DominiX Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Žēl, ka Liepājā nav diži lielas izvēles, bet nu tas ir arī stipri atkarīgs no tā, kādu šmigu tad tur īsti ņem. Man no Maximas bonapartes bija pilnīgā dirsā nākošajā rītā, kaut arī gulēju kādas 12 stundas, pie tam labi paēdis biju un izdzēru nu kādus 4 šotiņus. Kaut kādi maģiski piejaukumi or shit like that. 4 ali no rīta neglāba mani un galva vienkārši sprāga pušu. Sazvērestība pret alkoholiķiem vai kas? Edited October 23, 2011 by DominiX 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Vakar izdzeeru 4l Geru Alkoholam nebija ne vainas Tikai litrazha pa daudz sanaca,njemot veraa ka alus , shampis, kokchiki tika vel pa vidu starplaika lietoti Esmu vecis,neraudaashu Bleee ritaa uz darbu...anaaaaaaXXXX 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Vakar izdzērām litru kefīru uz diviem, pa virsu uzmočījām 3 200gramīgās glāzes ar sarūgušu ābolu sulu, ko ome mums tusiņam atstāja. Šodien pohas. Es tagad arī esmu kruts? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 You bet! Dzert ir stilīgi, mirt nost sestdienas/svētdienas rītos ir kruti, bet dzert katru dienu ir neaprakstāmi forši! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Vakar izdzērām litru kefīru uz diviem, pa virsu uzmočījām 3 200gramīgās glāzes ar sarūgušu ābolu sulu, ko ome mums tusiņam atstāja. Šodien pohas. Es tagad arī esmu kruts? Nē, un tu nesaprati, un nesapratīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Zbis pie drauga 18 gadus nosvinējām, viskijs plus apsints, vnk bombī! Vēl bongu kurijām _ jointus, bija good times, tgd domāju sagaidīt nakamo dzerstiņu, jo kā nekā 1 nedēļa brīva EDIT: tgd pa TV rāda mūsu zelta zvaigzne.. hmm. Vēl manuprāt, hoķī 5:2 vinnējām, malači! Vēl arī heīti biju iegājis ar čomu, bet diemžēl viņš bija ciet, nācās aiziet uz rimčiku :\ Edited October 23, 2011 by Lipinsh 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Zbis pie drauga 18 gadus nosvinējām, viskijs plus apsints, vnk bombī! Vēl bongu kurijām _ jointus, bija good times, tgd domāju sagaidīt nakamo dzerstiņu, jo kā nekā 1 nedēļa brīva EDIT: tgd pa TV rāda mūsu zelta zvaigzne.. hmm. Vēl manuprāt, hoķī 5:2 vinnējām, malači! Vēl arī heīti biju iegājis ar čomu, bet diemžēl viņš bija ciet, nācās aiziet uz rimčiku :\ Sļirces negribējāt pamēģināt? Stasiks teica, ka baigi bombī. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) pure awesomeness cool story bro. Edited October 23, 2011 by PINHEAD 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 baltais niggers yo yo yo.. labās brīvdienas. kad man būs 18 (pēc gada) ar šitā domājams darīšos 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Lipinj meitenes bija? Ja bija, tad cik un cik čaļu? Edited October 23, 2011 by Epix 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Labāk pastāsti cik Tu izdzēri. Vismaz 0,5l pieveici? Zāle ar kāds grams vienam aizgāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Meitenes šoreiz vsp nebija, \coms kādām 4 vecenēm zvanīja, visām kkādi citi plāni, gjau šīs nedēļas laikā būs, nekur nepazudīšu Izdzēru ar nevisai, 2 apsinta šotus, ķip draugs aizdedzināja, tam vēl virs šota nācās dūmus vilkt no glāzes. Cigarellas, manuprāt, viņam patika, tas priecē, zāle es vsp nebumbum, tur čalis kko samais;ija, ķip zāli ar cigareti, bija norm, bet iedolbīja pēc jointa, labi pavadīta dzimene EDIT;draugs piedāvāja palikt pa nakti, bet viņam kaimiņiene vēl nāca ciemos, kkā negribējās būt trešajam liekajam :\ Edited October 23, 2011 by Lipinsh 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Izklausās patiešām labi pavadīta dzimumdiena! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Kāds nezina, ko tieši ietekmē alkohols asinīs ? piemēram ja nododu analīzes, kuri rezultāti būs neobjektīvi ? kkada glikoze n shit jau no ta nemainas ne ? ;D tīri ziņkārības pēc gribetos zināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) uhti. Es tik pavadīju dzimenes pie galda ar torti un uz mājām... i am soooooo lame Edit: raksīt nemāku Edited October 23, 2011 by SkaM^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 yo yo yo.. labās brīvdienas. kad man būs 18 (pēc gada) ar šitā domājams darīšos ha hāā, you made a joke. You ARE funny!!! p.s. well played Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Meitenes šoreiz vsp nebija, \coms kādām 4 vecenēm zvanīja, visām kkādi citi plāni, gjau šīs nedēļas laikā būs, nekur nepazudīšu Izdzēru ar nevisai, 2 apsinta šotus, ķip draugs aizdedzināja, tam vēl virs šota nācās dūmus vilkt no glāzes. Cigarellas, manuprāt, viņam patika, tas priecē, zāle es vsp nebumbum, tur čalis kko samais;ija, ķip zāli ar cigareti, bija norm, bet iedolbīja pēc jointa, labi pavadīta dzimene EDIT;draugs piedāvāja palikt pa nakti, bet viņam kaimiņiene vēl nāca ciemos, kkā negribējās būt trešajam liekajam :\ Dāmas un kungi, Latvijas nākotne. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Dāmas un kungi, Latvijas nākotne. Hahahaha, baigais joks, pusstundu smējos, tā turpini 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Tu neesi radiniekos ar to muhamed ali, kurs pārdod tankus un dzer crystalu? 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Skatos jus jaunu draudzinju sev esat atradushi Cik tam Lipinjam ir gadu,ja nav noslepums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 kas bija jaaraksta konsolee csaa lai uzlabotu fps ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Skatos jus jaunu draudzinju sev esat atradushi Cik tam Lipinjam ir gadu,ja nav noslepums? viņam forumā rādās 17 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 kas bija jaaraksta konsolee csaa lai uzlabotu fps ? fps_max 101 vai max_fps 101 developer 1 un videokartei jāatslēdz v-sys Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Cik tam Lipinjam ir gadu,ja nav noslepums? 1. Trace IP; 2. Check email; 3. Publish identity; 4. Notify parents; 5. ??? 6. Moral profit. Es domāju, ka GIGN detektīviem ir jauns uzdevums. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Nu drīz jau laikam uz 15 gadu dz/d ballītēm varēs iet ar prežiem un kociņu, tā kā meitenēm vairs tādas izklaides nepatiks, jāņem līdz būs savas salvetes. Un kā pie velna laba ballīte var skaitīties iekš dzimumdienas sēžot ar džekiem, izdzerot 2 šotiņus un sakurījoties? Izkausās pēc kaut kādas gangsteru ballītes, kur fonā iet eminems un visi rastamani sēž dīvānos, kurī bikses un šūpina galvas. I`m rasta and I know it. Cerams, ka tu tagad ākstoties ar tādām ballītēm, nedaudz vēlāk sapratīsi, ka tas nefigam nav vajadzīgs un var iztikt ar šnabi un meitenēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now