kārtīga dzēriena sāp tā pat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 ja nemaldos tad 1 ogle uz 10kg ja sver 80kg tad 8 ogles ;d tas priekš dzeršanas, bet nu es parasti pirms dzeršanas iedzeru citramonu vai ari tad kad atnaku majas, tad no rita čotka jutos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Vēl labāk, ja nepārdzer jēgu, tad nekādi sūda citramoni un ogles vispār nav jādzer un nekas nesāp. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 psc, no vakardienas 23:00 līdz šodienas 20:00 atgulēju ar 1h pauzīti pusdienās kad izdzēru kafiju un atlūzu.. Pirmo reizi tik traki esmu gulējis,kā nosists. ^^ Un jau kā 00:00 tuvojās atkal miegs sāk nākt.. omg Kaut gan tas varētu būt normāli jo 2-3 nedēļas nebiju normāli gulējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 tik laba sajūta, kad no darba palaiž 8 stundas ātrāk ja vienīgi man būtu ko darīt, jo visi ir darbā :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Aizej uz dārza svētkiem, viņi teica. Būs jautri, viņi teica. Drūmas paģiras, drūmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Aizej uz dārza svētkiem, viņi teica. Būs jautri, viņi teica. Drūmas paģiras, drūmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Es vakar pieleejos, bet ne taa kaa parasti Es speeju kontroleet cik daudz un cik biezhi var dzert Imperial brendijs man inenobeidza I`m the WINNER Parejie kolegji shoreiz bija totali nost Ok neteikshu ka bija laba pashsajuta visu dienu darbaa shodien,bet nebija jamirst Un tagad dzeru pelniti aukstu alinju ...2vas brivdienas tagad priekshaaa, bus ritaa CS japabombiii,ja waziks nepiekritiis naakt ar mani uz jurciiti,jo ritaaa laikam pedejo silto dienu sola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now