GooD`MeN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 http://www.tvnet.lv/muzika/latvija/369286-saks_tirgot_biletes_uz_festivalu_summer_sound_liepaja Skan aizraujoši. Brauxi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 7.spēcīgākā zemestrīce sadragā Japānu(8,9 balles). http://www.youtube.com/aljazeeraenglish?feature=ticker Izskatās šī katastrofa "pārsitīs" 2004.gada cunami,japāņi uzskata ka notiks vēl viena zemestrīce,vismaz tik pat stipra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Jā, skatos tiešraidi. Šausmas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Psc, tomēr labi, ka mēs dzīvojam Latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Brauxi? Kaut kad jau pie Tevis ciemos jābrauc Arī atvaļinājums uz to laiku paņemts. Diezgan muļķīgi, ka nav zināmas biļešu cenas un line-up's. Biļešu servisā pat tāda pasākuma vēl nav. Nekas, paķeršu biļetes, ja arī nebraukšu, gan jau atradīsies kāds, kuram nogrūst. paldies ekopuikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 line-up un bileshu cenas buus tak jau 2dien zinaamas Domaju ka sakumam pa 15Ls uz 2vaam dienaam butu OK cena,njemot veraa ka tas bus 1mais gads shim festinjam,jaskataas ko vinji taadu UBER buus pierunaajushi uzstaaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) labak nevaig, edite Edited March 12, 2011 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 ~ 143 maisiņi aiziet pārdošanā = 1430 Ls, ja atdod naudu par nopirkto, peļņa 930Lati, neslikti Viens pazīstams teicās, ka viņš mēnesī nopīpē apmēram 300Ls (ja pārdotu, to ko nopīpē, nezinu, pa cik pats dabon) , karoče slimi cilvēki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Tiko ar Larinu noskatiijaamies BIATLONU Larins vispaar 1mo reizi ko taaadu skatijaas Sen taa nebijaam fanojushi un dzeerushi biatlona laikaaa Tagad mazliet japastraadaa veel Priekaaa Nightmare kaa butu ar kaadu alinju peeec darba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Tas jau tikai Latvijā, kautkur citur kur var dabūt ganju pa 4$ lētāk par cigaretēm, tad labāk kurīju ganju ikdienā nekā cigaretes, chii Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Nightmare ja pamani sho postu un gribi izknaabaat kaadu alu pec darba ar mani un Larinu tepas aiz stuuura uztrallini uz manu mob domaju ka tev ir,vai ariii vnk 17:59 esi pie manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Šodien nopirku bikses, kuras man knapi der, ar domu, ka pietiek rīt baltmaizi pa virsu uzdzerot alu, bet šobrīd ēdu "submarine sandwich" un dzeru kolu. Es sev riebjos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Šodien nopirku bikses, kuras man knapi der, ar domu, ka pietiek rīt baltmaizi pa virsu uzdzerot alu, bet šobrīd ēdu "submarine sandwich" un dzeru kolu. Es sev riebjos. agraak tak tu biji sexiiigs Ir kas mainiijies par ko es nezinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ir kas mainiijies par ko es nezinu? Svars un vēdera apkārtmērs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Šodien nopirku bikses, kuras man knapi der, ar domu, ka pietiek rīt baltmaizi pa virsu uzdzerot alu, bet šobrīd ēdu "submarine sandwich" un dzeru kolu. Es sev riebjos. Izklausās pēc vienkārši ideāla Cosmo foruma topika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Vienkārši dolbanais laiks man visu 5dienas vakaru izbojāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Cash ja taa ir kaa apkart runaa,tad pat Monta skjiet no tevis pamuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Viņa arī ir apvēlusies, mums saskanēs. Man vienīgajam diezgan regulāri sanāk apvemties mutē pīpējot? Varbūt tā ir zīme, ka jāmet nost pīpēšana? Vai dzīve? [16:48:03] amnijs: man daudzas lietas nenāk par labu [16:48:09] amnijs: tas nenozīmē, ka viņas atmetu [16:48:16] amnijs: es turpinu, līdz apnīk [16:48:28] cash: piemēram dzīve Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Cash, met sūdu nost... tas nav labi... man bij tā laiciņu atpakaļ... uz pus gadu atmetu un vis stabilizējās... Kaut gan pēdējā laikā cigaetes nesagādā baudu, tāda sajūta ka vnk pieraduma pč dūmu velku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Man baudu sagādā tikai mazas meitenes trīs cigaretes - no rīta ar kafiju, pēc kārtīgas ēšanas un diršanas. Pārējās izraisa dziļu riebumu pret sevi. Darbā bez cigaretes debīli iet pauzē, tāpēc grūti atmest. Pārējie varētu nesaprast, ja izietu ārā un 10min kasītu olas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Man baudu sagādā tikai mazas meitenes trīs cigaretes - no rīta ar kafiju, pēc kārtīgas ēšanas un diršanas. Pārējās izraisa dziļu riebumu pret sevi. Darbā bez cigaretes debīli iet pauzē, tāpēc grūti atmest. Pārējie varētu nesaprast, ja izietu ārā un 10min kasītu olas. Pamēģini apvienot- piecelies, uztaisi sendviču, kafiju, aizej uz poda, dirs, uzēd, iedzer kafiju un uzpīpē (pakasot pautus nedaudz). Tad vairs paliktu tikai darba pīppaužu problēma, bet arī to var atrisināti- ej pauzē, stāvi blakus un DZIEDI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 geeniji kaa kompii no kukijiem izvilkt info - niku, paroli, bljin atklaju, ka manejaa ir cosmo forumaa, gribu palasit ko raksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 epix, labāk nezināt es man tā patīk lasīt cosmo.lv forumu.. tur ir vnk epic staffs, īpaši sekss sadaļā no cookiejiem neizvilksi ārā, ja nu vienīgi galīgi līki viss uztaisīts. labāk uzmet keyloggeri uz kompja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Uj, gūdij, es pa laukiem šonedēļ, neesmu Liepājā. Vakar jau diezgan sanāca aiztest acis, un arī ar atmiņu samērā sūdīgi... Šovakar briest kaut kas līdzīgs Īstenībā apņemšanās leitot tikai brīvdienās ir tīri patīkami, tikai nesaprotu kapēc tāds pohmels šodien, it kā neko diži nemaisīju... Vienkārši sūdīga manta laikam trāpījās, vai nu tā mazā bija kaut ko sūdīgu dzērusi, kas mēģināja mani apēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 epix, labāk nezināt es man tā patīk lasīt cosmo.lv forumu.. tur ir vnk epic staffs, īpaši sekss sadaļā no cookiejiem neizvilksi ārā, ja nu vienīgi galīgi līki viss uztaisīts. labāk uzmet keyloggeri uz kompja luudzu turtorial kaa to izdarit nee es gribu zinat ko vinja tur raksta, mazums apsleptas fantazijas, ko man kautrejas teikt ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now