Teddy Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 goodmen, kur palika doma rīt antidepresantus, lai nav jādzer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 goodmen, kur palika doma rīt antidepresantus, lai nav jādzer? Es sapratu ka man nevajag...Shodien no rita jutos kaa seene ,jo noguleeju daarbu un biju aizpampis pec tam padomaaju bleee iet jau 3shaa diena bez alko,moshk tapec esmu seene,bet nefigaa Otra dienas puse bija vnk pa skaisto 3shaa diena bez alko godam pagajusi Bet ritaa gan normali ieshu veikt klubu reidu Chillings..Moshk panjem zaljo alko vietaa? Nee labaak nee, a to vel sasnjorees mani delj manaam ziliiteem,nee nee labaak nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Es sapratu ka man nevajag...Shodien no rita jutos kaa seene ,jo noguleeju daarbu un biju aizpampis pec tam padomaaju bleee iet jau 3shaa diena bez alko,moshk tapec esmu seene,bet nefigaa Otra dienas puse bija vnk pa skaisto 3shaa diena bez alko godam pagajusi Bet ritaa gan normali ieshu veikt klubu reidu Chillings..Moshk panjem zaljo alko vietaa? Nee labaak nee, a to vel sasnjorees mani delj manaam ziliiteem,nee nee labaak nee šis posts jau ir salīdzināms ar enfuergo (pareizi?) postiem, stulbuma ziņā, nedari/neraksti tā vairs, lūdzu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Tiko nopirku paciņu vīrakas Varēšu meditēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 tu nopirki vīraku ko aizdedzina un viņš izdala labu aromātu vai spaisa ''vīraku?'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Cerams, ka būs ņēmis vērā manu padomu nepīpēt pirms došanās uz klubu, vai nu atrakstīs tikai rīt vakarā, kad atnāks no mentenes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Cerams, ka būs ņēmis vērā manu padomu nepīpēt pirms došanās uz klubu, vai nu atrakstīs tikai rīt vakarā, kad atnāks no mentenes :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Puff, piektdien tā atdzēru, ka tik labi jau otro dienu, galvanais vakara bija ka zaudeju beerpongā 3x Ja nebūtu pirms beerponga dzēris es būtu sametājis... Nu neko, tagad labāk padzert kafiju un paspelēt cs. =] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 galvenais lai gūdmens nevelk caur parašūtu un lai tas nav alarma 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 peiktdien tāds atkodiens, wowā visus classic dungenus izgāju 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Cerams, ka būs ņēmis vērā manu padomu nepīpēt pirms došanās uz klubu, vai nu atrakstīs tikai rīt vakarā, kad atnāks no mentenes No taaa gramma man majas ir palikusi labi ja kada 1/10dalja... REALI nesaprotu par ko jamaxaa tada nauda, ja efekts gandriz nekaads tikai uz dazhaam sekundeem...Mes uz 5ciem to grammu izvilkaam nekada tolka okej nedaudz vajadzeja reekt ne pa ko Ah jaa un seja vienigi dega . Vardu sakot aizleeju seju vakar godam, bet saprotot kas tikai netika jaukts kopaa,lai tikai butu ko dzert, labaaak neatcereties...Shitaaa galva man sen nav sapeejusi, shitada poxa bija jau aizmirsta ka tadas arii medz buut Arstejos shodien ar alinjiem No ritdienas atkal nelietoshu ;p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 1. Kāds sakars atstāt 1/10? 2. Nu figviņzin, kas tev tur trāpījies, mož bijāt pārāk pielējušies, lai saprastu atšķirību. Vai nu tev vnk necepī, nezinu, parasti ir kārtīgs plēsiens no sitā. Attach, alarmu vispār nepiemini, tā točna nevar neiedot Tur ir 9 dimensijas automātiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) grams uz pieciem pieaugušiem cilvēkiem arī ir pa maz Edited April 15, 2012 by rhrds 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Man ir video safilmeeti ritaa kad nesapees galva bus jaiecheko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Spaiss tak smadzeni ķīselī samet. Ja nevēlies apspriesties ar vienradžiem par ekonomisko stāvokli Mongolijā, tad uz spaisu labāk nesēdies. Zāle vai alkohols. Abus kopā es parasti nemiksētu. Jā, grams uz 5 laikam būtu daudz par maz kaut kādam efektam. Edited April 15, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Spaiss tak smadzeni ķīselī samet. Ja nevēlies apspriesties ar vienradžiem par ekonomisko stāvokli Mongolijā, tad uz spaisu labāk nesēdies. Zāle vai alkohols. Abus kopā es parasti nemiksētu. Jā, grams uz 5 laikam būtu daudz par maz kaut kādam efektam. paveiksies ja tikai ķīselī sametīs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 No ritdienas atkal nelietoshu ;p ...man tikai tā šķiet, vai es šo tekstu jau iepriekš esmu kaut kur lasījis? beidz rakstīt muļķības - dzert ir preztiži! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Nav tas mūsējais galda hokeja čempions? http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/78313/galda-hokejistam-caicam-uzvara-pasaules-tures-posma-cehija Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Nav tas mūsējais galda hokeja čempions? http://www.kasjauns....es-posma-cehija Nea. Izskatās, ka ir parādījies lielāks talants pie apvāršņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Regulāri pa vakariem tiek rušināts Killing Floor 2 - 3 cilvēku sastāvā. Ja vēl kādam interesē, tad PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) Esmu free, zimogs beidzot kritis Edited April 19, 2012 by SuperRembo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Esmu free, zimogs beidzot kritis bērns pie tevis paliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) Jap ^^. Tagad esmu oficiali tevs odino4ka Edited April 19, 2012 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 ja zvana uz šitiem numuriem 67455586, 67455532 nav nekādi cipari priekšā jāliek? Visu laiku aizņemts besī ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 ja zvana uz šitiem numuriem 67455586, 67455532 nav nekādi cipari priekšā jāliek? Visu laiku aizņemts besī ārā nav nekas jāliek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ja Jums būtu jāizvēlas: - mācīties jaunu programmēšanas valodu ( RoR ) un palikt vecajā darbā - iet uz jaunu darbu ar potenciāli labāku atalgojumu un palikt pie PHP jautājums tiem, kas te kaut ko graužas gar webiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now