cucinjshs Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Ei, čaļi, kur Rīgā ir vislielākā saulesbriļļu izvēle? Iepriekšējās briļļas ar savu dupsi iznīcināju, tagad prasās pēc jaunām un šoreiz arī kvalitatīvākām. Gatavs esmu izmest max 60lašus. Skatos pašlaik uz Ray Ban Clubmaster tipa brillēm - der gan oriģinālās, ja kaut kur redzētas ar superīgu atlaidi, gan kvalitatīvas kopijas ,t.i., ar normālu metāla rāmi tur, kur tam ir jābūt, un normālām stikla lēcām nevis kaut kādiem plastmasīgiem sūdiem. inb4 ej uz centrāltirgu tu gejiskais hipster Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Noskatījos Tīnas video. Nezinu, tas tāpēc, ka neesmu skaidrā vai kā, bet tas video ir tīrākās drausmas pusminūtes garumā. She tried, she failed. Again. edīte: omfg, ir arī 3 minūšu versija. Edited May 21, 2012 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Shodien ar waziku bijaam jurceee...Aizgajaam uz jurci smuki sauliite spiiid saakaam badmintonu spelet un HOPAAA riktiiigas lietus gaazes...Palikaam vieniigie juras krastaa parejie visi aizmuka majaas.. pec tam atgriezaas saule un faQ kaija maita uz rokas man uzdirsa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 auksts alus tomēr ir štele.. mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Negulētas 24h, miegs joprojām nevienā acī. Kill me :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Pec menesa jau Ligo. Tas mistiskas pukes, papardes paradisies. Ta ar nespeju atrast papardes ziedu, googles variants stav izprintets bet nekaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 hah , tas tak p1dars rassels! ganjau ka Dainis & Gatis saulenes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Rekur brilles Neklausieties to sieru, ausis nokaltīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 aizraksti tam loham draugos! padomās ka esi baigais fans un vēl uzdāvinās biļetes uz konci. vēlāk pārdosi! easy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 SuperRembo. Parasti papardes zieda meklēšena ir domāta pilnīgi citā nozīmē. if you know what I mean. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Pasaki, lūdzu, kāpēc Tu automātā to cilvēku dēvē lohu viņu nezinot? man viņš nav jāpazīst , man pietiek ar to ka zinu viņu kādus 8gadus un pa visiem šiem gadiem viņš ir devis ārā galīgu huiņu. tu laikam viņa dziesmas neesi dzirdējis .. kā arī tas viņa agrākais ''gangstera tēls'' .. nu vnk wtf.. bet nu man pohuj uz viņu. man vairāk besī tas viņa draudziņš Marats no MusiQQ aka Bermudu 2stūris. nepietiek ar to ka ka viņi lv hh scēnu padarīja par apsmieklu.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 lv hh scēnu 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 un ko tieši tu nesaproti? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 man viņš nav jāpazīst , man pietiek ar to ka zinu viņu kādus 8gadus un pa visiem šiem gadiem viņš ir devis ārā galīgu huiņu. tu laikam viņa dziesmas neesi dzirdējis .. kā arī tas viņa agrākais ''gangstera tēls'' .. nu vnk wtf.. bet nu man pohuj uz viņu. man vairāk besī tas viņa draudziņš Marats no MusiQQ aka Bermudu 2stūris. nepietiek ar to ka ka viņi lv hh scēnu padarīja par apsmieklu.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Piedodiet ka aizskāru jums visiem mīļo solārijpuiku Rasselu! es tak biju aizmirsis par LV timatiju! viņš sit pušu visus. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Kas ir LV HH scēna? Vispār jau nesaprotu par ko tu cepies? Lai tak viņi spēlē, viņi dara to, kas viņiem patīk, varbūt ne pārāk veiksmīgi, bet viņi kaut ko dara un savu atpazīstamību ir ieguvuši, mazajām patīk, nu Rassels točna, par to Ediju gan nezināšu teikt (giggle) Nu man ar viņu kopā nav jādzīvo un viņa stils jāpārsit, viņš man nav konkurents un es neesmu viņam, man galīgi vienalga ko viņš dara un kā viņš dzied. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Fuck visus Eddy and shit [media=''> [/media] Edited May 22, 2012 by b0r1ng 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Jautājums - kurā veikalā ir lielākā tauriņu izvēle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Jautājums - kurā veikalā ir lielākā tauriņu izvēle? Lie nažu vai reāli žāvētu tauriņu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 eh, jus neko nesaprotat no muzikas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 zinu ka Latvijā bija viens veikals, kurš stabili specalizējās uz mūsdienīgiem foršiem tauriņiem, bet neatceros kā sauca found - Penelopes tauriņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Dafuq, pat prātā neienāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Liels paldies Teddy. Tagad tik jāizvēlas... EDITZZZ: Nevaru atrast adresi. bēdīgs. Edited May 22, 2012 by DealOrNoDeal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 helou! kāds var kko pastāstīt par tādu uzņēmumu kā Ernst&Young? Mby ir kādas atsauksmes, mby kāds pats ir strādājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now