Aly and Fila Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 jums skauž? mīnusu ēra var sākties 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) krists salaiž ar mindu. es pat nelabošu, jo tas ir smieklīgi, es gribēju teikt krista Edited October 16, 2011 by Epix 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 nu nenormāl jau smieklīg... 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Es pārlasot pa diognāli sapratu, ka Krista Mindam grib mutē iedot kaut ko smirdīgu. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Šodiena pēc vakardienas dzīrēm: 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) !Klausos un chilloju,lab jaiet guleet buuus Edited October 16, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 nu da, 5;0, Es arī ietu gulēt, gan jau pat nav lielas velmes kost! 24h pokera, jau zaibal, jāiet gulēt. btw, ja vēl kādam vajag pokerstāros naudu, pm atsūtat.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Auto - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/a6/cldbe.html Kas pie velna tas par krāsas veidu? Gribētu atrast kaut ko vairāk par šādiem brīnumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=C7Z2zikwVXw es atbraucu mājās ap 7 no rīta, aizgāju gulēt, pieruļija čoms, jābrauc esot pa lielveikaliem iepirkties ziemas sezonai, ok. a pālis vel pat nav izgājis, abi tādi nekādi pa dominu, alfu. Plāni lieli nopirkt kaut ko, ko mēs nopirkām? NEKO, peirijāmies čiļikā un uz karstām oglēm sametāmies āā'nu jā satikām vel bērnības draugus, kas kā pirms 5 gadiem tā joprojām zog lielveikalos, respektīvi neko nav sasnieguši. p.s. tie jaunie kojoti, nu nezinu, meitenes labas, bet vieta kā tāda necepi. Mani negribēja laist vel Just, hah uzpirku apsargu pa piečuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 nX. matēta Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 nX. matēta Tā arī bija mana pirmā ideja, bet nu šķita, ka pārāk grumbuļaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Tā ir speciāla krāsa, lai nevarētu noskrāpēt tik viegli. Parasti šādu krāsu mauc virsū džipiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Esmu beidzot nonācis pie rezumē par 5dienu! DUAL DRINKING - Divreiz vairāk Kapteiņa! Divreiz vairāk ir ar ko saskandināt! Divreiz mazāk jāiet pie bāra! Un protams, Divreiz ātrāk visi ir draugi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Sjo mans iet guleet Tiekamies ritaa Riigaa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Mans noguris, gribu gulēt, gribu alu, alus nav, jebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Sarunā ar draugiem atceramies manu pirmo snussa testēšanu un atmiņas ir dīvainas. Viņi mani sāk kūldināt uz to, lai es atkal mēģinu, bet tagad tikai stundu laikā. Protams, šaubos, vai vēl jebkad mēģināšu zelējamo tabaku, bet nu apkārtējie uzstāj, jo man effekts bija viss spēcīgākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 ko? tev rādās gļuki no zelējamās? cik tev, 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Esmu beidzot nonācis pie rezumē par 5dienu! DUAL DRINKING - Divreiz vairāk Kapteiņa! Divreiz vairāk ir ar ko saskandināt! Divreiz mazāk jāiet pie bāra! Un protams, Divreiz ātrāk visi ir draugi! WTF is Dual Drinking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) 28. oktobrī solās būt iPhone 4S latvijā bet ganjau ka kaēsies, kā vienmēr... starpcitu, ir kādam paziņa vai kāds ziāms kantoris kas nodarbojas ar iPhonu remontu? Manam 3G ir jānomaina panelītis, digitalaizeris un poga, kas ir jau pasūtīts. Man vajag tik spečuku, kas to izdarīs labi. Anyone? Man neder atrasti internetā cilvēki, kas ar to nodarbojas, man vajag tādu, ar ko ir bijis kontakts un ir labas atsauksmes Edited October 18, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 WTF is Dual Drinking? Ar divām glāzēm uzreiz, katru savā rokā Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ep1, biju aizgājis uz ideal centru ar jautājumu par paneļu nomainīšanu, viņi saka, ka ar to nenodarbojas, bet arī kantorus nenosauca uz kuriem iet. Man itkā rajonā ir viens, bet par kvalitāti nezinu, bail to darīt. un diezgan šaubos, par to, ka būs 28. oktobrī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) ko? tev rādās gļuki no zelējamās? cik tev, 12? Pag, pag vecīt. Tas vispār nekādā veidā nav atkarīgs cik man ir gadu. Effekts no tās zelējamās ir visspēcīgākais tiem, kuri ir nesmēķētāji. Iedo snusu kādam kas vispār nav smēķējis un redzēsi kāds būs rezultāts. Netēlo no sevis nez sazin ko.. Snusā ir apm 50-60 reizes vairāk nikotīna devas nekā parastajās cīgās, tādēļ jau tas effekts. Pats, principā, neesmu atkarīgs no cigaretēm, bet mēdzu uztīt kādu jointu. EDIT: iespējams, nikotīna daudzuma attiecība pret cigaretēm ir lielāka/mazāka, bet kad mēs par to runājām, izsecinājām, ka apm 50-60 reizes. Edited October 18, 2011 by Lipinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 ņā. viegla smadzentrīce un labi sasistas 3 ribas.. laba nakts bij.. nekas, dabūju atvaļinājumu darbā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Blā, blā, blā Ne košļājamā, ne arī šņaucamā tabakā nav drošāka alternatīva cigarešu smēķēšanai, jo tāpat kā cigaretes, cigāri un citi smēķējamie tabakas produkti, tie izraisa atkarību, kaitē veselībai un var izraisīt nāvi. Šņaucamās un košļājamās tabakas lietošana pakāpeniski izraisa toleranci pret nikotīnu –lai justu tās iedarbību, cilvēkam vajadzīga arvien lielākā deva. Cilvēki, kas jau agrā vecumā sākuši lietot bezdūmu tabaku, ātri kļūst atkarīgi no nikotīna un pakāpeniski pāriet uz cigarešu vai cigāru smēķēšanu. Avots [http://www.vi.gov.lv/uploads/files/Tabakas_ietekme-5.pdf] Snufa daudzums drīzāk ir līdz 20 reizes lielāks nekā cigaretēs, tas tā. Bet gļukus noraut, kādā sakarā, izpīpēsi paciņu cigaretes, tev arī gļukus raus? Es domāju, ka drīzāk savemsies, it īpaši, ja nesmēķē. Un kāds sakars bija pa vidu pieminēt, ka uztin jointu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 wazik tev AMWAY smidzinamo vajadzes"?? 1mais 1l JIM BIM Ir tukshs,...Jaturpina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now