Cereza Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Monta arī bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Monta arī bija? Viena Monta bij, bet ne tā kuru domā Varbūt pie Naudiņas bij īstā Monta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 (edited) Nebija mums Montas, bija vAgija un vēl 2 citas, kuru vārdus īsti nepaspēju iegaumēt (no vAgņa puses). Es tik nesaptrotu, priekš kam cash`am un viņa čomam iksiņam vajadzēja vecenes, izskatījās, ka viņi pietiek viens otram TAAGIIILLL!!! UN TAGIIIL cūkai ar soli tuvāk krunkaino valstībai Edited July 25, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Cash toch joprojaam ir miris Bleee vakar skatiijos to Betmen suudu es domaju ka taa ir kaut kada parodija,bet tad atcerejos,ka bija tak arii filma Betmena aizsakums,vai kaut kaa taa vardu sakot labs, lidz galam gan neredzeju,bet bus janokachaa tur foorsha taa gaziite bija kuru uzshljacot normali gljuki raadaas TAGIIIILLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Zvaniņš skan Betmens smird! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Zvaniņš skan Betmens smird! zvaniņš skan un ej paskaties pokemonus, bulbauzaur! btw, gaidu kad būs normālā grafā lai varētu nopirātot 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 cik veljasmashiinaa ir medja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Nav jēgas. vnk viena veca sap1sta metajas nevienam nevajadziiga domaju izjaukt. takaa izsakies konkretak Edited July 26, 2011 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Cash kaa atvaljinajums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Beidzot sāku nākt pie samaņas, rīt jau varētu justies kā cilvēks. Kopš svētdienas neesmu ne dzēris, ne pīpējis un tuvākajā laikā arī to neplānoju. No nenormālās pīpēšanas sāp visas iekšas un ik pa laikam kaut ko dīvainu spļauju ārā, vēders arī strannijs palicis - baidos vai tik čūla neatgriezīsies... Ar morālajām paģirām vēl cīnos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Naudiņa, ejam iemest pa vēsam aliņam? man a šodien nav ko īsti darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Caaaaaaaash... MONTA IENACA PIE MANIS DARBAAA Blee ku certama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Vai tad šis ir sātaniskas izcelsmes video? EVIL BOOOOY 4 LAAAAYF - JEBO Edited July 26, 2011 by SaS^MAN 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Vai tad šis ir sātaniskas izcelsmes video? Nē, vienkārši huiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Vai tad šis ir sātaniskas izcelsmes video? EVIL BOOOOY 4 LAAAAYF - JEBO labāk tad aiaiaiaiai im your samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Kur nokachaat muhtaru latviski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Eu, kas noticis ar Lattelecom? Man nets nav. Un liinijas slegtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Eu, kas noticis ar Lattelecom? Man nets nav. Un liinijas slegtas. man iet, bet pa dienu izslēdzās uz dažām minūtēm un tagad tāds palēnāks palicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) man ari ltc neiet, bet digitaalaa tv iet, nesaprotu kada veidaa, jo digitala tv jau iet tikai ar neta palidzibu sobrid zogu kaiminja wireless Edited July 26, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Dažiem Latvijas iedzīvotājiem CS naktis nesanāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 it kā aizgāja jau... bet tā, kā pa migle, te ir, te nav.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 man arī nets raustās, dažreiz ir, dažreiz nav, stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Beidzot tiku pie sava auto, ja skatās cik traki bija sasista tad ar visu BALTAS tāmes saskaņošanu un Wess remnotu diezgan ātri tiku pie mašīnas ~ 1 mēnesis tkai pagāja. Vēl tikai izrādās, ka otra, tipa, veselā lampa arī ir sasista to vēl uzmainīs un būs ideāli. Edited July 27, 2011 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 man ari ltc neiet, bet digitaalaa tv iet, nesaprotu kada veidaa, jo digitala tv jau iet tikai ar neta palidzibu sobrid zogu kaiminja wireless Tu noteikti biji domaji interaktivaa tv jo digitalaa tv ir visiem un VISUR Pieejama,ko no gaisa kjer BOTS Nu man it kaa nekadas problemas LTC optika nav radijusi...Noteikti delj tiem zibenjiem varetu buut kaadi traucejumi jums bijushi... Ka lai sevi piespiezh kaut ko lietas labaa padariiit,nevis visu laiku katru dienu ar stulbo rutiinu satikties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now