b0r1ng Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 kāds ir sev darījis galu , negribot, neapzinoties? http://www.darwinawards.com/darwin/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 heelp http://www.gign.lv/forum/topic/54858-majaslapa/page__pid__583424#entry583424 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Norgei bija jābūt pusfinālā, bet tiesneši savādāk domāja tā izskatās. Krievi ar tādu spēli pat pie medaļām netiks. Dusmīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Skrūvpistole vobšem. Es varu uz brīvdienām no darba paņemt, tikai viņš tāds mazliet iesprādzis un ar viņu akurāti jārukā. pa šīm brīvdienām varēsi paņemt? es tad ieskriešu DEPO pēc visa vajadzīgā, un ja var sarunāt, tad tu man kkā atgādātu tev aliņš ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Laikam gan atkrīt, jo aķis nabagam ir pušu, bet rezervnieks nav uz vietas. Pa brīvdienām es plostošu un būšu visticamāk tālu prom no Liepājas. Ramirents uz nomu daudz prasa par skrūvpistoli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Wohooo, tulīt testēsim CS-GO, dabūju giftu steamā... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Amm kur ir Ramirents? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 pa šīm brīvdienām varēsi paņemt? es tad ieskriešu DEPO pēc visa vajadzīgā, un ja var sarunāt, tad tu man kkā atgādātu tev aliņš ;DD redzi, ja tu nedzīvotu laukos, kur nav elektrība, tev noderētu ar parastais urbis p.s. šodien iehavoju htc tetovējumu pa 30ls ar divam baterijam. man liekas, ok dīls. party telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Amm kur ir Ramirents? pie Harlow Tesco distribūta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 redzi, ja tu nedzīvotu laukos, kur nav elektrība, tev noderētu ar parastais urbis p.s. šodien iehavoju htc tetovējumu pa 30ls ar divam baterijam. man liekas, ok dīls. party telefons. man pie divām kājām vai ar vadu, vai ar kājminamo domāšanu tas aparāts. galvenais ka varu skrūves ieraut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Apsveicu tos, kuriem šodien ir pēdējais zvans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 pēdejais zvans sucks. mums bija sarunāts labs pokera turnīrs, bet telpās kur bija plānots rīkot laikam pēdējais zvans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 http://www.ramirent.lv/nomas_punkti/liepaja-18 Tā kā pa brīvdienām nestrādā. Ar parasto drelli baigi tizli reģipsi skrūvēt klāt, vai skaideni, jo viņam apgriezieni par lielu tādām lietām. Aķīšnieks tomēr labāks ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Izeju uzpīpēt, pretī lapsa sēž. Parasta diena laukos. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Dzeru alu un neredzu dzīvei jēgu...Parasta diena... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Dzeru alu un neredzu dzīvei jēgu...Parasta diena... Kur tad palika antidepresanti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Kur tad palika antidepresanti? Nightmare aizliedza lietot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Nightmare aizliedza lietot Malacis, nav ko rokas ķēpāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Neesmu skuvies jau nedēļu, bet tik un tā šodien pērkot šampanieti uzprasīja doķus Ā, atcerējos taču, ka šodien sīkajiem pēdējais zvans un es vēl biju uzvalkā. izskaties tik mazs? esinieks pie ieejas skolniekam nav reaali it ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Tom, es Tevi ļoti labi saprotu. Uz veikalu dodos tikai nedēļu neskuvies, nemazgājies un nemainījis drēbes. Alkoholu gan vairs nepērku, bet ieradumam liels spēks. Tagad miljons gadus nesatikti un forši cilvēki kož Vecrīgā, bet es kodējies sēžu darbā. FML Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 fiksais jautajums, kur sodien kaut kas interesants notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 zajebis! beidzot steams atsuutiija cs:go betu! jau velku nost =) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Antidepresanti ir mīkstajiem, normāli veči var tak reizi nedēļā piemesties līdz rīta rasai un tad atkal nedēļu nedzert, tas vismaz manas garīgās problēmas atrisina un par dzīves jēgu īsti nesatraucos, dzīvo tik uz priekšu, agri vai vēlu tāpat būs sūdi, kuri cauri jābrien un būs arī labie laiki, nav ko iespringt! Man piemēram šobrīd ir kādi 10 parādi jāsavelk uz nākošo/aiznākošo nedēļu un es pat neko neesmu sācis A pofig, šovakar došos kaut kur netālu no Pāvilostas piesmelt ķeseli un rīt ar svaigām domām ķeršos pie darbiem, thats the way how need to do that! P.s. Kā var nedēļu nemazgāties? Es nedēļu neskuvies jau izskatos pēc pieklājīga bomža, ja 2 tad vispār mežons, man neprasītu doķus, bet uzreiz izsauktu apsargus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Man vienīgajam pa brīdim šajā forumā, puse lapas paliek melna uz kādām 1-2sec? un apakšā kaut kādi brīnumi rādās?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now