T0masS Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Tikko nopirku biljeti uz Latviju. joni, ar dareku vienā laikā lv būsiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 njam njam shodien hesiitii iekodu 6hambiishus un divas kolinjas nX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 njam njam shodien hesiitii iekodu 6hambiishus un divas kolinjas Ienīstu šādus postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 joni, ar dareku vienā laikā lv būsiet? Dareks jau tagad pa lv dziivojas, ceru, ka neaizmuks nekur prom liidz laikam kad aizbraukshu. Bet jaa runaats mums ir kopistiski buut lv vienlaiciigi! 1 meenesis GooD MeN'a stilaa, katru dienu taarpaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Dareks jau tagad pa lv dziivojas, ceru, ka neaizmuks nekur prom liidz laikam kad aizbraukshu. Bet jaa runaats mums ir kopistiski buut lv vienlaiciigi! 1 meenesis GooD MeN'a stilaa, katru dienu taarpaa Jau tagad? Ta viņs te man dirš. Uz Rīgu tārpot nebrauksiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Redzeesim, kas mani savaaks no lidostas, ja jau dareks tad varam ietaarpot Riigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Aha, tur jau briest kaut kas smags Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 WTF ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Ko tu nesaproti? Rankus? Vinji ir apdeitojushaa stadijaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Es shodien nebiju darbaa...10:00 tikai parvilkos majas,tiko pamodos Jutos tik pretigi kaa nekad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Es shodien nebiju darbaa...10:00 tikai parvilkos majas,tiko pamodos Jutos tik pretigi kaa nekad! fōršī Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Es shodien nebiju darbaa...10:00 tikai parvilkos majas,tiko pamodos Jutos tik pretigi kaa nekad! ak tu nabadziņ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 aaa man gan bija ideala piektdiena, god damn kaa man patik pavasaris tas ir modee meitenem nesat ljifonu arpus topinja, respektivi, ka malas taa lien ara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) aaa man gan bija ideala piektdiena, god damn kaa man patik pavasaris tas ir modee meitenem nesat ljifonu arpus topinja, respektivi, ka malas taa lien ara? man besī ka kāda tā dara. NAV modē. vienīgais ko tas dod ir ka izskatās ka topiņš par lielu Edited March 26, 2011 by krist@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 talsos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 talsos... beidz piekasīties talsiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Shonakt laikam pulkstens 1h uz priekshu jagriezh Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Sveču ražošanā ari elektrību izmanto,laikam būšu nestiligs,gaisma paliks ieslēgta!Jebkurā gadijumā labāk būtu ja vairāk cilvēku eko spuldzes izmantotu nevis parastos poļu sūdus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 gotiņas saldējums bija. rekomendēju, ir karamelizētā defaultā masa, taču pa vidam ir arī karameles kārtiņas, bet pāri uzkaisīti riekstu gabaliņi, kas forši salien zobos. Es antibiotikas dzeru tikai pirmo dienu, Tu jau neesi noskaidrojis, kāda Tev ir asinsgrupa, ne?zināju, bet tagad nemāku teikt. ko Tu dari ar asinīm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Ziniet kas par prikolu? Es vakar drusku dzēru Būs pieraksti kā goodmenam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 KAs tad te buus? Jaatur rajons, kur good mens, es shodien pihaaju, un tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Es vakar drusku dzēru Drusku neskaitās,vajag dzert tā lai jūt!Es dzeru reti,jo savulaik pirmo darbu elekronikas veikalā dēļ kvasīšanas pajāju un macība rokā,tagad katru dienu pie stūres nemaz nevar atļauties...eh,bet žēl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Zemes stunda, Yo!!! Viena no retajām reizēm , kad skatijos futeni bez alus bļag, kā gaidu vasaru @NO PROBLEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now