Cereza Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Pēc mēneša teiksi pretējo 15 darbinieki? Nav pārāk daudz iesākumam? Nu, man it kā cilvēki riebjas, bet es ļoti labi meloju un protu izlikties, ka esmu draudzīga un man visi patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kurš mani pacienās ar "Essential Team - Kartiba Tiriba" normālā (256+) kvalitātē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) Kolēģi, tad jau drošvien sēdēs zem numuriņa un pieņems klientus, kuriem čekā izkritīs tas pats cipars, kas Evai virs galdiņa P.s. Eva, uztaisi man kādu foršu karti un atsūti uz Tukuma vai Liepājas nodaļu Edited July 20, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kolēģi, kādi vēl padoties, es taču jauna 22 gadi, tikko tikai bakalaura grāds kabatā, padotie būs vēlāk Nightmares - ja, ja, tā arī būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Izmaucu Rīgā pa negaisu apli ar velo. Telefonu nācās forši iepakot - maisiņš - prezervatīvs - maisiņš. Toties tāds pīrāgs neko nebija izlaidis cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Tak ar vienu kārtīgi nosietu prezi ir gana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Man bija slinkums tīrīt maciņu un telefonu no lubrikanta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Varēji lubri nolaizīt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Viņš bez garšām 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Jo citādi tu laizītu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 eedu brokastis - roltonus ar gurkiem un tomatiem un krejumu ik pa briidim ieskrienu war3 serverii,bet mahmeds negrib mainit no offisa uz iceworldu lai es vareetu xp pakachaat ;[ ACC NOST ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 eedu brokastis - roltonus ar gurkiem un tomatiem un krejumu ik pa briidim ieskrienu war3 serverii,bet mahmeds negrib mainit no offisa uz iceworldu lai es vareetu xp pakachaat ;[ ACC NOST ! Atrodi labaku ko darit nevis dzenat to miskasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Jus jau zinat...Nu i nax es vakar piedzeros? Ritaaa uz summersound un atlicis ljoti maz laika lai atietu...Shovakar arii 100punkt kaadu alu izdzeerrshu,bet za to speleshu CS... Istenibaa gribeju tikai uz raxtit sveicieni Fenominalajam birthdaypartiiijaa :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Cik patikami ir atnaakt majas no darba, apest firkadelju zupu, kura garshoja visai savaadai, pasedet 30 min interneeta, pamaniit ka veeders saak burkshkjeet un saak izdaliities ljoti smirdiigi pirdieni. Ko nu darit? Toletes papiirus vakar nenopirku, jo nezinaaju ka shodien vajadzees pljuutiit peec frikadelju zupas. Taanu seezhu uz poda nopljutijies, ko dariit? varianti? mazgaat pakalju blakus esoshajaa vannaa? dubults darbs, pec tam atkal vanna jamazgaa no pljuutkainaas pakaljas pljuutkas un shvamme smirdees pec suudainas pljuutkas. Nee njemu variantu ka kkur tepat meetaajas pieziimju blocinjsh un slauku pakalja ar vinja mazajaam lapinjaam. Taa nu man te iet, neviena dirsa tpuu diena nav garlaiciiga. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Cik patikami ir atnaakt majas no darba, apest firkadelju zupu, kura garshoja visai savaadai, pasedet 30 min interneeta, pamaniit ka veeders saak burkshkjeet un saak izdaliities ljoti smirdiigi pirdieni. Ko nu darit? Toletes papiirus vakar nenopirku, jo nezinaaju ka shodien vajadzees pljuutiit peec frikadelju zupas. Taanu seezhu uz poda nopljutijies, ko dariit? varianti? mazgaat pakalju blakus esoshajaa vannaa? dubults darbs, pec tam atkal vanna jamazgaa no pljuutkainaas pakaljas pljuutkas un shvamme smirdees pec suudainas pljuutkas. Nee njemu variantu ka kkur tepat meetaajas pieziimju blocinjsh un slauku pakalja ar vinja mazajaam lapinjaam. Taa nu man te iet, neviena dirsa tpuu diena nav garlaiciiga. Shoriiit no riita aizguleejos , galva sap fixi eju likt suuudu, un wtf bleee aizmirsu toletes papiru nopirkt, ko dariit...Ar pliku dirsu uz virtuvi pec papirdvieljiem,arii tur tikai 1na loksne bija palikusi...ehhhhh..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Izvazāšos pa centru, iemetīšu pamācību kā noslaucīt dirsu ar vienu sabiedriskā transporta biļeti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Izvazāšos pa centru, iemetīšu pamācību kā noslaucīt dirsu ar vienu sabiedriskā transporta biļeti. diversants atkal tevi apsteigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nu i tēma pacēlās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Izvazāšos pa centru, iemetīšu pamācību kā noslaucīt dirsu ar vienu sabiedriskā transporta biļeti. Kadreiz bija vieglāk,tagad ar tiem e-taloniem hvz kā būs! EDIT : Ai,aizmirsu,ka satrpilsētniekos vel ir normālās biļetes! Edited July 21, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Izvazāšos pa centru, iemetīšu pamācību kā noslaucīt dirsu ar vienu sabiedriskā transporta biļeti. Ohhhh give us some Macgyver shit! Edit: bet pie noteikums ka pirksti nedriikst palikt bruuni. Vispar jus citreiz parbaudiet vai pirksti neiesliid starp kaku un dibenu? To var izdariit panjemot vienu toletes pappira loksniiti un paberzeejot nagu pret to, ja ir bruunuminjsh mazinjsh, taatad pirksts tur ir bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Un tā aizsākās NAKTS RĪTA KAKAS. Nu, gatavi, gatavi garajai naktij no rītdienas līdz 7dienai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Un tā aizsākās NAKTS RĪTA KAKAS. Nu, gatavi, gatavi garajai naktij no rītdienas līdz 7dienai? Es buushu pratiiigs Apsolos Es jau vakar bishku aizlaidu,un shodien jau tu arii maita neesi Liepajaa, varetu ko pasakt nedaudz Negribu nekur ritaa iet bet kas jadara,jadara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Es ar vakar aizsvilos. Uzspēlēju pokerīti un, lai dabūtu normālu pokerfeisu, izšāvu nullzīben Hektorīti Vinnēju Es tak nekur no Liepājas tāpat tuvākajā laikā nepazudīšu, nemīz, būs laiks ieķert pa nopietno. Če-če-čereza brauc uz festu, pamurrāsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Man rīt foršāks pasākums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now